Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya ovuluasyon testine para vermeyeyim demistim alayimmi diyorsunuzTelefon programı yanlış gösteriyor kuzum kaç tane kullandım hiç biri elde yapılan kadar garanti değil. Tahmini söylüyorlar ama düşük gebelik gösterdiğinde yumurtlama günün, yumurtlama günü dediği günde çoktan yumurtlama günü bitmiş oluyor. Kaç ay boşa uğraştım o programlar yüzünden
bnce al tabiki takvimlere güven olmaz sonucta yediğimiz içtiğimiz hersey hormonları ve vucudu etkiliyor yumurtlama gününü değişitrebiliyo o 24 sasaati yakalamk gerekiyomus sanırımhadi ya ovuluasyon testine para vermeyeyim demistim alayimmi diyorsunuz
Nette 30 lu falan paketler var çok çok uyguna. Hevesini kırmak istemem ama gerçekten programlar boşa zaman kaybı. Gitmesin ayların boşa. 11inde yumurtlayan insana 21 i göstermiş hani 1 2 gün değil inan. Al bence ovulasyonu gönlün rahat olur kesin günü bulduktan sonra iş Allaha kalmışhadi ya ovuluasyon testine para vermeyeyim demistim alayimmi diyorsunuz
tamam bi bakiyorum internete hemenNette 30 lu falan paketler var çok çok uyguna. Hevesini kırmak istemem ama gerçekten programlar boşa zaman kaybı. Gitmesin ayların boşa. 11inde yumurtlayan insana 21 i göstermiş hani 1 2 gün değil inan. Al bence ovulasyonu gönlün rahat olur kesin günü bulduktan sonra iş Allaha kalmış![]()
Laboquick in vardı ben 30 lu aldım yanında 2 gebelik birde erken gebelik yolladılar 30 liraya 3 ay kullandım o bitti benimde onunla işim bitti darısı sanatamam bi bakiyorum internete hemen
insallah hamilenin duasi kabul olur dua edin bana. size de guzel ve hayrli dogumlar insallahLaboquick in vardı ben 30 lu aldım yanında 2 gebelik birde erken gebelik yolladılar 30 liraya 3 ay kullandım o bitti benimde onunla işim bitti darısı sana![]()
ya ben de yapmiyordum dedigin gni korunmayi braktgm gecen ay hamile kaldim. bi baktik kimyasalmis o beni mahvetti. sonra bole pimpirikli oldumsana tek tavsiyem stresten uzak dur acaba oldu mu olacak mı karnım ağırdı hamile.miym göğsüm şişti hamile mym diye sakın sakın stres yapma.. unut aklından çıkart.. Gerçekten o zaman çok rahat oluyor.. Benim öyle olmuştu ve gördüğüm kadarıyla bu sitede stres yapmayo bırakan herkes hamile kalıyor o ay
Tel.inanma hep yanlis gosteriyor adetin bitikkten sonra 14 15 16 17 18.gunlerde yumurta aki kivaminda uzayan akinti gelir ona dikkat et birde test al emin olursunhadi ya ovuluasyon testine para vermeyeyim demistim alayimmi diyorsunuz
Sağlıksız gebelikti sonuçta.. ne kadar pimpirikli olsanda sağlıksızsa olacağı odur ballim..o yüzden gerekeni yap takdiri Allah'a bırak stres yapmaya ben de yapmiyordum dedigin gni korunmayi braktgm gecen ay hamile kaldim. bi baktik kimyasalmis o beni mahvetti. sonra bole pimpirikli oldum
Tel.inanma hep yanlis gosteriyor adetin bitikkten sonra 14 15 16 17 18.gunlerde yumurta aki kivaminda uzayan akinti gelir ona dikkat et birde test al emin olursun
[/QUOT
O YUMURTA AKI gibi olan akıntı bende 365 gün 6 saat var sebebini hala bulamadım heralde hergun yumurtluyorum![]()
Canm o fiyata hangi siteden aldn hepsni. Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Çok üzgünüm şu anLaboquick in vardı ben 30 lu aldım yanında 2 gebelik birde erken gebelik yolladılar 30 liraya 3 ay kullandım o bitti benimde onunla işim bitti darısı sana![]()
Bende gittigi..... Olan siteden almıştımCanm o fiyata hangi siteden aldn hepsni. Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Çok üzgünüm şu anovulasyon testi almak istyrm icinde gebelik testi de olsun. Hangi siteden alablrm güvenilir ve hızlı bi site olsun istyrm bide instgrmda birgebeningublugu diye bi sayfa var o da satıyor ama bilmyrm nerden alsam
Demin baktm canm sitede yorumlarda çoğu kişi testlern bazısı bozuk cıktı diyo o yüzden emin olamadmBende gittigi..... Olan siteden almıştım3 günde geldi üstelik de gizliliğe dikkat edecek şekilde paketlenmişti
bahsettiginiz dun geldi bence kuruntu yapmadiysam. oyuzden dun denedik. insallah tutarTel.inanma hep yanlis gosteriyor adetin bitikkten sonra 14 15 16 17 18.gunlerde yumurta aki kivaminda uzayan akinti gelir ona dikkat et birde test al emin olursun
N11de var labquick test bende aldım 30 TL kargo bedava güzel paketlenmiş dünde yumurtlama yı gördüm yanlış göstermiyorDemin baktm canm sitede yorumlarda çoğu kişi testlern bazısı bozuk cıktı diyo o yüzden emin olamadm
gecmis olsun arkadasimCanm o fiyata hangi siteden aldn hepsni. Bende bu ay kimyasal gebelik yaşadım. Çok üzgünüm şu anovulasyon testi almak istyrm icinde gebelik testi de olsun. Hangi siteden alablrm güvenilir ve hızlı bi site olsun istyrm bide instgrmda birgebeningublugu diye bi sayfa var o da satıyor ama bilmyrm nerden alsam