nasil anlatsam bilmiyorum +18

kadesa , sana katılıyorum. Her konuya sahte yazılmasından bende rahatsızlık duyuyorum. Yalnız olayı yaşayan makul yanıtlar sonrası bir çözüme varamayınca veya diğer üyelere çıkışınca kendi konusunda şüpheyi yine kendi yaratıyor. Ben de bunu anlayamıyorum.

Ki beyefendi eşcinsel olmasa da evlilikten beklentileri ve istedikleri ayrışabilir . Beyefendinin kendince normal ancak konu sahibince anormal , kabul etmek istemediği sıra dışı beklentileri de olabilirdi. Bu durumda da ayrılmak için illa ki tüm detayları ailesine anlatmayacaktı değil mi ?

Ne denir ki mesela ? O cinsel yaşamda bunu bunu istiyor ben yapamam mı ?

bu sorunun çözümü yok ki.ayrılmış bitmiş.babasına açıklama konusunda sıkıntısı var bence.ona da bi yalan bulunabilir.ya da gerçek söylenebilir.

ya da belki de parayı al boş ver vs...tarzı yorumlar beklemiş olabilir bilemiyorum.ama ben olsam ne yaşadığım şehri ne o kişilerin mesleğini doğru yazmazdım kk da.buna bir kez daha emin oldum.

dediğim gibi konu sahtiemi bimiyorum ancak biri başta gerçek değil yazınca zaten tüm sayfalar öyle ilerliyor.bu da artık baydı beni valla :)

haydi başka konulara gidelim :) Allah yardımcısı olsun konuyu açanın.

bu sorunun çözümü yok ki.ayrılmış bitmiş.babasına açıklama konusunda sıkıntısı var bence.ona da bi yalan bulunabilir.ya da gerçek söylenebilir.

ya da belki de parayı al boş ver vs...tarzı yorumlar beklemiş olabilir bilemiyorum.ama ben olsam ne yaşadığım şehri ne o kişilerin mesleğini doğru yazmazdım kk da.buna bir kez daha emin oldum.

dediğim gibi konu sahtiemi bimiyorum ancak biri başta gerçek değil yazınca zaten tüm sayfalar öyle ilerliyor.bu da artık baydı beni valla :)

haydi başka konulara gidelim :) Allah yardımcısı olsun konuyu açanın.

Eskiden K Kazen , konu şüphelerinde aynı anda müdahale edince ne güzel oluyormuş aslında. Konu gerçek değilse aynı anda mesajı ile aydınlanıyorduk.

Neyse , konu sahibesi henüz 20 yaşındasınız. Evlilik için bence çok erken bir yaş. Bu olayı da bir tecrübe olarak düşünün. En azından nikah masasına oturmadan öğrendiniz. Sizin kadar şanslı olmayan kadınlar da var bu dünyada.

Babanıza adlı adınca söylemeden anlatırsınız güzelce. Sağlıklı günler dilerim.

benim babamın bu kadar dükkanı olsa,ben sana aylık 20 bin cep harçlığı vereyimde düş yakamdan derdim

yok tek değilsin bende ilk msjımda bu toplum baskısına vurgu yapmıştım zaten.

ama 20 yaşında bin genç kız için dehşet bir durum olabilir.çocuktan hoşlanmaya başlamış ve evlilik düşüncesi oluşmuş.birden ben eşcinselim ve hayallerim şunlar gibi cümleler duyunca hepimiz benzer tepkiler verebiliriz.baksana konuyu +18 olarak görüyor :)

asıl şoku bu konuyu kk ya açınca yaşadı bence,bir çok konu sahibi gibi.
Aynen oyle oldu :KK43:

kaçıp gitmesi de mantıksız harladı gürledi gitti kimse ona kızmadı gülmedi sadece olayı anlamaya çalıştık eksik ve yanlış şeyler olmasa oturur anlatırdı sanırım güven vermedi ne yalan söyliyeyim:KK14:
Kacip gitmedm hayatim karsi komsumuz yatalak hastaneye gidecekmis oraya gittm babamla ve sizlere inanamiyorjm gercktn inanamiyorum

Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldum :KK43: dedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn :KK43:((
Ailenizle konuşup,bu evliliği istemediğinizi söyleyeceksiniz. Annenize üstü kapalı bir şekilde anlatın,engel olur zaten. Neden kuru gürültüye papuç bırakıyorsunuz ki? Hiçbirşey yapamaz,seni ailen dahil bu şehirdeki herkese anlatırım,rezil olursun deyip Bildirseydiniz haddini oracıkta terbiyesize. Cinsel tercihinden dolayı demiyorum terbiyesiz diye yanlış anlamayın,kendini ilgilendir kiminle ne yapacağı ama sizi alenen tehdit edip,bu hayatı yaşamak zorundaymıscasına bir tavır sergilediği ićin diyorum.

