- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umrumda degil cidden.rezil rusva olsun isterse ve er gec cikar ortaya.annesi babasi demiycekmi torun yokmu diye baskasiyla gostermelik evlense de.dun biraz korkmustum ama suan cidden ne olursa olsun modundayimbu arada düzce küçük bir yer. oranın zengin ailleleri bilinir. ve cep tel. aksesuarları üreten zengin aile şıp diye bulunur. kkdan bir arkadaşım düzcede yaşıyor. bence dikkat
Ahahah bak ben duygusuzum, bana koymaz öyle şeyler Adam narşist ben narşist gül gibi geçinir gideriz. Gerçek manada herif de yok başımda, ohh koca yok keyfim beyde yok der bakardım yoluma. Çok mu kötüyüm neya bu arada soylemeden edemeyecegim :) aylik 15 bin lira hic fena degil, kabul mu etsen ne:)
Sacmalayin isterseniz.afedersiniz de ne oyle parayla satin aliniyomus gibiSen bu teklifi ciddi ciddi dusunuyorsun gibi geldi bana???
Kabul edecek misin??
15 bine mi kaniyorsun yoksa?
Cevap verir misin?
aynen. soru işareti çok
ya şimdi konu biraz yalan gibi duruyor desemmmbu arada düzce küçük bir yer. oranın zengin ailleleri bilinir. ve cep tel. aksesuarları üreten zengin aile şıp diye bulunur. kkdan bir arkadaşım düzcede yaşıyor. bence dikkat
Anlaşamadık ayrıldık bu kadar basit.Ya aytica babam falan kesin gozuyle bakiyo adam gece gunduz soruyo dugunumuz ne zaman ramazandan once yapin diyo bide adamcagiz seviniyo iyi aileye gidicek kizin fln diyo.e ben aileme ne diycem simdi babama onu sevdigimi soyledim sordugunda.e zaten pislik herif o kdr istekliydiki babama baba falan diyodu son bi haftadir.neden diye sorduklarinda ne dicem bdn ;(
U
umrumda degil cidden.rezil rusva olsun isterse ve er gec cikar ortaya.annesi babasi demiycekmi torun yokmu diye baskasiyla gostermelik evlense de.dun biraz korkmustum ama suan cidden ne olursa olsun modundayim
Söylemesin annesine babasına büyükler anlamaz tutamazlar içlerinde.anneye babaya diyeceksin. kimseyede demeyin, beni ölümle tehdit etti diyede ekleyeceksin
deminde korkuyordunuz aileme nasıl derim tehdit var diyede o yüzden yazdımU
umrumda degil cidden.rezil rusva olsun isterse ve er gec cikar ortaya.annesi babasi demiycekmi torun yokmu diye baskasiyla gostermelik evlense de.dun biraz korkmustum ama suan cidden ne olursa olsun modundayim
Annem rahmetli.babama da nasil soylicem onu dusunuyorum zatenNasil napacam sanki geri donulmez bi yol mu ayril annende sorarsa soylersin olur biter
Para bu kadar önemliyse kabul et teklifiya tabiki de hemen asik olmadim ama kendinizi yerime koyun.cok duzgun zengun bi ailenin yakisikli ve evlenmye hevwsli oglu..umitlendim sadece
benimde konuyla alakalı kafamda soru işaretleri var. tam oturmadı bendeya şimdi konu biraz yalan gibi duruyor desemmm
hee hemen geldiii inkarcılarrr dicekler diye ses etmedim ama
saçmalık
30 bin tl aylık geliri olabilir
ama annesine anne ben bu kızı sevmedim hoşlanmadım ben başka birini seviyorum desin
yoo olmaz ölürüz ama bu kızı alacağız sana mı dicekler?
birde adamın geliri 30 bin tl
yarı yarıya pay ediyor
ne cömert adammış
ben bakarım sana orda demiyorda evini arabanı alırım 15 bin tl veririm bir de yurt dışında yaşarız diyor..
bunlar dizilerde oluyor
Allah'ın düzcesinde 15 bin tl verecekte
ev araba alacakta
..
yoo, sartlar dahilinde bir cok insanin isine gelecek bir durum. Misal, kiz kariyer pesinde kosuyordur, ama aile geleneksel baskicidir. Oooh basar nikahi, hem avrupalarda gezmeye o bicim sponsor, hem karisan gorusen yok.Ahahah bak ben duygusuzum, bana koymaz öyle şeyler Adam narşist ben narşist gül gibi geçinir gideriz. Gerçek manada herif de yok başımda, ohh koca yok keyfim beyde yok der bakardım yoluma. Çok mu kötüyüm ne
Her parasi olan prens olsaydi ohooo oooSacmalayin isterseniz.afedersiniz de ne oyle parayla satin aliniyomus gibi
tek dusundugum bu kadar umitlenmis ailelere ne diycegimiz ve nedensiz ayrilirsak arkamdan ne diycekleri.cunku ogullari sanirsn prens suc benim olmali o yuzden
desin spermlerini kullanması yeter illa bir kadınla ilişkiye girmesine gerek yok.U
bencede. yurt dışına madem gidecek. bekar gider. orada kalır. ömer koç aynını yaptı. abdye gitti orada yaşıyorHer parasi olan prens olsaydi ohooo ooo
Ayrica gayet düzgün bir soru sordum. Sakin olun.
Anne ve babaniza olayi anlatin.
Kimse kimseyi olduremez.
Hem madem cok zengin neden illa evlenmek istiyor?
Evlenmeden gitsin yurt dışına. .
Neyse ne....
Önceden öğrenmesi iyi olmuş tamam zaten söylemek zorunda, olması gereken o ama bu sitede kaç defa evlendikten sonra gay koca vakası görüldü. Ucuz atlatmış yani, hem ne abartılıyor şu söz, nişan. Arkadaş sanki herif kocan oldu da boşanacaksın. Altı üstü söz yani, bomba gibi bir sebep var ortada ne yapacaksın ailem üzülmesin, çevre de laf etmesin diye eşcinsel herifin olmayan karısı mı olacaksın?yoo, sartlar dahilinde bir cok insanin isine gelecek bir durum. Misal, kiz kariyer pesinde kosuyordur, ama aile geleneksel baskicidir. Oooh basar nikahi, hem avrupalarda gezmeye o bicim sponsor, hem karisan gorusen yok.
Hele de evlilik muessesesinden hoslanmayan insanlar icin ideal.
ama konu sahibi arkadasimizin hayattan beklentisi boyle degil. o yuzden onceden ogrendigi icin sansli..
ya şimdi konu biraz yalan gibi duruyor desemmm
hee hemen geldiii inkarcılarrr dicekler diye ses etmedim ama
saçmalık
30 bin tl aylık geliri olabilir
ama annesine anne ben bu kızı sevmedim hoşlanmadım ben başka birini seviyorum desin
yoo olmaz ölürüz ama bu kızı alacağız sana mı dicekler?
birde adamın geliri 30 bin tl
yarı yarıya pay ediyor
ne cömert adammış
ben bakarım sana orda demiyorda evini arabanı alırım 15 bin tl veririm bir de yurt dışında yaşarız diyor..
bunlar dizilerde oluyor
Allah'ın düzcesinde 15 bin tl verecekte
ev araba alacakta
..