• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bilezik aldırdıniz gelinler? ?

Bnim altinlarimi bi zahmet alsınlar da evimi dizecem inşallah aklımı kullandım ama baştan değil sonradan aklım başıma geldi sormayin istemeye istemeye birlikte oturcaz ama 6 ay sonra çıkıcaz sözünü nişanlım verdi nişanlıma guvenerek tamam dedim bi ay kaldı düğüne öf
Ev üzerine ev olmaz sözünü aldıysan canını sıkma. Ama taviz verme asla. Bu işler ince işler. Annen Nasıl izin verdi böyle evlenmene. 6 ay daha bekledeydiniz.

Aramiz iyi simdilik mesela geçen kısır yaptım yedik tadı çok güzeldi ama biraz suyu çok kaçırmışım herkes eline sağlık dedi kv de hamur olmuş dedi :KK12:sonra geçen pardüsü alcam bnimle gelirmisin sen bilirsin dedi tamam dedim gittik saat 1 de cardidaydik inan saat 6 ya kadar gezdik rahat 30 mağazaya girdik çıktık Karnım açıktı başım felan döndü bi yemek yedirmedi:KK57: dolmuşa bindik parami çıkardım tam dolmuş parası varmis cuzdanimda. . Kv var diye yanıma parada almamistim sonra onun parasini vermesini bekledim oda eksik verdi dedim bnde para yok ver bn sonra veririm şoföre dedi Allah'ım utana sıkıla adama eksik parayi verdim dolmusda kalabalık kadının biri bn vereyim 50 kuruş diyo :KK61:çok utandım yerime geçtim onun yaninada gitmedim sonra bi el uzandı bana baktım elinde 10 tl al al cebine koy diyo bnim kv aklınca bana para veriyo rezil olduk :cry:ya 10 tl yi bana önceden versen al ikimizinkinide burdan ver desen dolmusa versem ohh üstünü de almasan ne vardı sanki :KK43: neyse geçen de ne der ya kendi yatağıni koruma kılıfı takmisda tertemizmis de bidaha yatağa ne gerek varda :olamaz: bnde görmem lazım dedim geçtim delirtti bni yatak masrafına girmiycek hanim:KK11: aynısını halida yaptı hani yatak odasına perdeyle halıyi kız tarafı alır diyorki mutfağın halısı beyaz hemen kirleniyo sen bunu yatak odana ser mutfağa yeni hali alın diye :KK43: haliyida gör heryeri sapsarı olmuş zaten önceden koltuk takımı almışlar ona razı oldum dahada hiç para cikmasin diye uğraşıyor sanırım inan çok doluyum kimseye de anlatamıyorum şimdiden geçinmiyon derler diye sadece nişanlımla konuştum bu konuları sen takma diyo herseyi istediğin gibi yapcaz diyo yapiyorda allah razı olsun ama bu kv yle aynı ewde nasıl olacak bilmiyorum :KK12: hasta diyorum psikolojisi bozuk diyorum içime atıyorum :KK61:

Evlenme konusunu bence bir daha düşünün derin . .
Cimri bir insanla,aynı evde . .
Ev ev üstüne olmaz. .
:işsiz:

Evlenme konusunu bence bir daha düşünün derin . .
Cimri bir insanla,aynı evde . .
Ev ev üstüne olmaz. .
:işsiz:
Cook cimri sana nasıl anlatayım tavada yağ varmış bn gormuyorm ama o görüyor bn bulasik diye yıkıyorum niye yikadin yağ vardı diyo bide naaaptinn diye yüksek tonla bişey oldu sandım suçlu gibi oldum ya bn neleri atmıyorum kendi ana evimde bn böyle görmedım hiç :(

Ev üzerine ev olmaz sözünü aldıysan canını sıkma. Ama taviz verme asla. Bu işler ince işler. Annen Nasıl izin verdi böyle evlenmene. 6 ay daha bekledeydiniz.
Söz verdi bu konuda asla taviz yok herkes yuvasında mutlu olsun bi eve gerçekten iki kadın fazla.. kendi annem de çok nişanlı durdunuz artık ertelemenin bi anlamı yok dedi bn beklerdim ama annemde böyle deyince iyice olumsuz oldu ilk 3 ay yoklar allahtan ama sonra 3 ay dişimi sıkcam oturcam o süreç içinde de eşyalarımi aldircam innnsalllahhh

Cook cimri sana nasıl anlatayım tavada yağ varmış bn gormuyorm ama o görüyor bn bulasik diye yıkıyorum niye yikadin yağ vardı diyo bide naaaptinn diye yüksek tonla bişey oldu sandım suçlu gibi oldum ya bn neleri atmıyorum kendi ana evimde bn böyle görmedım hiç :KK43:

Canım senin yerinde olsam 1 dakika bile yan yana durmam. .
Hayatını zindan edecek o Cimrilik varken. .
Bence vazgeç bu işten. .

Kızlar sizce en güzel bilezik modelleri hangileridir yada şöyle söyliyim artık burma bilezik modelleri tutulmuyor onun yerine düz modeller kullanılmaya başlandı. Şimdi diyorumki bilezik alsak ACABA 2 cm lik 3 bilezik mi hoş durur yoksa 3 cm lik 2 tane mi hoş durur görüşlerinizi merak ediyorum....

Kızlar sizce en güzel bilezik modelleri hangileridir yada şöyle söyliyim artık burma bilezik modelleri tutulmuyor onun yerine düz modeller kullanılmaya başlandı. Şimdi diyorumki bilezik alsak ACABA 2 cm lik 3 bilezik mi hoş durur yoksa 3 cm lik 2 tane mi hoş durur görüşlerinizi merak ediyorum....
Daha bnde aldırmadım çok kararsizim bu Modeller nasıl burma yaptirmazsak eğer o_O en güzeli Trabzon burmasi gibi en çok hoşuma giden altında yükseldi teyy teyy :halay:

Eklentiler

• indir.jpg
    indir.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 92
  • images (4).jpg
    images (4).jpg
    31,4 KB · Görüntüleme: 88
  • images (3).jpg
    images (3).jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 76
  • pr_01_461.jpg
    pr_01_461.jpg