- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
kadesa , sana katılıyorum. Her konuya sahte yazılmasından bende rahatsızlık duyuyorum. Yalnız olayı yaşayan makul yanıtlar sonrası bir çözüme varamayınca veya diğer üyelere çıkışınca kendi konusunda şüpheyi yine kendi yaratıyor. Ben de bunu anlayamıyorum.
Ki beyefendi eşcinsel olmasa da evlilikten beklentileri ve istedikleri ayrışabilir . Beyefendinin kendince normal ancak konu sahibince anormal , kabul etmek istemediği sıra dışı beklentileri de olabilirdi. Bu durumda da ayrılmak için illa ki tüm detayları ailesine anlatmayacaktı değil mi ?
Ne denir ki mesela ? O cinsel yaşamda bunu bunu istiyor ben yapamam mı ?
bu sorunun çözümü yok ki.ayrılmış bitmiş.babasına açıklama konusunda sıkıntısı var bence.ona da bi yalan bulunabilir.ya da gerçek söylenebilir.
ya da belki de parayı al boş ver vs...tarzı yorumlar beklemiş olabilir bilemiyorum.ama ben olsam ne yaşadığım şehri ne o kişilerin mesleğini doğru yazmazdım kk da.buna bir kez daha emin oldum.
dediğim gibi konu sahtiemi bimiyorum ancak biri başta gerçek değil yazınca zaten tüm sayfalar öyle ilerliyor.bu da artık baydı beni valla :)
haydi başka konulara gidelim :) Allah yardımcısı olsun konuyu açanın.