Nasıl anlatsam bilemiyorum..

herkesı taktığınızı sizde kabul etmişsiniz, cevre ne der ? kardeşim üzüür mü diye düşünememişsiniz,cidden böyle mutlu olacagınızı sanmıyorum, tamam aılenızın hataları olmuştur. ama bunlara takılıp kalarak bunlara gore hareket ederek baskası ne der kendınızı tuketır ömrunuzu heba edersınız

Teşekkür ederim.. Kardeşimle aramızda buzlar yok şu anda zaten.. whatsauptan, telefondan konuşuyoruz.. Ben bir derdimi anlatmak istemiştim.. Anlamaya çalıştığınız için teşekkür ederim.

Üzüldüğünü sanmıyorum. Hiç öyle üzüldüğünü söylediği bi durum olmadı. Siz demeseniz üzülmesi aklıma bile gelmezdi o derece. Üzülmedi o. Üzülecek olsaydı msn den dedikodumu yapmazdı.

Eski konularınızı da okudum. Sürekli olarak ailenize kızıyorsunuz. Haklı olup olmadığınızı söyleyemiyorum ama şu açık ki siz suçlayacak insan arıyorsunuz ve onlar biçilmiş kaftan. Hiçbirimizin ailesi mükemmel değil, eminim herkes daha anlaşabileceği anne yada babası olsun ister. Ama bir yaşta herkes kabullenir. Siz kabullenmiyorsunuz. Hayatınızın kötü gitmesini, sevgilinizin olmamasını yada diğer tüm sorunlarınızı buna bağlamışsınız. İnsanlardan haklısın denmesini bekliyorsun.
Neden birilerini suçlamak yerine hayatınızı değiştirmeyi seçmiyorsunuz? Sizi sadece siz kurtarırsınız. Kendinizi sevin, çevremizdeki insanları affedin ve kendinizi de. Yardım almayı hiç düşündünüz mü? Herkes baş edemediği sorunlar olabilir. Size çok iyi gelecektir. En kötüsü kişisel değişim kitabı okuyabilirsiniz, kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz.

herkesı taktığınızı sizde kabul etmişsiniz, cevre ne der ? kardeşiniz üzülür mü üzülmez mi bilemiyorum tanımadığım için ama ben ne olursa olsun giderdim öz kardeşimse sayet aynı kandan aynı candansınız tabı hatalrı olmuştur tavırda koyarsınız size kalmış,ben sadece böyle mutlu olacagınızı sanmıyorum, tamam aılenızın hataları olmuştur. ama bunlara takılıp kalarak bunlara gore hareket ederek baskası ne der kendınızı tuketır ömrunuzu heba edersınız
aılenıze tavır alırsınız tabı kırıldıgınız ıcın lafım yok ama ıcınzden bunu dusunmeyın oldu bıttı ,siz kendınızden sorumlusunuz ben kardesınızın dugunuze gıtmemenızı yalnış buldum.Kardeşimle aramızda şuanda sorun yokmus sevındım, bence uzulerek hayat geçmez olumsuzluklara bu kadar takılmayın . tavır koyun ama bu kadar dert etmeyın kendınıze

Teşekkür ederim. Ukalalık olarak addetmeyin ama okuduğum kişisel gelişim kitapları kitaplığımı dolduruyor. Hatta yüksek lisansta bu konuda ödev hazırladım. ben sürekli bu sorunlarla yaşamıyorum. Bazen aklıma geliyor anlatmak istiyorum.

aynen bende sızın gıbı düşünüyorum çok iyı özetlemişsiniz. hayat yıne sızın elınızde..

Hala büyük beni sıra benim ilkben evlenicem cahilliği kaldı mı yahu

Siz olmadan kardesinizin sozlenmesi sacma olmus, yani ozel gunlerde hep bir arada olunur?
Ben de olsam kafaya takardim ama bosverin.
Ben de suan ablamla kusum daha dogrusu o bana kustu, sebebi de bana gelmisti, sofradan kalktik ve yagli elleriyle elini yikamadan oturdu koltuklara vs surmeye basladi, ben de elini yika yagli yemek yedik dedim.
Aslinda benim ona kusmem lazimdi, mesela regl sancisiyla sabahtan aksama kadar obur ablam bize gelecegi icin hazirlik yaptim, bu ablam da aksama kadar yatti, yardim bile etmedi. Ustune trip atti. Ve de ne bulursa onu yesin dedi yani hazirlik yapmaya gerek yokmus

O zaman ne yapmanız gerektiğini çok daha iyi biliyorsunuz ama uygulamakta çok önemli. Bu kadar geçmişe takılmayın. Ailenizi bu kadar suçlamayın. Hangimiz mükemmel anne,baba , kardeş... olabiliyoruz ki. Kendinize değer verin. Bir gün anne ve babanızı kaybettiğinizde çok geç olabilir.

