- 15 Ocak 2014
- 5.931
- 5.125
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
Derdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..