Nasıl bakımlı olucam ben yaa delircem artık kızlar yardımcı olur musunuz ??

cnm bunu mecbur kullanmam gerek maalesef. yani beni fazlasıyla rahat yapıyor ilaç
eskiden hafta sonu erkenden kalkar deli gibi temizlik yapardım

aaah nerde o günler
aa 1000 kilo olunc tekrar depresyona girmeyesin arkadaşım..yata yata kilo alır insan

Dolabıniza her şeyi kombinleyerek aSin.. Renkler birbirine uygun Olsunn.. Kendinize yakışanı siz bilirsiniz.. Diğer ihtiyaclarinizdan 3-5 kisip biriktirin.. Çok sık Bluz pantolon bi kaç parça bişey alın. . Kiyafeti nizin mutlaka bır starı olsun yani..

Yuz bakım ürünleri var.. Yüz yıkama jeli,maske,Tonik. . Mutlaka düzenli kullanın.Bunlarida bulamazsaniz gül suyu ile temizleyin yüzünüzü Pamuğa sürüp silin.. Peeling için içtiğiniz kahvenin telvesi ile yüzünüzü ovabilirsiniz hafif bır şekilde tabi..

Dişlerinizı sabah öğle akşam fircalayin.. Sigara içmeyin.. CaY/kkahve çok tüketmeyin.. Arada muz kabuğunun iç tarafi ile ovun..

Sık sık dus alın. . Saç kurutma makinesini ucunda tarak olanlardan alın.. Saçlarınızı kurutup tararken güzel şekil aldığını goreceksiniz.. 20 dakikanizi almaz..

Aklıma gelenleri saydim ama Yine bişeyler gelirse yazarım. .

ARADA Ev temizligini bi kenara birakin.. Eşinizle gerçek anlamda ilgilenın.. Sohbet edin,ssupriz yapın bence..

VE EE En önemlisi kendinizi kiyaslamayin!

Biliyormusun ben hic makyaj yapmam bu yüzden kendimi olduğundan küçük hissederim. Çok önemli bir program varsa azcik fondoten göz kalemi ve rumelle isi bitrrim. Müstakbel eltim ise her gün full makyaj. Tabi herkesin tarzı farklıdır ama ben dogalliktan yanayım. Eltim benden küçük olmasına rağmen benden daha olgun gösteriyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. İlk önce sen kendine ben çok güzelim duygusunu ver. Boşver önce kendin için sonra esin için uğraş. İnsanin önce kendi mutlu olmalı bence. Tabiki bu benim fikrim. Mutlu olan insanlar mutlu eder !!!

Ayda 50 100 lira bile koysaniz kendiniz icin kenara hersey degisir.

Ben cimriyimdir. O yuzden sacimi evde kendim boyarim. En fazla 10 lira. Ama ben sac rengimden memnunum. Kocamsa kizil ister bir sure boyadim e bunun dibi gelmiste ne zaman yapcaksinda "ahh dedim ne cok biliyon sen. Bende seni boyle aldim orani burani degistirmi dedim lan ile" konuyu kapadik. Sonra aralara sari attirdim. 4 ay oldu hala hos durur.

Her dakika makyaj yapmayi verin. Ama cantanizda Herzaman bir goz kalemi ruj parfum oluversin. Bir yeremi gidilecek. Bir kalem bir ruj cekmekte ne var. 2 dakikanizi almaz. Bir kalem en fazla 10 lira rujlar 5tlden basliyor indirim yakalarsaniz. E onlarda en az 10 ay gidiyor. Parasi die abartmayin yani. Basta teninize uyan bir renk alin. Ama kalici rujlardan olsun. Yemeyin sonra ki anlami olsun.

dogal yaglardan alin. Zambakmi gul mu limon mu artik hangisini seviyorsaniz suyla karsitirip sprey sise yapin. Saciniza sikin. Buram buram kokarsiniz mis gibi.Tabi hrpsi cantanizda cuzdan gibi dursun. Heran lazim olabilir.

yuzunuz icin kesinlikle lazere gidin. Tabi kil yapiniza dikkat etmelisiniz.

