• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir eş bu nasıl koca

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.931
5.125
398
Derdim bitmiyor ki.. Ne anlatacak kimsem var ben anlayacak.. Bi burası var.. Çok yanlızım belki bugun suçluydum ama bu muameleyi haketmedim ben. Ailem ile sorunlarım var annem ve babam boşanıyor yani sorun ne olursa olsun o eve gidemem. Eşimin arkadaşının düğünü vardı günlerdir plan yaptık beraber gidecez diye dün arkadaşları ile gideceğini söyledi erkek arkadaşları da essiz gelecekmiş (düğünü olan arkadaşı ile sanmimtym yok hiç görmedim) bense ısrarla gelmek istedim evde kızdm surat astım oda inatla arkadaşlarla gidecegim dedi.. Arkadaşının ikisi evli gelecek olanların onların da eşi gelmiyormş. Onların eşinin gelmesinden banane sen evlisin ve benimle gideceksin dedim. Derken sinirden ayağına vurdum ama öyle hızlı degil yani gerçekten istem dışı bişeydi. Ve sonra hiç beklemediğim tepkilerle karşı karşıya geldim ayağa kalkp kolumu cok sıktı çeneme tuttu çenemi sıktı bağırdu ama nasıl bağırıyor komşulara rezil oldum.. Kolumu öyle bir sıktı ki resmen bma şiddet uyguladı inanın suan ağlıyorum gidecek yerim olsa asla burfa kalmak istemiyorum çok üzgünüm babam zaten umursamaz annemi umrsmyn benimi düşünecek. Annem çalışıyor akşam gelecek bende kalacaktı bu arada beni itince beşikte kırıldı anneme ne diyeceğim ne yapacagım bebegim de var kızlar nolur bi akıl verin gözyaşım sel oldu..

Günlerce konusmamak istiyorum bu adamla hatta yüzünü bile görmek istemiyorum.. Üstelik bana çocuk olmasa seni boşarım dedi ve defalarca git bu evden dedi

Ya ben anlamiyorum bu kadinlari.Plan yapiliyor arkadaslarla gidilecek .
Arkadaslarin karilari gelmiyor .
Kaldi 3 arkadas ve tripten tribe giren bir kadin .
Ne var yani bu adamlar az nefes alsa?
Kocanizi kapmazlar dugunde bu ne sık bogaz etmek ,siddete karsiyim ama esim boyle ustume ustume gelse avazim ciktigi kadar bagiririm

Eşinizin götürmek istemediği bir ortama "illa bende gelicem" diye tutturmanız, çocuklar gibi ayağına vurmanıza eşinizde aynı şekilde karşılık vermiş..adam haklı mı değil ama birazda eşlerin damarına basmamak lazım diye düşünüyorum..forumda verilen gazları dinler, "ben kocama şöyle haddini bildirdim" diyenlerin etkisinde kalırsanız yarın birgün bu adam sizi duvarada çarpar..demem o ki gezmek istiyorsanız onunda uygun gördüğü biryere güzelcce söyleyerek gidin..ülkemizdeki eşler aileleri tarafından sevgisiz yetiştirildikleri için duygusal,anlayışlı ve halden anlayan tipler değiller maalesef geneli de böyle.

Eşiniz size şiddet uygulamış tamam ama siz de ona uygulamışsınız, ilk siz başlatmışsınız... Ne olursa olsun size bunu yapmamalıydı, düğüne gitseniz ne olur gitmeseniz ne olur...
Bi süre uzaklaşsanız? Ailenizde kalma şansınız hiç mi yok?

