• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bilezik aldırdıniz gelinler? ?

bizim 5 ay var bitek düğün salonu ve ev belli sizin çok az kalmış ev belli değilmi hala:KK37:
Ew belli kayinvalidemlerle birlikte oturcam :halay::halay:yazın yalnız kalcaz nisanlimla.... kayinvalidemlerde yazlık ewleri var oraya gidiyolar ama kışın birlikte oturcaz puff :KK11::mad:
allah kolaylık versin kendiniz eve çıkamazmısınız ya kimi görsem kv ile kalan sorun yaşıyor inşallah bir sorun olmaz aranızda :KK51:

allah kolaylık versin kendiniz eve çıkamazmısınız ya kimi görsem kv ile kalan sorun yaşıyor inşallah bir sorun olmaz aranızda :KK51:
İnşallah olmaz inşallah yaa sorma bide psikolojik rahatsız hap kullaniyo ama yazlık ewleri ne kalorifer takılırsa tamamen orda kalacaklarmış biraz dişimi sıkmam gerek yani bakalım hayırlısı

Hayırlısı canım düğün ne zaman yaşlılarmı nasıl aranız şimdi
Aramiz iyi simdilik mesela geçen kısır yaptım yedik tadı çok güzeldi ama biraz suyu çok kaçırmışım herkes eline sağlık dedi kv de hamur olmuş dedi :KK12:sonra geçen pardüsü alcam bnimle gelirmisin sen bilirsin dedi tamam dedim gittik saat 1 de cardidaydik inan saat 6 ya kadar gezdik rahat 30 mağazaya girdik çıktık Karnım açıktı başım felan döndü bi yemek yedirmedi:KK57: dolmuşa bindik parami çıkardım tam dolmuş parası varmis cuzdanimda. . Kv var diye yanıma parada almamistim sonra onun parasini vermesini bekledim oda eksik verdi dedim bnde para yok ver bn sonra veririm şoföre dedi Allah'ım utana sıkıla adama eksik parayi verdim dolmusda kalabalık kadının biri bn vereyim 50 kuruş diyo :KK61:çok utandım yerime geçtim onun yaninada gitmedim sonra bi el uzandı bana baktım elinde 10 tl al al cebine koy diyo bnim kv aklınca bana para veriyo rezil olduk :cry:ya 10 tl yi bana önceden versen al ikimizinkinide burdan ver desen dolmusa versem ohh üstünü de almasan ne vardı sanki :KK43: neyse geçen de ne der ya kendi yatağıni koruma kılıfı takmisda tertemizmis de bidaha yatağa ne gerek varda :olamaz: bnde görmem lazım dedim geçtim delirtti bni yatak masrafına girmiycek hanim:KK11: aynısını halida yaptı hani yatak odasına perdeyle halıyi kız tarafı alır diyorki mutfağın halısı beyaz hemen kirleniyo sen bunu yatak odana ser mutfağa yeni hali alın diye :KK43: haliyida gör heryeri sapsarı olmuş zaten önceden koltuk takımı almışlar ona razı oldum dahada hiç para cikmasin diye uğraşıyor sanırım inan çok doluyum kimseye de anlatamıyorum şimdiden geçinmiyon derler diye sadece nişanlımla konuştum bu konuları sen takma diyo herseyi istediğin gibi yapcaz diyo yapiyorda allah razı olsun ama bu kv yle aynı ewde nasıl olacak bilmiyorum :KK12: hasta diyorum psikolojisi bozuk diyorum içime atıyorum :KK61:

Hayırlısı canım düğün ne zaman yaşlılarmı nasıl aranız şimdi
Sen ne sordun bn ne cevapladim vala 50 yaslarindalar .. kinam 5 agustos da kina salonunu biz erkenden tuttuk. . Düğünde 7 agustos bakalım nasıl düğün yapacaklar pilav yedireceklermi misafirlere bizim buranin adetidir bide nişanlım tek erkek ne olacak bilmiyorum :KK43:

Canim benim ya ne kadar faydali bir yorum yapmışsın çok teşekkür ederim :KK19: öncelikle set konusunda kararimi verdim kesinlikle seninki gibi zincir set aldircam hem çok güzel hemde yatırım olarak çok doğru bi karar satarken değerini kaybetmiyor taşlı kolyelere hiç kullanışlı değil diyorlar en iyisi senin setinden aldırmak:KK15:bilezik de artık onlara kesin burma aldiririm düğün dernek dışı takmiycagim için yatırım olarak kenarda durur ..kendi annemde bilezik takcakdi kesinlikle hasır kaburga bilezik aldircam daha isminin bile kaburga olduğunu senden öğrendim :KK3: sürekli kolumda özel günler de hep takarim innnsalllahhh :KK73: tekrar teşekkür ederim sende sağlıcakla kal:KK39:

Bir sey degil tatlim, umarim yorumum faydali olmustur.
Sadece bir sey eklemek istiyorum, bence taki setini yatirim olarak düsünme, o sende kalsin. Böylece özel günlerde, dügünlerde felan güzel bir takin olur. Herseyi satmamak lazim, yoksa boynun ve kolun bos kalir, sende üzülürsün gittigin yerlerde ;-)
Simdiden mutluluklar :)

Bir sey degil tatlim, umarim yorumum faydali olmustur.
Sadece bir sey eklemek istiyorum, bence taki setini yatirim olarak düsünme, o sende kalsin. Böylece özel günlerde, dügünlerde felan güzel bir takin olur. Herseyi satmamak lazim, yoksa boynun ve kolun bos kalir, sende üzülürsün gittigin yerlerde ;-)
Simdiden mutluluklar :)
Sense haklısın vala Sağol canım Allah razı olsun güzel yorumların için teşekkür ederim :KK19:

Niye sectirmediler sana gidip kendin begendikten sonra almadılar mi
Begendigim burma bozdurdugum zaman fazla deger kaybettigi icin, mersin burmasi secmem icin baya dil doktuler (baski). Bende konuyu buyutmedim, mersin burmasini sectim.

