Nasıl anlatsam bilemiyorum..

Yani dedikodunuzu yapmadan önce siz düğününe gitmediniz öyle mi?
E kız haklı... Tamam yalan söylemek, dedikodu hoş bişey değil ama ablamın düğünüme gelmemesini ben de ancak büyük bir kavgayla açıklayabilirdim.

Bunu her konunuzda farkediyorum, sanırım her seferinde de size söylüyorum. Çok bencil bir insansınız. Bu bencilliğinizle hem kendinizi hem çevrenizdeki insanları mutsuz ediyorsunuz.

Onların yapacağı şey sadece sormaktı. O kadarını herkes hak eder. Hak etmiyor diyen de bana hiç bakmasın.

Hayır.. Nasıl okuyosun ya.. Msn olayından sonra düğün oldu..

Canım ben ablalığımı yapayım da kardeş kardeşliğini yapıyor mu ki? Ben büyük ve sıkıntı çeken olmaktan yoruldum.

Peki siz su an kac yasindasiniz?
Kardes ne ederse etsin kardestir.
Bak mesela benim esim kucuk kardesiyle arada tartisiyor kusuyor ama kardesine bir sey olsa dunyayi ayaga kaldirir.
Karsiliksiz sevgidir onemli olan.
Kan bagi olanlarda bu gorulur. Abimin ablamin bi yeri acisa sıkıntıdan uyuyamam ben.
Ablamin bir sıkıntısı vardi gunlerce ruyalarima girdi aglyordum her gun. Can bu ya ötesi var mi?

Ben de senin için iyi şeyler düşünmüyorm

Canım beni abla olarak bile kabul etmiyor.. Bana abla demiyor.. Sadece yaş olarak büyük kabul ediyor.. Annem de bana hamileliğinde sonra ben doğunca sorunlar yaşamış benim ismin onun istediği isim olmamış diye beni emzirmemiş bile.. Hala daha anne kız ilişkimiz yok. Bütün çocuk sevgisini benden sonrakilere aktardı. Ben evladı değilim sanki.. Anne öyle olunca da ne baba ne kardeş sevgisi de az oluyor. Bişey olunca seni tutacak adam yok mesela.. Anne merhametsizse kardeş ne yapmaz.

Hayır.. Nasıl okuyosun ya.. Msn olayından sonra düğün oldu..

Ben nasıl okuyorum değil, siz nasıl yazıyorsunuz.. Konuyu anlamak için her gelen iki üç kez okuyor.

Benim hakkımda ne düşündüğünüz çok önemli değil benim için ama sizin bencilliğiniz konunun odak noktası.

Boyle durumlarda anne ve baba devreye girmeli neden ailen aranizda ki soguklugu gidermedi .Tamam bir anlik ofke ile gitmemis olabilirsin yada cok kizgindin ya sonrasi bu kuskunluk neden buyuklerin araya girmesiyle son buldurulmadi ?

Benim abim benden 2yas buyuk ben evleneli nerdeyse 2yil oluyo ve abim bidahaki yaza evlenicek bizdede sorulmadi cunku oda ben evlenmeyi dusunmuyorum diyodu ama ne kadar tartissakta kardesiz sonucta dugunume gelmese bidaha konusmazdim herhalde

Sen öyle görmek istiyorsun bu konudan bile bencillik çıkardığına göre.. Benim konularıma yazmazsan sevinirim.

Ya aileniz kiz kardesinizin bebegine aldigi altindan, bi tane de size alacak kadar dusunceliler nasıl boyle laf soyleyebiliyorsunuz sasiyorum. Bence kendinizde de hata bulun. Zira normal degil davranislariniz..

Sen öyle görmek istiyorsun bu konudan bile bencillik çıkardığına göre.. Benim konularıma yazmazsan sevinirim.

Şu tribe de hastayım. Kinilirimi yizmissin sivinirim...
Gerçekler rahatsız ediyor sanırım.
Buna yazacağımı yazdım zaten başka söyleyeceğim yok. Ama başka konu açarsanız söz veremem, yazacak bişeyim olursa yazarım.

Ya aileniz kiz kardesinizin bebegine aldigi altindan, bi tane de size alacak kadar dusunceliler nasıl boyle laf soyleyebiliyorsunuz sasiyorum. Bence kendinizde de hata bulun. Zira normal degil davranislariniz..