Keske keske keske olsa ama yok kimsem.. Annemin evi var orda yenge abim var sıkıntıdan dolayı onlar oradalar. Ben gerçektn vurmak için degil yani ayağına vurdum böyle tepki beklemiyordm

Aynen benim esim de beni is arkadasinin dugunune goturmedi bu sebepten.
Halbuki tanidigim bi kadin da gidiyor. Ama ben israr edip gitmedim. Oyle bi manasi yok cunku.
Gelince zehir ederim o ayri :D
Ama ceneni sikmasi cok ayri bi konu. Ama sen nasil sinirden ayagina vurabilmissen o da sinirden ceneni sikabiliyor. Aranizda bazi saygi sinirlari asilmis.
Gunlerce konusma bence de, sadece coook lazim oldugunda iletisim kur. Ozur dileyene kadar.

tanımadığınız birinin düğününe gitmeyi neden bu kadar istediniz? kocanız gitsin siz de oturun kendinize vakit ayırın,çıkın arkadaşlarınızla vakit geçirin. ne bileyim bana haksız geldiniz. eşinize vurduktan sonra o da sizi tartaklamış. ikinizin de hatası var.

Siz ona psikolojik şiddet uygulamissnz o da size fiziksel şiddet uygulamiş. Yapmanız gereken sakin olup mantıklı düşünmek. İkiniz sakinleşince de eşinle konuş.

Bastan siz yanlis yapmissiniz ama esiniz bunu daha buyuk bir yanlisa suruklemis.
Siddet basladiysa devami gelir.
Sebep ne olursa olsun buralara gelmemeliydi.
Size bunlari zoyleyen bir adam gidecek yeriniz yok diye daha da ezme cabasinda.
Bosanin diyemem ama iyi dusunun bence. Boyle bir olayi tekrar yasamamak icin buyuk sabir ve caba lazim.

Kimsem yok diye bir şey olabilir mi canım??
Bebişin varya!!:KK20:
Al onu çık dışarı gezin birlikte..
Evde oyunlar oynayın..
Bizim evde kaldigimizda programımız olmadığında tam da bunu yapıyoruz ve saat nasıl geçiyor anlamıyoruz:spor:

Ya ben anlamiyorum bu kadinlari.Plan yapiliyor arkadaslarla gidilecek .
Arkadaslarin karilari gelmiyor .
Kaldi 3 arkadas ve tripten tribe giren bir kadin .
Ne var yani bu adamlar az nefes alsa?
Kocanizi kapmazlar dugunde bu ne sık bogaz etmek ,siddete karsiyim ama esim boyle ustume ustume gelse avazim ciktigi kadar bagiririm
Benimle de plan yaptı ama banada verilmiş sözü vardı

Size hak veriyorum. Ben insanların verdikleri sözde durmaları gerektiğini düşünüyorum. Baştan beri sizinle gidecek adam bu planı değiştirmemeliydi.
Ne denir bilmiyorum, güvenmiyorum böyle insanlara. Kararlarını değiştiren insanlara hiç güvenmiyorum.

Biri bana sinirle vursa bende ona daha beterini yapar pişman ederim
Kim olursa olsun şiddet ilkel bi duygu ve herkeste var
Bir dahakine yapacak cesareti vermem

Kimsenin eşinin gelmediği bir ortama sizi götürüpte o masaya nasıl oturtsun
Hadi gittiniz sıkıntıdan patlamazmısınız
Niye bu kadar ısrar

Bastan siz yanlis yapmissiniz ama esiniz bunu daha buyuk bir yanlisa suruklemis.
Siddet basladiysa devami gelir.
Sebep ne olursa olsun buralara gelmemeliydi.
Size bunlari zoyleyen bir adam gidecek yeriniz yok diye daha da ezme cabasinda.
Bosanin diyemem ama iyi dusunun bence. Boyle bir olayi tekrar yasamamak icin buyuk sabir ve caba lazim.

Boşanmak için önce işim olması lazım bu yıl o kadar çalışıp kpss ye atanmak için elimden geleni yapacağım.. Keske bir ailem olsaydı keske bana sahip çıksalarddı. Ama hayata yenik başladım

Biri bana sinirle vursa bende ona daha beterini yapar pişman ederim
Kim olursa olsun şiddet ilkel bi duygu ve herkeste var
Bir dahakine yapacak cesareti vermem

Kimsenin eşinin gelmediği bir ortama sizi götürüpte o masaya nasıl oturtsun
Hadi gittiniz sıkıntıdan patlamazmısınız
Niye bu kadar ısrar

Bana daha önce söz verdiği içindir belki

Back
X