Aramiz iyi simdilik mesela geçen kısır yaptım yedik tadı çok güzeldi ama biraz suyu çok kaçırmışım herkes eline sağlık dedi kv de hamur olmuş dedi
sonra geçen pardüsü alcam bnimle gelirmisin sen bilirsin dedi tamam dedim gittik saat 1 de cardidaydik inan saat 6 ya kadar gezdik rahat 30 mağazaya girdik çıktık Karnım açıktı başım felan döndü bi yemek yedirmedi
dolmuşa bindik parami çıkardım tam dolmuş parası varmis cuzdanimda. . Kv var diye yanıma parada almamistim sonra onun parasini vermesini bekledim oda eksik verdi dedim bnde para yok ver bn sonra veririm şoföre dedi Allah'ım utana sıkıla adama eksik parayi verdim dolmusda kalabalık kadının biri bn vereyim 50 kuruş diyo
çok utandım yerime geçtim onun yaninada gitmedim sonra bi el uzandı bana baktım elinde 10 tl al al cebine koy diyo bnim kv aklınca bana para veriyo rezil olduk
ya 10 tl yi bana önceden versen al ikimizinkinide burdan ver desen dolmusa versem ohh üstünü de almasan ne vardı sanki
neyse geçen de ne der ya kendi yatağıni koruma kılıfı takmisda tertemizmis de bidaha yatağa ne gerek varda
bnde görmem lazım dedim geçtim delirtti bni yatak masrafına girmiycek hanim
aynısını halida yaptı hani yatak odasına perdeyle halıyi kız tarafı alır diyorki mutfağın halısı beyaz hemen kirleniyo sen bunu yatak odana ser mutfağa yeni hali alın diye
haliyida gör heryeri sapsarı olmuş zaten önceden koltuk takımı almışlar ona razı oldum dahada hiç para cikmasin diye uğraşıyor sanırım inan çok doluyum kimseye de anlatamıyorum şimdiden geçinmiyon derler diye sadece nişanlımla konuştum bu konuları sen takma diyo herseyi istediğin gibi yapcaz diyo yapiyorda allah razı olsun ama bu kv yle aynı ewde nasıl olacak bilmiyorum
hasta diyorum psikolojisi bozuk diyorum içime atıyorum