• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bilezik aldırdıniz gelinler? ?

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    4 KB · Görüntüleme: 112
Biz yatırım amaçlı burma bileziklerden istemiştik. 8 tane 40 gr getrdiler. Onları zaten ilk yıl bozdurup ev aldık. Şuan fantazi enli bileziklerden 2 tane 40 ar gr. Kullanıyorum. Çok şık duruyo. Tavsiye edrim..

Biz yatırım amaçlı burma bileziklerden istemiştik. 8 tane 40 gr getrdiler. Onları zaten ilk yıl bozdurup ev aldık. Şuan fantazi enli bileziklerden 2 tane 40 ar gr. Kullanıyorum. Çok şık duruyo. Tavsiye edrim..
Kelepçeli dedikleri sanırım demi bitanede bn aldırırSam süper olur onu hiç çıkarmam artık

Kelepçeli dedikleri sanırım demi bitanede bn aldırırSam süper olur onu hiç çıkarmam artık
yok canım kelepçeli ayrı. Şu normal herkesin elinde olan burmalar varya. Gorunuşu estetik faln değil. İnce gorunuyo ama gr.mı ağır.. O yatırım amaçlı iyi çunku bozdurunca kırılmıyo. Ha gunluk kullanım için de şu fantazi enli bileziklerden alabilirsin.. Ben ondan şuan 2 tane kullanıylrum. 40.ar gr.

yok canım kelepçeli ayrı. Şu normal herkesin elinde olan burmalar varya. Gorunuşu estetik faln değil. İnce gorunuyo ama gr.mı ağır.. O yatırım amaçlı iyi çunku bozdurunca kırılmıyo. Ha gunluk kullanım için de şu fantazi enli bileziklerden alabilirsin.. Ben ondan şuan 2 tane kullanıylrum. 40.ar gr.
Anladım canım şimdi netten baktım enli bilezige bayıldım vala harikaymiş iki tane bundan bnim de olsa diğerleride burma olsa 150 gr takcaKlar bana ne kadar olur artık bilmiyorum

sen altın aldıracağına ev diz. Kv ile aynı evde oturma aklını kullan. İki sene sonra bıltım bunaldım diye konular açarsın.
Bnim altinlarimi bi zahmet alsınlar da evimi dizecem inşallah aklımı kullandım ama baştan değil sonradan aklım başıma geldi sormayin istemeye istemeye birlikte oturcaz ama 6 ay sonra çıkıcaz sözünü nişanlım verdi nişanlıma guvenerek tamam dedim bi ay kaldı düğüne öf

Back