Manikur catali var. Ben onunla yapiyorum manikuru. 5 dakika surmuyor. Bazen otobus beklerken kimse yoksa yapiyorum o derece kolay.

saclarinizi illa fonleyecek masalayacak vakit olmayabilir. Tamamini 3 4 tutam yapip masalayabilirsiniz. Cok afilli tokalar alip at kuyrugu yapsaniz yarim toplasaniz bile insanlar bi tokaya aldanip sizi sahane saniyorlar.

kiyafet konusunda belki basta eltiden yardimci olmasini isteyin. Belkide gercekten siz kendinize yakisani bilmiyorsunuz. Zamanla degisiklik yapin. 1 gunde olmaz ki boyle seyler.

calisan kadin olup kv icin temizlik yapan, beni surekli kiyaslayan kocaya tamamdir sekerim laf etmeyi kalbimi kirmayi gururumla oynamayi biliyorsun ama iki kurusu karindan kiskaniyorsun. Borc varsa oduyoruz ama ben kalbini mi kiriyorum deyip 2 gunde trip atip aylik bir limiti kendinize ayirdiginizi net soyleyin.

Alanya pazarinda bile ne kiyafetler satiliyor. yeterki size yakisani bulup alin.

Ev işiyle , yoğun çalışmakla , çocuklarla bakımın hiç ilgisi yok. Herşey dört dörtlük olmak zorunda değil. Birşey eksik kalsın ya da her zaman kalktığı saatten 45 dk. eren kalkılsın. Önce kendimize zaman ayırmalıyız, ötesi yok.

Bir duş alıp, diş fırçalayıp, fırçalı bir kurutmayla saçı şekillendirerek kurutup , dağınık toplayıp hafif makyaj yapmak , duştan çıktıktan sonra hoş bir losyonla iki dakika vücut masajı yapmak kaç dakika alabilir ki?

Buradaki bir cok bayana Da katilmiyorum. asil biz birbirimizi cekemiyoruz ay onun saci makyaji durusu kiyafeti once biz dedikodusunu yapiyoruz. Erkekler mi fark etmeyecek yani diger hanimlari. Onlarda da goz var. Ha eltiyle demis, kardes gozuyledir bence. Gelip is arkadasini komsuyu ovse daha mi iyi. adam boyle seviyor demek. Onu degistiremeyeceksek kendimize iki renk katmak zor olmamali.

İlla masaya gerek yok, artık öyle yapılı saçın modası yok. Saçını yıka, hafif nemliyken Tony Guy seasalt yada köpüklüe hafif dalgalı saç kadar seksi bi saç yok.

Giyim konusunda ise dürüst olmak gerekirse zevksizsen zevksizsindir. İnstagramda blogger vs. Takip ederek ilham alabilirsiniz.

Temiz ve taze bir yüz,güzel bir fizik,bakımlı saçlar olduktan sonra ne giyse yakışmaz mı insana. Bunların parayla çok alakası yok bence,kıyafete gelince,nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ankara istanbul gibi yerlerde çok ucuz,3-4 liraya bluzlar her yerde geçenlerde 1 liraya tisört aldım,2,5 tl ye ayıcıklı pijama aldım3-4 tane aldım :) on liraya baya güzel şeyler bulabiliyorum.

Su yuz temizleme olayini bir turlu cozemedim gittii..
Kil maskesi yapiyorum arada(icine limon skip),
peeling icin de dogal olsun diye baya ekmek sodasiyla ovuyorum..
Kil maskesinden sonra inanilmaz gergin ve aydinlik duruyor cildim ve temizleniyor da ama bir sure yaptiktan sonra gorunurde kotu olmasa da dokununca cildim puturlu oluyor..

