Sen doğru yoldasın. Aklını da kalbini de hüzünle bulandırma. Allah a bırak. Sabret. O haketmiyosa bile karşına elbet hakedecek birini çıkarır Rabbim. Eşini en iyi sen tanıyosun biz sadece anlattığın kadarını biliyoruz. Ama anlattıklarına göre ne kadar seviyo olursa olsun affetme. Yarın birgün çocuğunuz olursa yine aynı şeyleri yaparsa yavruya da yazık olur. Dengesiz adama çocuk yapmayacaksın cidden. Eşimin bi arkadaşı vardı o da seninkine benziyo kafası atınca karısına sarıyo kırıyo döküyo kovuyo. Aha bu sefer bitti bi daha yüzyğze bile gelemezler diyorum yani o derece.kaç kere boşanma aşamasına geldiler sayamadım. Arkalarından demedikleri kalmıyo. Sonra ortalık sakinliyo bi bakıyorum canım cicim aşkım balım. Yemin ediyorum hayretle izliyorum. Çocukları da iyice dengesiz oldu. Onlar da nasıl davranacaklarını bilmiyo şiddet eğilimleri ve içine kapanıklık pasif agrasiflik var çocuklarda. Ama demiyolarki ulan o kadar kavgamıza olayımıza şahit oldular çovuklarda ya travma kaldıysa pedagoga götürelim. Öyle bi aileler. Yani demem o ki dönme arkadaşım. Bunlar sana örnek olsun. Ne kadar seviyosa sevsin kendine ve gelecekteki çocuklarına yazık etme.