Kacip gitmedm hayatim karsi komsumuz yatalak hastaneye gidecekmis oraya gittm babamla ve sizlere inanamiyorjm gercktn inanamiyorum
hadi eyvallah diye üyelere atarlanıp gidince doğal olarak kaçtın sanıyoruz şekerim :KK14::KK14:senin bana inanamayacağın bir yorum da yapmadım ayrıca sana ilk yaptığım yorumu bir oku istersen

Arkadaslar meraba beni hatirlayan hatirlar diyet gunluklerinden bayadir girmiyodum ve inanin bu konuyla donmek istemezdim.bu arada kilom 110 dan 64 e dustu onu da soyliyim :) gelelim konuya.arkadaslar yaklasik 1 ay once beni istemeye geldiler daha dogrusu o lanet herif beni gormus begenmis sozde tanisdik ailecek yani.1 aydir alti yedi kere anca gormusuzdur ve bulusmalarda cok soguk ama surekli evlilikten soz ediyo.dedim heralde cekingen evlenince falan acilir.ve bana dun soyledikleri karsisinda resmen sok oldum :KK43: dedigi aynen su:bu soyleyiceklerimi birine anlatirsan olumun elimden olr diyerek basladi lafa.sonra da bana escinsel oldugunu.mersinde 3 yillik bi erkek sevgilisi oldugunu ve asla bi kadinla iliski yasayamayacagini soyledi.ben soktayim tabi.dedim e neden 1 aydir evlilik sozleri ediyosun.asil sok burda basliyo dediki evlenicez gostermelik olucak sen ben sevgilim yurtdisina gidicez herkes bizi normal evli sanicak fakat evlerimiz farkli olucak sende orda istedigin gibi yasarsib hayatini aylik 15 bin lira da vercem istediginle birlikte ol falan.tabi ben aglayarak ciktim hemen kafeden ve bunu yapan duzcenin nerdeyse en saygin ve zengin ailelerinden birinin oglu.ben napicam kizlar kimseye soyleywmiyorum.ne diycem yardim edinnn :KK43:((
düzceninmiiii... bende düzcedeyimm tanirim muhakkak kim bu herif

En azından ne olduğunu önceden söylemiş. Siz de adamları tanımadan balıklama evlilik düşünmeyin ne demek soğuk davranıyordu evlenince açılır diye düşündüm. Yani söylemese soğuk da davransa evlenecektiniz bu adamla. Lütfen evlilik için kendi kriterleriniz olsun

Arkadaslar daha fazla irdelemeyin yeter.ben eskilerdn taniyip guvendigim ablalarim vardi belki onlar onlinedir diyip yazdm onlarla da ozelden konustm sagolsnlar yardimci oldular . Ayrica evet ist.yasiyodm ama annem oldugundn beri bizle ilgilenen cnm yengem rahasizlandi memlekete dkndk bunu bile suphe kaynagi yapip ist.da yasamiyor muydu bu yalanci iste falana getirenler olms konuyu.sonuc olarak tabiki evlenmicm ama nr yapmm gerektigi nasil soylemem gerektigi konusunda fikir almak istedm sahtekarligim mi kalmadi kacip gitmem mi kalmadi vay be

En azından ne olduğunu önceden söylemiş. Siz de adamları tanımadan balıklama evlilik düşünmeyin ne demek soğuk davranıyordu evlenince açılır diye düşündüm. Yani söylemese soğuk da davransa evlenecektiniz bu adamla. Lütfen evlilik için kendi kriterleriniz olsun

aynen.daha yaş ta 20.

Arkadaslar daha fazla irdelemeyin yeter.ben eskilerdn taniyip guvendigim ablalarim vardi belki onlar onlinedir diyip yazdm onlarla da ozelden konustm sagolsnlar yardimci oldular . Ayrica evet ist.yasiyodm ama annem oldugundn beri bizle ilgilenen cnm yengem rahasizlandi memlekete dkndk bunu bile suphe kaynagi yapip ist.da yasamiyor muydu bu yalanci iste falana getirenler olms konuyu.sonuc olarak tabiki evlenmicm ama nr yapmm gerektigi nasil soylemem gerektigi konusunda fikir almak istedm sahtekarligim mi kalmadi kacip gitmem mi kalmadi vay be
madem yoruma eleştiriye gelemiyorsun konunun kapattır ..insanlar elbet sorgulayacaklar konunun boyutunu anlayabilmek için madem dosdoğru bir iş var sende şüphelerimizi giderecek şeyler yazsaydın inanırdık ama birisi birşey sorunca yok hemen defol gitler bilmem neler beceremiyorsan kaldıramıyorsan yorumları konu açmıcaksın tatlı kıs:KK14:

anacım nerdesin sen,canla başla savunucun oldum burada yoruldum vallahi :KK70:

ee kararın nedir?
Sagol canim karar belli fakat babam kahvaltida bile ondan bahsetti sen gidince bu kahvaltilari ozliycem falan yapti beni de bi aglama tuttu tabi yeni sakinlestm sonrada komsumuza gittk iste birazdan babama ondan sogudugumu ve aslinda onun da annesi bu kdr baski yaptigi icin evlilige bu kdr istekli oldugunu soyledigini solicem

X