Nasıl bir illettir bu :( Dua edin lütfen...

Taktiri Ilahi iste..

Butür Hastaligi insan hicbirzaman sevdiklerine konduramaz zaten, ama allah büyüktür, umut kesilmez.

Rabbim ar ve yardimciniz olsun.

şuan okadar kötü oldum ki allahım yardımcınız olsun benimde babannem bu durumdaydı inan çok kötü şuan aklıam geldi çok kötü oldum diyecek bişey bulamıyorum lafın bittiği yer benim babannem 9 ay yattı bitkisel hayatta arada bizi duydu arada duymadı ama inan ona bakmak okadar gzüeldiki şuan herşeyini kokusunu bile çok özledim (((43:

ne diyeceğimi bilmiyorum, hepinizden Allah razı olsun.. o gece buraya yazdım ve sabaha karşı anneannemi kaybettik nolur dualarınızı eksik etmeyin, yarın 7si olacak. sizlerde okuyun nolur.

şimdi okudum bunu canım başın sagolsun allahım mekanını cennet topragını bol etsin

Cok uzuldum, kapanmayan yaram desildi yine. 2 yil once babami kaybettim ayni illetten. ogrendikten sonra 3 ay yetti omru. Buyuk acilar icinde de olsa 3 yil dayanmis masallah anneanneniz. Morallerinizle gelmis bu yasa kadar belli ki. Allah sabir versin, bu hastalik hasta icin zor ama sevenleri icin bambaska bir aci :2:

2 sene once anannemi kaybettik biz de kanserden. Onun mesanede baslayan ama organ aralarinda oldugu için kan dolasimi sayesinde tum vucuda yayilan bi kanser oldu.

Idrarinda kan gormesiyle basladi ve 6 ay içinde bitti hersey. Suyunu bile kimseden istemeyen kalkip kendisi alan kadin eridi bitti. Oylesine zayiflamisti ki..

Ve hstaligin iyice yayildigi donemde o kadar agrisi oluyordu ki serum almadan geçmiyordu. Hastaligi iyice yayildigi bir zamanda ziyarete gitmistim soyle karnina elledim ve tas gibiydi?. Bir gece yarisi vefat etti.

hepinizden Allah razı olsun ve nerde varsa Allahım şifalar versin inşallah..

allahım şifa versin.yar ve yardımcınız olsun.

amcam da boyle bir durumdaydi rahmetli.
yapacaginiz tek sey guclu olmak.
bunlar Allah'in takdiri ve cekmekten baska yapilabilecek hic bir sey yok.
ne mutlu size ki anneannenize gozunuz gibi bakmissiniz, anlattiginiza gore bakimi cok iyi yapiliyor.
cok zor cok cektiren bir hastalik bu maalesef ama mecbur cekilecek.
Allah acil sifalar versin canim
bol bol dua edin acilarinin dinmesi icin.
hasta bakana da zor, hastalik cekene de zor. cok zor gercekten...

oncelıkle cook gecmıs olsun rabbım sıfalar nasıp etsın sımdı ben derdımı anlattım herkesde kendı derdını anlatıo dersınız belkı ama bu sekılde sukretmenız gereken seyler oldunu daha ıyı anlaya bılırsınız ben 3yıllık evlıyım esımın 23yasında tıp 4.sınıfta okuyan erkek kardesı benım sozumden 1hafta sonra beynınde tumor oldunu ogrendı ve gecen yaz kaybettık bu 2yıl ıcınde cok sey yasandı anlatmaya dayanamam ben onu hastalıgında tanıdıım sadece 2yıl ıcınde tanıma fırsatım oldu oda hep hastalık ve hergun yenı bır kotu haberle rabbım herkesın hastasına sıfa versın yakınlarınada sabır ..........

allah şifa versin canm okurken kendi ananem geldi aklıma annem kadar severim onu .. ananemede alzheimer teşhisi koydular neyseki inanmayıp başka doktora gittik ne mutlu bize yanlş teşhis çıktı ..
sizde başka doktorlara gitseniz belki farklı bi tedavi uygularlar.. birine muhtaç olmak çok kötü bi duygudur özellikle öncesinde hareketli bi insan için allah güç kuvvet ve sabır versin cnm .. herşeyn başı saglık parayla alınmıyo ne yazıkkı

canıımm,yeni gördüm bu konunu..çok üzüldüm inan
şimdi nasıl anneannen bilmiyorum ama Allah şifa versin inşallah....çok kötü bir hastalık o illet....Allah kimseye vermesin...sevdiği bir insanın gözünün önünde böyle erimesi çok acı verir eminim...(
o hastalığı yaşayan için de apayrı acı....Allah yardımcısı olsun..sizin de onunda...çok üzüldüm inan

ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...YARDIMCI OLANLARDAN BAKANLARDANDAN IHTIYACLARINI GORENLERDENDE ALLAH RAZI OLSUN...

kıyamam ya (
aynılarını ben yaşadım şu 2 haftaya kadar. çok zor bakanada hastayada.
bakan iyileşsin yaşasın diye dua ediyor.
hasta hem acı çekiyor hemde çevresine rahatsızlık verdiğini düşünüp üzülüyor.
kıyamam ona ben
ne olur benim için çok çok öpün onu.
hayırlısı ne ise o olsun kardeşim.
Yaradanım hepinizin yardımcısı olsun...
dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…