Selam canim
Bana dügünümde kayinvalidemler 10 burma bilezik takti ve 14 ayar taki seti. Esimde bana 5tas yüzük takti yüz görümlügü olarak. Annemde 5 burma bilezik ve bir çerçeveli altin kolye...
Ben çok fazla altin taki takmam günlük hayatimda onun için bilezikleri yatirim olarak sakliyoruz. Setimi ve çerçeveli kolyemide özel günlerde kullaniyorum, çok şık duruyorlar. Ikisinide ben seçtim fotograflarini paylasiyorum (çerçeveli kolyenin fotografi yok ama internetten benzerini buldum)...
Eki Görüntüle 1844547 Eki Görüntüle 1844548 Seti suyolu mu olsun yoksa baska bir model mi diye çok arastirdim ve düsündüm. Ama benim aklim hep halka setlerde kaldigi için tercihimi öyle yaptim ve hiç pisman degilim. O kadar parayi tasa verdirmek istemedim, sirf altin olsun istedim. Ama bu benim düsüncem tabi ki, suyolu modellerde güzel duruyor.
Kapali bir bayan olarak 3lü setleri çok yakistiriyorum. Internetten buldugum bir kaç modeli paylasiyorum...
Eki Görüntüle 1844541 Eki Görüntüle 1844540 Eki Görüntüle 1844539 Bilezik konusunda, her ne kadar takmasamda, kaburga bileziklere bayiliyorum. Cok hos görünüyorlar ... Sende düsünebilirsin. Günlük veya özel günlerde takabilirsin...
Eki Görüntüle 1844537 Eki Görüntüle 1844538 Daha bir çok model var internette, bir göz at bence..
Annem bana dügünümde benim küçüklük bileziklerimi bozdurup aldigi kelepçe bilezigi takti (ben begenmistim), onlarinda baya güzel modelleri oluyor, onlara da yönelebilirsin.
Hiç degilse bir tane günlük takabilecegin bilezigin olsun, gerisini klasik burma yapsinlar, yatirim olarak kullanirsiniz.
Benden bu kadar.
Saglicakla kal