- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 39
ne oldu ki? Yanlış bir şey mi dedim?wowwwwww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne oldu ki? Yanlış bir şey mi dedim?wowwwwww
ne oldu ki? Yanlış bir şey mi dedim?
30 bin mi ? ?
ailesinin tek oglusu, hele de tek cocuguysa, yazik o annecigine.. kadin omur billah torun bekleyecek.
yo gayet mantıklı birşey dedin..O yüzden dedim.
bencce iyi. çünkü bizde düzcenin sayılı ailelerindeniz demişhayır benim anlamadığım kızın maddi durumu kötü mü? Yani birbirlerine denk değiller mi?
işte bir sürü deli sorular.hayır benim anlamadığım kızın maddi durumu kötü mü? Yani birbirlerine denk değiller mi?
Sanırım türümün düşüncede tek örneğiyim ama...
Bu adam eşcinsel ve toplum baskısı yüzünden evlenmek zorunda bırakılıyor. Eşcinselliğini açıklayabileceği, arkasında duracak bir ailesi yok. Baktı evlendiriliyor bir şekilde, bari kıza gerçeği söyleyeyim, karşılığında para teklif edeyim de görüntüyü kurtarayım demiş. Ailesinden ve toplum baskısından o kadar korkuyor ki kızı da kimseye söyleme diye tehdit etmiş.
Bana göre çok trajik. Konu sahibinin yerinde olsam, tabii teklifini kabul etmezdim. Evlilikten tamamen vazgeçmesini, ailesi ile paylaşamıyorsa gözlerden uzak yaşamasını tavsiye ederdim.
Bu kadar dehşet bir durum göremiyorum.
Yoo tek değilsiniz. Ben de bu kadar abartılacak bir şey göremedim tehdit dışında.
Tehdit de ifşa olmaktan korktuğu için bence. Baksanıza burda bile çoğunluk 'KAydet,ailesine dinlet' kafasında.