- 11 Haziran 2016
- 798
- 1.280
- 113
- 33
- Konu Sahibi Misk-i amber
Bundan canım benimki.Fotoğrafinida paylasirsan çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan canım benimki.Fotoğrafinida paylasirsan çok sevinirim
bunlardan baktgık en düşüğü 20 gr dı oyuzden almadık 10 gr dan 4 tane alacak güçleri vardı bizimkilerinBundan canım benimki.
Olsun canım nolucak hiç almayanları tanıyorum ben olsun da nasıl olursa olsun.bunlardan baktgık en düşüğü 20 gr dı oyuzden almadık 10 gr dan 4 tane alacak güçleri vardı bizimkilerin
hayırlısı olsun canım diyorum biz mutlu olalım da altın sorun değilOlsun canım nolucak hiç almayanları tanıyorum ben olsun da nasıl olursa olsun.
Misk-i amber Canım benimkide bu arkadasinkinden bu modeli seviyorum bende, bundan almani öneririm. Çok şık duruyor bence desenlilere göre.Bundan canım benimki.
Aynen öyle ayrıca takmak zorunda olduğun durumlarda da kötü durmuyor.Misk-i amber Canım benimkide bu arkadasinkinden bu modeli seviyorum bende, bundan almani öneririm. Çok şık duruyor bence desenlilere göre.
4 bilezik set hepsi kaç gr tuttu canım başka ne aldılarbana 10 ar gramdan dört tane bilezik aldılar bozdurunca deger kaybetmeyen cinsten
4 bilezik set hepsi kaç gr tuttu canım başka ne aldılarbana 10 ar gramdan dört tane bilezik aldılar bozdurunca deger kaybetmeyen cinsten
Şık sade çok güzelmiş desenlilere nazaran bunlar daha güzel sanırım bnde bundan aldirsam bitanesi 20 grammi şimdiBundan canım benimki.
Adana burmasi en düşük kaç gr oluyor biliyor musunBenimkiler adana burması. Yatırımlık iyi oluyor
Kelepçeli dedikleri sanırım demi bitanede bn aldırırSam süper olur onu hiç çıkarmam artıkBiz yatırım amaçlı burma bileziklerden istemiştik. 8 tane 40 gr getrdiler. Onları zaten ilk yıl bozdurup ev aldık. Şuan fantazi enli bileziklerden 2 tane 40 ar gr. Kullanıyorum. Çok şık duruyo. Tavsiye edrim..
yok canım kelepçeli ayrı. Şu normal herkesin elinde olan burmalar varya. Gorunuşu estetik faln değil. İnce gorunuyo ama gr.mı ağır.. O yatırım amaçlı iyi çunku bozdurunca kırılmıyo. Ha gunluk kullanım için de şu fantazi enli bileziklerden alabilirsin.. Ben ondan şuan 2 tane kullanıylrum. 40.ar gr.Kelepçeli dedikleri sanırım demi bitanede bn aldırırSam süper olur onu hiç çıkarmam artık
20 gr canım .Şık sade çok güzelmiş desenlilere nazaran bunlar daha güzel sanırım bnde bundan aldirsam bitanesi 20 grammi şimdi
20-30-40 gr oluyor bildiğim kadarıylaAdana burmasi en düşük kaç gr oluyor biliyor musun
Anladım canım şimdi netten baktım enli bilezige bayıldım vala harikaymiş iki tane bundan bnim de olsa diğerleride burma olsa 150 gr takcaKlar bana ne kadar olur artık bilmiyorumyok canım kelepçeli ayrı. Şu normal herkesin elinde olan burmalar varya. Gorunuşu estetik faln değil. İnce gorunuyo ama gr.mı ağır.. O yatırım amaçlı iyi çunku bozdurunca kırılmıyo. Ha gunluk kullanım için de şu fantazi enli bileziklerden alabilirsin.. Ben ondan şuan 2 tane kullanıylrum. 40.ar gr.
canım bilezikler 5000 tuttu sanırım seti nişanda takmıslardı onun fiyatını bilmiyorum4 bilezik set hepsi kaç gr tuttu canım başka ne aldılar
sen altın aldıracağına ev diz. Kv ile aynı evde oturma aklını kullan. İki sene sonra bıltım bunaldım diye konular açarsın.4 bilezik set hepsi kaç gr tuttu canım başka ne aldılar
Bnim altinlarimi bi zahmet alsınlar da evimi dizecem inşallah aklımı kullandım ama baştan değil sonradan aklım başıma geldi sormayin istemeye istemeye birlikte oturcaz ama 6 ay sonra çıkıcaz sözünü nişanlım verdi nişanlıma guvenerek tamam dedim bi ay kaldı düğüne öfsen altın aldıracağına ev diz. Kv ile aynı evde oturma aklını kullan. İki sene sonra bıltım bunaldım diye konular açarsın.