Diger altinlarimi bensiz almislar. Malesef. Pek adam yerine koyulmadim haha.

Aramiz iyi simdilik mesela geçen kısır yaptım yedik tadı çok güzeldi ama biraz suyu çok kaçırmışım herkes eline sağlık dedi kv de hamur olmuş dedi :KK12:sonra geçen pardüsü alcam bnimle gelirmisin sen bilirsin dedi tamam dedim gittik saat 1 de cardidaydik inan saat 6 ya kadar gezdik rahat 30 mağazaya girdik çıktık Karnım açıktı başım felan döndü bi yemek yedirmedi:KK57: dolmuşa bindik parami çıkardım tam dolmuş parası varmis cuzdanimda. . Kv var diye yanıma parada almamistim sonra onun parasini vermesini bekledim oda eksik verdi dedim bnde para yok ver bn sonra veririm şoföre dedi Allah'ım utana sıkıla adama eksik parayi verdim dolmusda kalabalık kadının biri bn vereyim 50 kuruş diyo :KK61:çok utandım yerime geçtim onun yaninada gitmedim sonra bi el uzandı bana baktım elinde 10 tl al al cebine koy diyo bnim kv aklınca bana para veriyo rezil olduk :cry:ya 10 tl yi bana önceden versen al ikimizinkinide burdan ver desen dolmusa versem ohh üstünü de almasan ne vardı sanki :KK43: neyse geçen de ne der ya kendi yatağıni koruma kılıfı takmisda tertemizmis de bidaha yatağa ne gerek varda :olamaz: bnde görmem lazım dedim geçtim delirtti bni yatak masrafına girmiycek hanim:KK11: aynısını halida yaptı hani yatak odasına perdeyle halıyi kız tarafı alır diyorki mutfağın halısı beyaz hemen kirleniyo sen bunu yatak odana ser mutfağa yeni hali alın diye :KK43: haliyida gör heryeri sapsarı olmuş zaten önceden koltuk takımı almışlar ona razı oldum dahada hiç para cikmasin diye uğraşıyor sanırım inan çok doluyum kimseye de anlatamıyorum şimdiden geçinmiyon derler diye sadece nişanlımla konuştum bu konuları sen takma diyo herseyi istediğin gibi yapcaz diyo yapiyorda allah razı olsun ama bu kv yle aynı ewde nasıl olacak bilmiyorum :KK12: hasta diyorum psikolojisi bozuk diyorum içime atıyorum :KK61:
Keşke aynı evde kalma işine baştan karşı çıksaydın dünya iyisi bile olsa zor aynı evde yeni gelin olmak cimriler desençıkarıpta 10 tlyide vermezdi heralde . Bilemedim biraz uyanıklık var gibi dikkatli ol çok yüzgöz olma çok zorlanırsın sonra . İnşallah herşey istediğin gibi olur:dua:

Keşke aynı evde kalma işine baştan karşı çıksaydın dünya iyisi bile olsa zor aynı evde yeni gelin olmak cimriler desençıkarıpta 10 tlyide vermezdi heralde . Bilemedim biraz uyanıklık var gibi dikkatli ol çok yüzgöz olma çok zorlanırsın sonra . İnşallah herşey istediğin gibi olur:dua:
Amin canm benim inşallah seninde hersey gönlünce olsun mutluluklar dilerim :KK15:

Begendigim burma bozdurdugum zaman fazla deger kaybettigi icin, mersin burmasi secmem icin baya dil doktuler (baski). Bende konuyu buyutmedim, mersin burmasini sectim.

Diger altinlarimi bensiz almislar. Malesef. Pek adam yerine koyulmadim haha.
Aman boşver en iyisini yapmışsın gelin olmak zor işmiş arkadaş .. Bu nedir ya sen de mi ayrı ewleniyorsun yoksa kv yanına mi gidiyorsun

Ew belli kayinvalidemlerle birlikte oturcam :halay::halay:yazın yalnız kalcaz nisanlimla.... kayinvalidemlerde yazlık ewleri var oraya gidiyolar ama kışın birlikte oturcaz puff :KK11::mad:

bile bile lades diyorsun farkında mısın canım? keşke baştan kabul etmeseydin.
ben bilezik yerine kelepçe severim.
model çok:https://www.google.com.tr/search?q=...127HNAhWnAcAKHXfBDAAQ_AUIBygB&biw=320&bih=452

özel günler için de zümrüt taşlı setlere bayılıyorum: https://www.google.com.tr/search?q=...iw=320&bih=452#tbm=isch&q=zümrüt+taşlı+setler

Sorma canım :kızgın:bnde de hata var baştan ayrı istemedim bu durumdayım hakkımda hayirlisi olsun artık bi buçuk ay dan az kaldı düğüne :KK43: gösterdiğin modellere baktım kesin kelepçeli bitane aldircam surekli onu takcam Zümrüt de çok şıkmış ama şimdi sarı setler den bitane istiyorum bakalım nasıl bişey olacak burdan paylasicam fotoğraflari:KK19: yorumun tavsiyelerin için teşekkür ederim :KK50:

Back