Nasıl bilezik aldırdıniz gelinler? ?

Ev üzerine ev olmaz sözünü aldıysan canını sıkma. Ama taviz verme asla. Bu işler ince işler. Annen Nasıl izin verdi böyle evlenmene. 6 ay daha bekledeydiniz.

Evlenme konusunu bence bir daha düşünün derin . .
Cimri bir insanla,aynı evde . .
Ev ev üstüne olmaz. .

Evlenme konusunu bence bir daha düşünün derin . .
Cimri bir insanla,aynı evde . .
Ev ev üstüne olmaz. .
Cook cimri sana nasıl anlatayım tavada yağ varmış bn gormuyorm ama o görüyor bn bulasik diye yıkıyorum niye yikadin yağ vardı diyo bide naaaptinn diye yüksek tonla bişey oldu sandım suçlu gibi oldum ya bn neleri atmıyorum kendi ana evimde bn böyle görmedım hiç

Ev üzerine ev olmaz sözünü aldıysan canını sıkma. Ama taviz verme asla. Bu işler ince işler. Annen Nasıl izin verdi böyle evlenmene. 6 ay daha bekledeydiniz.
Söz verdi bu konuda asla taviz yok herkes yuvasında mutlu olsun bi eve gerçekten iki kadın fazla.. kendi annem de çok nişanlı durdunuz artık ertelemenin bi anlamı yok dedi bn beklerdim ama annemde böyle deyince iyice olumsuz oldu ilk 3 ay yoklar allahtan ama sonra 3 ay dişimi sıkcam oturcam o süreç içinde de eşyalarımi aldircam innnsalllahhh

Canım senin yerinde olsam 1 dakika bile yan yana durmam. .
Hayatını zindan edecek o Cimrilik varken. .
Bence vazgeç bu işten. .

Kızlar sizce en güzel bilezik modelleri hangileridir yada şöyle söyliyim artık burma bilezik modelleri tutulmuyor onun yerine düz modeller kullanılmaya başlandı. Şimdi diyorumki bilezik alsak ACABA 2 cm lik 3 bilezik mi hoş durur yoksa 3 cm lik 2 tane mi hoş durur görüşlerinizi merak ediyorum....

Daha bnde aldırmadım çok kararsizim bu Modeller nasıl burma yaptirmazsak eğer en güzeli Trabzon burmasi gibi en çok hoşuma giden altında yükseldi teyy teyy

Eklentiler

• indir.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 93
  • images (4).jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 89
  • images (3).jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 77
  • pr_01_461.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 98
  • pr_01_9798.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…