Suan haftalardir maskeyide peelingide birakmis durumdayim ve goruntu olarak siyah nokta tarlasi burnum fln ama yanaklarim cenemin yan kisinlari fln bebek gibi pamuk gibi yumusacik..
Bu nasil istir anlamis degilim.

zaten eşimin gözünde o kunuma düştüm.. bak o ne giymiş kendine baksana onunla alışverişe çık diyoo :KK43:
Bunu deyipte sonra sana nasıl para yok diyor. Alısverise ne ile cıkacakmıssın ayrıca esinde birazs ey ne o oyle yengesini ornek gosterıyor

Su yuz temizleme olayini bir turlu cozemedim gittii..
Kil maskesi yapiyorum arada(icine limon skip),
peeling icin de dogal olsun diye baya ekmek sodasiyla ovuyorum..
Kil maskesinden sonra inanilmaz gergin ve aydinlik duruyor cildim ve temizleniyor da ama bir sure yaptiktan sonra gorunurde kotu olmasa da dokununca cildim puturlu oluyor..

Suan haftalardir maskeyide peelingide birakmis durumdayim ve goruntu olarak siyah nokta tarlasi burnum fln ama yanaklarim cenemin yan kisinlari fln bebek gibi pamuk gibi yumusacik..
Bu nasil istir anlamis degilim.

bende yuz temizligini sabah aksam yaptigim donemlerde cilt problemi yasiyordum.sivilcem siyah noktam eksik olmuyordu kesinlikle kalitesiz urunler kullanmadigim halde..
nezaman ki cilt temizligimi banyo zamanlarima denk getirdim,sabah aksam yuz temizlemeyi nemlendirmeyi biraktim cildim piril piril oldu :KK51:
zaten ne pudram vardir ne fondotenim..arada allik surerim o kadar..
bence cilt yorulmaya gelmiyor,biz temizleyelim derken yoruyoruz cildi..:KK43: bizim pis dedigimiz cilt belki dengesini bulmak icin yaglaniyor.:KK51:
peelingde St Ives apricot scrub cok basarili,temizleme jelim avene cleanance ben uzun zamandir bunlari kullaniyorum ve cok memnunum.

Kıyaslayan insanlardan nefret ediyorum.
Seni başkasıyla, üstüne üstlük eltinle kıyaslaması çok kötü.
Bu seni motive etmez, aksine eltinden nefret etmene neden olur bir süre sonra.

Sen eltini, başkalarını salla.
Kendine bak.
Ne yapabilirim diye düşün. Her gün duş, temiz kıyafetler, hoş bir parfüm, bakımlı eller (kokona gibi olmak gerekmiyor şu yeni ''nude'' ojelere hastayım, onlardan bile sürsen süper olur), hafif bir makyaj (hafif bir ruj, rimel, allık) seni kendine getirir emin ol. Çok pahalı şeylere gerek yok inan bana. İçinden gelsin yeter.

Kocan için, eltini geçmek için, bakımlı kadınlar gibi olmak için değil. İyi hissetmek, güzel hissetmek için, kendini sevmek için yapacaksın. Kimsenin seni birileriyle kıyaslamasına izin verme.

bende yuz temizligini sabah aksam yaptigim donemlerde cilt problemi yasiyordum.sivilcem siyah noktam eksik olmuyordu kesinlikle kalitesiz urunler kullanmadigim halde..
nezaman ki cilt temizligimi banyo zamanlarima denk getirdim,sabah aksam yuz temizlemeyi nemlendirmeyi biraktim cildim piril piril oldu :KK51:
zaten ne pudram vardir ne fondotenim..arada allik surerim o kadar..
bence cilt yorulmaya gelmiyor,biz temizleyelim derken yoruyoruz cildi..:KK43: bizim pis dedigimiz cilt belki dengesini bulmak icin yaglaniyor.:KK51:
peelingde St Ives apricot scrub cok basarili,temizleme jelim avene cleanance ben uzun zamandir bunlari kullaniyorum ve cok memnunum.
Valla gunluk temizlemeden de olmuyor canim yaa..
Nemi bol bir sehirdeyim sehrin tum kiri pasi yuzume yapisiyor..
Sodayi mi fazla ovuyorum diye bu sefer sodayi es gecip kil maskesini yapicam sadece..
Maskeden vazgecmem mumkun degil cok memnunum sadece ara veriyorum iste boyle..

