nasil anlatsam bilmiyorum +18

bu sıralarda bdv dede erkeklerin gay olmasından gidiyor konular hayır olsun.
patladı gitti yani :KK48:

yapacağın şey 15 bini verecek başka bir enayi bul kendine deyip ayrılman bu kadar basit.

ayrıca illa evlenmesine ne gerek var. sayılı zenginlerdense hayatımı yurtdışında devam ettircem deyip çekip gitsin evlenmesine ne gerek var! saçma geldi bana.

Eğer konu doğru ise senden sonraki kız o kadar şanslı olmayacak bence..Sende acemilik yapmış evlenmeden söylemiş,çok şanslısın.Kafaya koyduysa bir sonraki kıza evlendikten sonra söyleyecektir..

Ben olsam ses kaydı yapar ailesine dinletirim. Sıkıyosa öldürsün. Bana bişey olursa sebebi sizsiniz herkese rezil olursunuz. Düzgünce ayrılalım derdim. Anlaşamadık deriz derdim.

Kendisine paravan evlilik süsü vericek aklinda
Evlenmeyi kabul etmeyin bunu kabul edecek birini bulsun kendine ...

hayır benim anlamadığım kızın maddi durumu kötü mü? Yani birbirlerine denk değiller mi?

ayda 15 000 iyi para aslında..inşallah lezbiyen birini bulur simbiyoz yaşam sürerler.

gay olması onu ilgilendirir kimseye bir şey bahsetmeyeceğini bunun onun özeli olduğunu söyle..ailelere anlaşamayıp ayrıldığınızı söylemekte beraber anlaşıp söyleyin...hoşlanmaya başladığını söylemişsin seni ölümle tehdit eden birinden hoşlanman ancak stockholm sendromu olabilir bunu yenmeye çalış veya psikoloğa git.
durumun sonucunu da burdan haber versen süper olur.

Hayatınızı satın almak ıstemiş pekı sız nıye dert edıniyorsunuz problemlı olan o kişi şükür edip arksnıza dönmeden gıdeceğiniz yerde ...

Sanırım türümün düşüncede tek örneğiyim ama...

Bu adam eşcinsel ve toplum baskısı yüzünden evlenmek zorunda bırakılıyor. Eşcinselliğini açıklayabileceği, arkasında duracak bir ailesi yok. Baktı evlendiriliyor bir şekilde, bari kıza gerçeği söyleyeyim, karşılığında para teklif edeyim de görüntüyü kurtarayım demiş. Ailesinden ve toplum baskısından o kadar korkuyor ki kızı da kimseye söyleme diye tehdit etmiş.

Bana göre çok trajik. Konu sahibinin yerinde olsam, tabii teklifini kabul etmezdim. Evlilikten tamamen vazgeçmesini, ailesi ile paylaşamıyorsa gözlerden uzak yaşamasını tavsiye ederdim.

Bu kadar dehşet bir durum göremiyorum.

Sanırım türümün düşüncede tek örneğiyim ama...

Bu adam eşcinsel ve toplum baskısı yüzünden evlenmek zorunda bırakılıyor. Eşcinselliğini açıklayabileceği, arkasında duracak bir ailesi yok. Baktı evlendiriliyor bir şekilde, bari kıza gerçeği söyleyeyim, karşılığında para teklif edeyim de görüntüyü kurtarayım demiş. Ailesinden ve toplum baskısından o kadar korkuyor ki kızı da kimseye söyleme diye tehdit etmiş.

Bana göre çok trajik. Konu sahibinin yerinde olsam, tabii teklifini kabul etmezdim. Evlilikten tamamen vazgeçmesini, ailesi ile paylaşamıyorsa gözlerden uzak yaşamasını tavsiye ederdim.

Bu kadar dehşet bir durum göremiyorum.

Yoo tek değilsiniz. Ben de bu kadar abartılacak bir şey göremedim tehdit dışında.:KK51:

Böyle bir teklif zamanında bana da yapıldı, tabi evlilik olarak değil de sevgili olmak için. Göstermelik ve kendisi de eşcinseldi. Kabul etmedim, kendin ol ve kendin gibi yaşa dedim. Yurtdışında daha rahat edersin dedim. Konu gerçektir yani, oluyor böyle şeyler.

Ayrılacaksınız bu kadar basit. Nesini düşünüyorsunuz bunun anlamadım. Bir de size güvenip özelini anlatmış adam başkalarına söylemek ne kadar doğru. Tehdit olayı iğrenç olmuş sadece ama bir şey yapabileceğini sanmam.Bir de 1 ayda tanıdığınız bir insanla babanız neden evlilik konusunda acele ediyor anlamadım. Daha 20 yaşındaymışsınız üstelik.

Tehdit de ifşa olmaktan korktuğu için bence. Baksanıza burda bile çoğunluk 'KAydet,ailesine dinlet' kafasında.

Yani bence de göz korkutmak için öyle demiştir. İnsanların cinsel yönelimleri onları ilgilendirir. Annesi torun göremiyecek filan diye üzülmek bana garip şeyler. Hep başkalarının bize biçtiği hayatları yaşamıyor muyuz zaten?

X