Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldum
dedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn
((