Nasil başlayacağımı bilemiyorum

Tekvarligim cocuklarim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
33
4
Ben nerden başlasam bilemedim 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var kaynanamlar la aramizda bi sokak var evlendiğimiz 5.günü eşim annemlere git hep beraber yemek yiyelim dedi o gün bu gündür hep onlardayiz kaynanam hiçbir şeyden memnun olmaz bu zamana kadar hiçbir saygisizligim olmadı onlara karşı ütüden tutun da yemek yapmaya kadar kaynanamın yatağını bile saat kaçta gidersem gideyim hep ben topladım bakarsanız onlara göre bir sorun yok evin bütün sorumluluğu bende kaynanamı derseniz hergun gezmede dışarda keyf yapiyo eşim bunları hiç gormuyi bisey söyleyecek olsam beni suçlu görüyo bu gu n olsun evde yemek yiyelim desem hemen olmaz git annem gil de yemek yap orda yiyelim hafta sonu desen hiç birseyy yok çocuklarımla ilgilenemiyorum ailesi bu cocuklar egitilmiyo bakilmiyo diyip duruyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ben de mi bu sorun var

Gercekten de bende öyle düşünüyüm 24 yaşındayım ama hayatında hiçbir şey zevk vermiyo bisey söyleyecek olsam eşim çok minnet ediyorsun çoğu insan bizim gibi Yaşıyor bi annem babam mi fazlalık sana diyo

Kimse kimseye bakmak zorunda değil. Mecbur da değil. Allah rızası için yaparsın o ayrı. Ama hergün hergün orda yemek nekadar saçma. Evlenmeseydi eşin ozaman. Orda kalmaya yemeye devam etseydi. . Bence eşinle konuş bu konuyu mecbur değilim ben evimde yemek pişirp yemek ıstiyorum de..

Aslında ben esikmikn ailesi ile aramda kalmasını hiç istemedim o yüzdende herşey yaptım ama ben yaptıkça onlar daha fazla şey istediler sonuç mu sabahtan akşama kadar koşturmaca içinde boğuluyorum bugün ıntihar etmeyi bile düşündüm ama cocuklarim aklına gelince yapamadim

Kimse kimseye bakmak zorunda değil. Mecbur da değil. Allah rızası için yaparsın o ayrı. Ama hergün hergün orda yemek nekadar saçma. Evlenmeseydi eşin ozaman. Orda kalmaya yemeye devam etseydi. . Bence eşinle konuş bu konuyu mecbur değilim ben evimde yemek pişirp yemek ıstiyorum de..
Kaç kere denedim hemen kestirip artı ne güzel işte hep beraber yemek yiyoruz diyo ona göre olması gereken bu

Problem sende başından mesafeyi koruyup buna izin vermemeliydin. Sen ne kadar iyi davranirsan o kadar tepene çıkarlar.

işte tüm mesele burda, gelinler, erkeklerin ve erkeğin ailesinin hizmetçisi gibi sanılıyor. gelin hizmet etsin, tamam, oh ne güzel. :) yapmayın kızlar erkeğin eline vermeyin tüm ipleri, sesinizi çıkartın..

Aslında ben esikmikn ailesi ile aramda kalmasını hiç istemedim o yüzdende herşey yaptım ama ben yaptıkça onlar daha fazla şey istediler sonuç mu sabahtan akşama kadar koşturmaca içinde boğuluyorum bugün ıntihar etmeyi bile düşündüm ama cocuklarim aklına gelince yapamadim

Eşinle konuş canım . Ne intiharı daha neler yaniii. Gitmicem de zorla sürüklemez heralde. Valla tepkini baştan koymalısın. Herzaman herkesle mesafeni koru. Canım cicim olma demiyorum ama herkes haddini bilsin.! Kula kulluk edilmez.

Yuz vermissin astarini istemisler resmenn..

Problem sende başından mesafeyi koruyup buna izin vermemeliydin. Sen ne kadar iyi davranirsan o kadar tepene çıkarlar.
Bence konu sahibinde problem yok gayet iyi niyetli yaklasmis.. problem esinde ve esinin ailesinde kizi kendilerine hizmetci yapmislar sesini cikarmadigi icinde iyi niyetini kullanmislar azicik sesini cikarip dile getirdigi zaman esi hemen karisini suclu goruyomus.. :olamaz:

Bence konu sahibinde problem yok gayet iyi niyetli yaklasmis.. problem esinde ve esinin ailesinde kizi kendilerine hizmetci yapmislar sesini cikarmadigi icinde kullanmislar azicik sesini cikarip dile getirdigi zaman esi hemen karisini suclu goruyomus.. :olamaz:
Çok teşekkür ederim aynen öyle oluyo şimdi de eşim 3 4 ay onlarla aynı evde kalmamıza ısrar ediyo yakıt parası vermemek için ben hiç istemiyorum en azından akşamları evime geliyordum azici k da olsa kafam rahatlatıyordu şimdi be yapacağım ben

Evlilik sürekli kV ile dip dibe olmak ona hizmet etmek değil ki keşke en başta kabul etmeseydiniz. Şimdi de gittiğinizde her ise koşmayin hatta gitmeyin eşinize de açık açık söyleyin siz köle degilsiniz

X