Bu arada okuyup yapmaya kalkan olursa maskeye limon kattigim icin gece yapiyorum..
Amann haa gunduz yapmayin limon guneste leke yapiyor diyorlar.

sen eşine o bakimli o alisveris yapiyor o şu o bu vs vs deme sakin. adama bilmedigi seyi ögretme gozlerini açma. illa pahali kiyafet almana gerek yok eşin eve gelmeden temiz ol saçini tara tayt giy tişort giy hafif allik ruj parfum ve en en önemlisi kendine güven ve içten gülümse canm. ben guzelim de kendine bakimliyim de. once sen begen kendini sonra digerleri. kendin icin bakim yap eşine inandir bakimli oldugunu guzel oldugunu

Sabah kalkıp güzelce duşunu al,bıyığın kaşın çıkmışsa onları al düzelt giy güzel kısa bir elbise vücudunu kremle saçlarını beğendiğin gibi yap bi eyeliner bi kalem rimel allık parlatıcı tamamdır iştee :) birsüre sonra sen de kendini öyle hissediceksin ve daha fazlası gelicek içinden :)

Valla gunluk temizlemeden de olmuyor canim yaa..
Nemi bol bir sehirdeyim sehrin tum kiri pasi yuzume yapisiyor..
Sodayi mi fazla ovuyorum diye bu sefer sodayi es gecip kil maskesini yapicam sadece..
Maskeden vazgecmem mumkun degil cok memnunum sadece ara veriyorum iste boyle..

Bu arada okuyup yapmaya kalkan olursa maskeye limon kattigim icin gece yapiyorum..
Amann haa gunduz yapmayin limon guneste leke yapiyor diyorlar.

evet haklisin.bende Turkiyede yasarken yapis yapis oluyordum,simdi yasadigim ulkenin havasi temiz,serin,trafik yok.kirlenmiyor yuzum :KK45:
ben patates maskesi yapiyorum,kkda kesfetmistim.o da harika bisey.
2 haftada ya da haftada yapiyorum,bebek gibi oluyor yuzum onu da tavsiye ederim.nisastali oldugu icin cilde cok iyi geliyor :KK36:

canlarımmmm naparsam yapym olmuyo :KK43: eltim önümde olduğu için onu örnek veriyorum ama bu bide çoçuk doğurdu 4 yaşında kızı var ama hiç çocuğu yok genç kız gibi eşiyle kavga ediyo belki dayak yiyo ama kıyafet almaktan vazgeçmiyo dolu kıyafeti var ama hala alıyo kavga dövüş gizli gizli alıyo yani ama ben eşim para yok dedi mi kavga olmasın benden soğumasın diye tamam deyip oturuyorum kendimde çalışıyorum bu arada ama giycek hiçbirşeyim yokkk ve alamıyorumda eşim almadığı için..
Hem almio hemde bakimlimi ol diyo kusura bakmada o is nasil olacakmis.valla misal ben kendime yeni seyler aldikca mutlu oluyorum insan kendine yakisanida alinca daha keyifli oluyor.alican o zaman degisik degisik yeni bakiminida yapican havandan gecilmiyecek.insan ayni seyleride giyine giyine pasbal gözukur cnm kendine yakisani al valla biz dusundukce kocalarimizi parasini bu hale geliyoruz al giy canim ye kocanin parasini catir catir :21:

X