nasil anlatsam bilmiyorum +18

Ya su konu yalan falan yazanlar uyanamadinuz galiba.boyle salkama yetenegim olsa gider senarist olurdum yapmayin allah askina.bundan oncede biseyler yazinda salliyor bu teamciler hemen basiyorlardi yorumlari.o yuzden 1 yildr girmiyorum kk ya.kimseye danisamadigim icin soriyim ablalarima dedim yine cogu sacma sapan sorular yok yalan yok kabul et. 20 yasinda bi genc kizim bu tur yerlerde hemen laf cikar ayril kurtul tamam guzel de bi fikir aliyim dedim eksik olmayjn cogunuz neden kk ya 1 yildr girmedigimi hatirlattnz tesekurler.yardimci olanlardan allah razi olsn.hadi eyvallah

bencede. yurt dışına madem gidecek. bekar gider. orada kalır. ömer koç aynını yaptı. abdye gitti orada yaşıyor

Ya arkadas da demis zaten bana da inandirici gelmiyor.
Ilk yorumlarinda hoslandim umutlandim zengin diyor, ben e ne yapacaksiniz paraya kanmayin diyince de hakaret ediyor.
Yapacagi sey belliyse bu kadar kafa karisikligi neden?
Hem de Duzcede nerden geliyor bu para?
telefon aksesuarlari firmalarina baktim da Düzcede goremedim.
Bilemiyorum.

Ya su konu yalan falan yazanlar uyanamadinuz galiba.boyle salkama yetenegim olsa gider senarist olurdum yapmayin allah askina.bundan oncede biseyler yazinda salliyor bu teamciler hemen basiyorlardi yorumlari.o yuzden 1 yildr girmiyorum kk ya.kimseye danisamadigim icin soriyim ablalarima dedim yine cogu sacma sapan sorular yok yalan yok kabul et. 20 yasinda bi genc kizim bu tur yerlerde hemen laf cikar ayril kurtul tamam guzel de bi fikir aliyim dedim eksik olmayjn cogunuz neden kk ya 1 yildr girmedigimi hatirlattnz tesekurler.yardimci olanlardan allah razi olsn.hadi eyvallah

Iyi de daha söz olmadi tanisma asamasindayiz demedin mi??
Anlasamadim, icim kaynamadi dersin onun ailesine.
Kendi ailene dr gercegi soylersin.
Daha söz nişan olmamis..

şekerim bunca atara ne gerek var kk da konu açıyorsan her türlü yorum ve soruyla karşılaşabilirsin bunu biliyor olman gerek ..sene 2015 babacım benim içim ısınmadı hoşlanmıyorum sevemedim evlenmek istemiyorum de bitti yani elalemin ne dediğinden bu kadar sorumluluk hissetmeyin

bak düzce küçük bir yer. adam bu kadar bilinen bir aileden geliyor. eşcinsel.
ve bunun bilinmemesini istiyor.
gidip seni düzceli bir kızı istemez ailesini alıp. çünkü bunun az çok duyulacağını bilir. korkar .
hele bunu sana bu kadar açık söylemeside cesaret işli. bak sonuç noldu. sen redettin. belki gidip babana diyeceksin baban kızıp arkadaşlarına anlatacak. adam bunu göze almaz. hadi cin gibi bir kızsın,sesini aldın tel. nuna. . o yüzden bu iş bu kadar kolay 7 kere görüştüğü düzceli bir kıza denmez. sen gözü kara olsan yaysan düzceye. bunu istiyorsa gider istanbula büyük şehir kimse tanımaz bulur birini

Tatlım sana gayet düzgün yorumlar yapıldı da sen beğenmedin.
Ayrıl kurtul dedik.
Hayır düşünüyorum başka ne yapabilirsin diye ama yapacak başka bir şey yok.
Tamam hayal kırıklığına uğradın anlıyorum ama evlendikten sonra öğrenseydin o zaman şuan yaşadığın devede kulak kalırdı.
Benim tavsiyem kimseye bir şey anlatma teklifi kabul etmediğini söyle ayrıl.
Baban bir kaç gün üzülür unutur.

Ya arkadas da demis zaten bana da inandirici gelmiyor.
Ilk yorumlarinda hoslandim umutlandim zengin diyor, ben e ne yapacaksiniz paraya kanmayin diyince de hakaret ediyor.
Yapacagi sey belliyse bu kadar kafa karisikligi neden?
Hem de Duzcede nerden geliyor bu para?
telefon aksesuarlari firmalarina baktim da Düzcede goremedim.
Bilemiyorum.
Fabrika burda degil hanimefendi.oralilar sadece.ayrica amaciniz ne ben perisanim en ufak fikirlere bile acigim sizse dedektif gibi tovbe yarabbim tamam eksik olmayin moralim bozuktu daha da bozuyosun tesekkurler ya madem yalan oldugunu dusundunuz defolup giderdiniz 10 tane msj atmazdiniz konuma.amaciniz yardimci olmak mi yoksa beni iyicr uzmekmi anlamadim dedektifliginizi gidin bu kadar hassas olmayan konularda yapin ltgn

bak düzce küçük bir yer. adam bu kadar bilinen bir aileden geliyor. eşcinsel.
ve bunun bilinmemesini istiyor.
gidip seni düzceli bir kızı istemez ailesini alıp. çünkü bunun az çok duyulacağını bilir. korkar .
hele bunu sana bu kadar açık söylemeside cesaret işli. bak sonuç noldu. sen redettin. belki gidip babana diyeceksin baban kızıp arkadaşlarına anlatacak. adam bunu göze almaz. hadi cin gibi bir kızsın,sesini aldın tel. nuna. . o yüzden bu iş bu kadar kolay 7 kere görüştüğü düzceli bir kıza denmez. sen gözü kara olsan yaysan düzceye. bunu istiyorsa gider istanbula büyük şehir kimse tanımaz bulur birini
En kötü gider Grey gibi bir kızla sözleşme imzalar kendini riske atmaz. Zengin ama kafası çalışmıyor.

Fabrika burda degil hanimefendi.oralilar sadece.ayrica amaciniz ne ben perisanim en ufak fikirlere bile acigim sizse dedektif gibi tovbe yarabbim tamam eksik olmayin moralim bozuktu daha da bozuyosun tesekkurler ya madem yalan oldugunu dusundunuz defolup giderdiniz 10 tane msj atmazdiniz konuma.amaciniz yardimci olmak mi yoksa beni iyicr uzmekmi anlamadim dedektifliginizi gidin bu kadar hassas olmayan konularda yapin ltgn

Allah Allah yaa. Ben size duzgun soru soruyorum siz cevap vermiyorsunuz. Düzce'de taninan bir aile diyorsunuz.
Sözlü ya da nişanlı değilsiniz anlasamadik dersiniz bu o kadar mi zor diyorum yani??

Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldum :KK43: dedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn :KK43:((
1 aylık görüşmede ne evliliği.Bi de ne demek ne yapacağım.İstemiyorum demek için bi engelin mi var.

kız aşık olmuş sindirememiş bu durumu, posta koymak en kolayı...

X