- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
Ne yapsın o zaman? Sizin görüşünüz ne?
benim bi görüşüm yok..Şaşkın aşık olmuş bi de bu yorumlar üzerine kızda sinirlenmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapsın o zaman? Sizin görüşünüz ne?
yaa zaten bu huyum yuzunden bdv de fazla duramıyorum hemen geyoıge bağlıyorum yaaaa
tövbe de:)var ya şu resmine baka baka gülüyorum..Çocuğumda benzeyecek ya
ayyy benım kadan gözel gözlü hokka burunlu olacak dıosun yanı neyse mune beı cımbızlamadan gıdeyıum bennvar ya şu resmine baka baka gülüyorum..Çocuğumda benzeyecek ya
tövbe de:)
bu neye benziyor biliyor musunAyrıca bunun neresi +18 ? İlgi çekmeye mi çalışıyorsunuz
ayyy benım kadan gözel gözlü hokka burunlu olacak dıosun yanı neyse mune beı cımbızlamadan gıdeyıum benn
Hahah aynen öyle şekerimbu neye benziyor biliyor musun
şok şok şok ünlü komedyan cem yılmaz çay içerken görüntülendi
adres ve hem vesıkalık hem profılden remımı yolllayayım bakar bakakr durursunresmine aş ererim artık..Bulun o resimden
adres ve hem vesıkalık hem profılden remımı yolllayayım bakar bakakr durursun
zaten yapılacak şey babanın bilmesi. olayın gidişatı bunu gerektiriyorkonu sahibi sen neyi uzatıyosun ya...babana söyle madem işte demin söyleyemem tavırlarındaydın şimdi umurumda değil rezil olsun diiyosun e tamm anlat ozamn...tuhafsın valla
bu arada düzce küçük bir yer. oranın zengin ailleleri bilinir. ve cep tel. aksesuarları üreten zengin aile şıp diye bulunur. kkdan bir arkadaşım düzcede yaşıyor. bence dikkat
Evet ben de onu düşündüm. 5 sene Düzce'de yaşadım. Oranın zenginlerini düşünmeye başlamıştım bile. Bu kadar ayrıntılı bilgi vermek doğru mu?
bence de :)kızlar geyikten gitmeyin. benden demesi.