ne diyeceğimi bilmiyorum, hepinizden Allah razı olsun.. o gece buraya yazdım ve sabaha karşı anneannemi kaybettiknolur dualarınızı eksik etmeyin, yarın 7si olacak. sizlerde okuyun nolur.
ne diyeceğimi bilmiyorum, hepinizden Allah razı olsun.. o gece buraya yazdım ve sabaha karşı anneannemi kaybettiknolur dualarınızı eksik etmeyin, yarın 7si olacak. sizlerde okuyun nolur.
ağlayarak okudum inan ..o günleri çok iyi bilirim biricik annemi bu şekilde kaybettim ben hemde 53 yasında ..2 sene bitti ama hala gözümün yası kurumadı yasadığı evreler o kadar zorki..bi bakıyorsun iyi düzeldi çok şükür derken ertesi gün birden düşüyor Rabbim bilir tabiki ama bana kanser dedikleri zaman düzelir gibi gelmiyor o kadar acı çekiyorduki ben o annesini çok seven gözünün içine bakan ben onu öyle görüp dua ettim Rabbim bitir acılarını diye.. artık tesadüfmüydü bilmiyorum ama o gece gitti annecim kurtuldu acılarından ..öldüğünde yüzü öyle huzurluyduki hiç unutamadım yüzünün ifadesini. hala canım yanıyor içim acıyor
sana çok geçmiş olsun canım ama çok zor dayanmak .. Rabbim onun için hangisi hayırlı ise onu versin insallah..sözün bittiği yer ne desek boş malesef yaşayan bilir derler ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?