Buraya konu açınca çok sorun ediyorum ya da itiraf ediyorum zannediliyor.. Ben anlatmak istedim. Ben hatalı mıyım, haklı mıyım derdinde değilim. Yazdım zaten suçluluk hissetmiyorum. Sadece anlatmak istedim. Ama öyle zannediliyor..

İnsan neden tanımadığı insanlara unutmadığı şeyleri anlatır hemde ailesiyle ilgili şeyleri bende bunu anlamıyorum. Bende çok büyük sorunlar yaşadım. Anlatsam sorun mu bu dersiniz. Ama ben kendimi sorgulamayı seçtim
8 ay ilaç kullandım takıntımdan kurtulmak için yardım aldım. Bazen yaralanmış olanlar çok daha hırçınlaşabiliyor. Sizi tanımıyorum elbette yazdıklarınızdan yola çıkıyorum. Gerçekten dışarıdan bakıldığında yardıma ihtiyacınız var gibi görünüyor.

ben de eskiden çok ketumdum. Derdimin olduğunu kendime dahi söyleyemezdim.. Buraya yazdığında senin ne hissettiğini ve olayları bütünüyle anlatamadığın için eksik şeyler oluyor.. Tam anlaşılamıyor.. Yazdım işte siz yazmıyor musunuz? Burayı görmeden önce ben de yazmıyordum. Ama şunu söyleyebilrim, bir derdinin olduğunu bilmek söyleyebilmek o sorunu reddetmemek sorununn çözümü için ilk aşama olabilir. Yokmuş gibi davranmanın faydası yok.

Kardeşinizi ayıpladım, biraz nankörlük etmiş... Ailenizin sizi arayıp söylememesi ayrı ayıp. Benim abim sözlense isteme merasimi bana haber vermeden yapılsa çok üzülürdüm kırılırdım. Bundan sonra yapacağınız şey işinize gücünüze bakmak olmalı. Kendi hayatınıza bakın, ailenizi böyle kabul edin ve umursamayın.

Hala büyük beni sıra benim ilkben evlenicem cahilliği kaldı mı yahu

Cahil sensin canım.. Bütün bu yazılanlardan bunu mu anladın.. ablalar ağlasın ama hep gülsün.. Herkesin mutluluğu en büyük çocuğun mutluluğundan çok çok önemli değil mi..

Sağol teşekkür ederim.

Cahil sensin canım.. Bütün bu yazılanlardan bunu mu anladın.. ablalar ağlasın ama hep gülsün.. Herkesin mutluluğu en büyük çocuğun mutluluğundan çok çok önemli değil mi..
.

Bende bir ablayım
Kardeşim gülecekse hep ağlarım sorun değil yeter ki o gülsün

Ailemdeki herkesin mıtluluğu benim mutluluğumdan önemlidir

Sanırım sorununuzu anladım

Anlattıklarınıza dayanarak tek haklı olduğunuz yer söz merasiminden haberdar edilmemeniz

Onjn dışında msn olayını çok takıp abartmışsınız. Ne var. Birşeye kızmış sinirle yazmıştır. Et tırnaktan ayrılır mı ?

Hele düğüne gitmemek...
Sırf biri sizi görüp aa sen evlenemedin mi demesin diye miysi ?

Nedeni bu.
Herkesin mutluluğunun senin mutluluğundan önemli olduğuna katılmıyorum. Sen de samimi mi söyledin onu bilmiyorum. Seni tanımadığım için.

Samimi söyledim :)
Çok ciddiyim :)
Kardeşin seni iyiki affetmiş

Ben onları affedemiyorum ki.. Ben affedilmeyecek bişey yapmadım. Düğüne gitmedim diye kimse bana sitem de etmedi küsmedi de. Niye gitmediğimi yukarda yazdım zaten. Esas sorun o öyle yersiz ve yalan şekilde benim dedikodumu yapıp arkamdan bıçaklamaya çalışmış olması ve kibarca bana sormamış olmaları. Msn i hadi çocukluk yaptı yazdı diyelim. İnsan gibi sorsalar ben de hayır olmaz öyle şey demeyecektim. Düğüne de giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…