Nasıl bir perde ve halı? yardım...

Salon perdelerim için bana yardımcı olmaya çalıştınız hepinize çok teşekkür ederim. Perdelerim geldi :) Ama resmini düzgün çekememişim aceleden. Olduğu kadarını koyuyorum :) Yastıklar alelade konulmuş teklilerin yastıkları bunlar değil, malumunuz 23 Mayıs'ta evleniyorum ev yerleştirdiğimizden ortalık biraz dağınık o yüzden affola :)Eki Görüntüle 1492527 Eki Görüntüle 1492528 Eki Görüntüle 1492530

Sonunda halletmişsin perdelerini hayırlı olsun canım :KK68: sanırım akşam çektiğinden çok parlak çıkmış perdeler, gündüz mat duruyorsa süper olmuş renk katmış. aslında ben özellikle L koltuğunla nasıl durdu onu merak ettim. o kısmının fotosu var mı? Tekrar mutlulukla kullann :KK36:

Sonunda halletmişsin perdelerini hayırlı olsun canım :KK68: sanırım akşam çektiğinden çok parlak çıkmış perdeler, gündüz mat duruyorsa süper olmuş renk katmış. aslında ben özellikle L koltuğunla nasıl durdu onu merak ettim. o kısmının fotosu var mı? Tekrar mutlulukla kullann :KK36:
Yok canım parlak değil öyle kadife gibi kumaşı. O tarafın resmini çekmemişim çekince koyarım çok sağol :)
anladım cnm flaştan olduğu belli aslında açmış odanı harika durmuş ohhh :KK71:
Teşekkür ederim canım sonunda kriz mutlu sona erdi :KK70:
güle güle kullan canım yakışmış odaya
Teşekkür ederim canım :)

çok güzel olmuş güle güle oturun :KK68:
bir de gün ışığında görmek isterim yeni ev döşeyenlere de fikir olur :KK22:

Canim benim oturma odam spor diye yana baglanan fon istememistim. Japon fonlarda biraz gozume itici geliyo onun yerine ikisinin karisimi bir model yaptik. Senin koltuklarina benzer bir resm kaydetmistm dugun zamanimda ucuk maviyle tamamlamislar ferah durmus belki sana da fikir olabilir.
Cnm ikiinci resimde tulun altindaki perdeler nasil bir sey bahseder misin.yikaniyo mu ne o perdenin adi :)

X