• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl bi renge boyamalıyım ki tutsun? ve hangi markaa?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
dscn1294g.jpg

arkadaşlar saçlarım koyu kestane resimde görüldüğü gibi....ben kahve tonları istiyorum illa çok açık bi kahve olsun demiyorum ama kahverengi istiyorum ....

acaba nasıl bi renge boyasam tutar???ve de hangi marka????

cevap bekliyorum arkadaşlar evde kendim boyıycam saçlarımı....
eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

açmadan tutmaz canım zannetmem koyuyada boyarsan suankınden farklı bısı cıkmaz bosuna ugrasmıs olursunboshayallersmile

dün bi kişide gördüm kk da saçları koyu kestane boyamış açık bi renge çok güzel tutmuşş...bilemedim
:((

koyu kahve bile olsa yeter ki kahve olsunnn

o zaman koyuda olsa dıyorsan canım koleston yada palettenin kahvelerıne bır bak derim çikolata kahve dusun mesela ,lorealınkıler daha acık cunku tutmayabılır

o bahsettıgın arkadası gormedım okumadım ama
acmışmı sacı acabaaklinialirimsmile

evet koyu kahve de olur açık bi renk olsun demiyorum illa da kahveye geçsin rengi....koyu bi kahve olması için daha açığına mı boyamam lazım???yani saçlarım koyu olduğundan açması için açık bi kahve tonuna mı boyamalıyım???

ayrıca teşekkürler tatlımmm :))

o bahsettıgın arkadası gormedım okumadım ama
acmışmı sacı acabaaklinialirimsmile

evet cnm açılmış çok hoş bi renk olmuş...çok beğendim kuaför açılmaz demiş ama o boyamıl koleston 6/74 e kızıl kahve arası çok güzel olmuş;açılmışşşş

AY BENDE GÖLGE ıSTIYOM ARALARAzemuszemus AMA NASIL OLUR ıŞTE

saçların ana rengi mi boya mı canım bilemedim sanırım ışılışıl bir renk için kahve renk istiyorsın palettenin açmadan koyu renk saçlara özel serisi var canım ama kendi rengin ise tabi eğer boya ise az da olsa rengini kırman lazım dilerim istediğin kahve ışıl ışıl saçlara kavuşursun :31:

bende bisiler soylemek istiyorum!!

ben saclarimi hep kendim boyarim ve bazen cok koyu yaparim bazende acik. sana soylicegim sey, bak egerki saclarini actirmak istiyorsan yani kahve renge, ozaman aslaa kahve rengteki boyalari almican:20: koyu sari rengleri alacan, ben hep saclarimi oyle boyarim ve sonuc harika bi reng cikiyo, ama egerki yok guvenemem diyorsan bi kutu acik reng olsun diyer kutuda kahve rengi al, acik rengin ustune boyarsin.:61::61::61:

cnm sanırım saçında boya yok kendi rengi yanılmıyorsam? eğer öyleyse okadarda umutsuz değilsin hiçbir renk açamdan tutmaz fln yok bçyle birşey benim kendi ana saç rengim siyah ve kahve tonları veya kızıl tonları gayet güzel tutuyor.Ha dersenki sarı istiyorum yada bakır karamel kızıl istiyorum ozaman doğru açtırmadan zor olur.Sana tavsiyem istediğin rengin bi numara açığını al böylece saç rengin koyu olduğu için kutunun üzerindeki renklten tabiki koyu tutucaktır.ama 3 boyamada rengi oturtursun.İstediğin renk koyu bir renk bir iki ton açığı renklerde tutar canım.

O saçların önce bir oriyellee yıkanıp paklanmalı cnm :) yoksaa açılmaz!!!! hiç bir kahve tonu tutmaz

Back