Her şey altın.. maddiyat mı.. Ben niye gitmediğim düğününe demiyorum. Yaşanmış bişeyi anlatıyprum.

Söz verme zaten sen dilini tutamazsın.

MSN de ne konuştuğunu bilemem belki okonuda haklısınızdır ama bana sormadılar diye kızdığınızı okuyunca resmen güldüm.Garip olmuş. Bende öyle bi izlenim uyandıki aslında sizde evlenmek istemişsiniz ama birini bulamamışsınız kardeşiniz evlenincede sizden önce kıskanmışsınız gibi.O yüzden bişey diyemiyorum.

Dur bikaç bişey daha yazayım da bilgeceyle sephora birbirlerinin yazdıklarını beğensinler.. İnsan gibi bir derdim olmuş.. İnsan gibi yazmışım.. Anlamayın siz de anlamayıverin.

Hayır canım sadece sormaları yeterliydi.

"Derdini sevmek" diye bir söyleyiş var.. Bazen bazı çözümler buradan başlar hatta..
Uyanmak gibidir bu.. Derdinin ne olduğunu bilir ve kabullenirsin.. Takılıp kalmazsın ki, hayatını yönetmesin..
Tüm konularına göz gezdirdim... Kız kardeşinin sözünü sana haber vermemeleri çok çirkin.. Burada bir yanlışlık yoktur umarım. Söz değildi belki, öyle bir tanıştılar, laf arasında oldu bittiye gelindi ve asıl tören nişanda yapıldı? böyle olabilir mi bilemiyorum? Kardeşinle aranız zaten kötü olduğu için haber vermemiş olabilir. Sizin gelişiniz de bir kaç gün sonradır, o zaman haber verilmiştir yüzyüze. İletişim sıklığınızı bilmiyorum ailenizle.. Sanırım çok değilmiş o zamanlar.. Bir konunuzda okudum..
Benim genel algım, sorunları çok fazla büyüttüğünüz ve bazı şeyleri, hayatta kötü gittiğine inandığınız her şey için bahane olarak kullanmanız. Aile sizi kardeşlere örnek göstermiş, örnek olmanızı istemiş olabilir.. Ne var bunda bilemiyorum? Kısıtlamış dahi olabilir.. Farketmeseniz de bazen diğer kardeşlerin de üzerinde o esnada başka baskılar vardır mutlaka.. Ama karakterleri boyun eğmeye müsait olmadığı için dişlerini geçirememişlerdir.. Bunun her zaman aile ile ilgisi yok..
Kız kardeşin düğününe gitmemek için ben herhangi bir bahane bulamıyorum. Bu nasıl fevri ve çirkin bir hareket anlatamam.. üstelik neden, bir yerde MSN konuşmasını yakalamak.. Bir yerde tanıdıkların sizi sıkıştırıp bir şeyler sormasına engel olmak, neden evlenmedin gibi? Karar verin.. Bir konuda bir bahaneye tutunacaksanız, tutarlı olsun.. Ruhunuzu yaralarsınız böyle her şeye sanık ararsanız.. Sorumlulukları üzerine almak, yeni bir yol çizmeniz için yeterli..
Mesela..
Kardeşimi kıskandım... Yaşım ondan büyük olduğu için, insanların gereksiz laf sokmalarını dinlemek istemedim ve düğüne gitmemeyi tercih ettim.. Bu benim seçimimdi.. Yanlış yaptım, hayatta bir kez olan bir şey için kardeşimi yalnız bıraktım.. Bunun sorumluluğunu almalıyım... gibi..
Uzun uzun belki her sorun için yazılabilir ama beni duyabilir misiniz bilmiyorum..
Sosyal bir çevre edinmeye çalışın.. 30 üstü yaş korkunç bir yaş değil.. Gayet de olgun olabilmenin yaşı.. Gayet de doğru kararlar alabilmenin yaşı... Bırakın 10'lu 20'li yaşların çocukça sorun ve takıntılarını.. Hayata yeniden başlayın..

Bu olay ne zaman oldu? yillar once olmus basit bi meseleyi dun olmus gibi anlatman sorunlu. Okb falan var mi sende? Ya da tanisi konulmus baska bir psikolojik rahatsizlik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…