Eften puften sebepten kardesinin dugunune gitmemen cok anlamsiz olmus da sanirim bu olay yillar once oldu msn falan dedigine gore. Sen niye dert konusu actin simdi
Dedikodunu yapti diye kardesinin dugunune gitmemen normal mi? Yillar once olmus mesele icin simdi konu acmana ne demeli?Yazdıklarım eften püften mi.. Tabi benim ne hissettiğim mutlu mu mutusz mu olduğum hiç öenmli değil..
Senden önce evlendi diye ne olmuş? Sıra beklemek nedir ya?
Diğer konunuza gelince sizin haberiniz olmadan böyle ciddi meselelere girilmesine kırılmakta son derece haklısınız..
"Sıranı kardeşine veriyor musun" sorusunun sorulmasını beklemenizi gereksizbuldum, Siz o tarz konularda şanssız olabilirsiniz, ama neticede söz konusu olan öz kardeşinizin mutluluğu, ben duyduğumda aklıma gelen ilk şey "bana sormadılar" demek olmazdı herhalde.
Onun yaptığı dedikodunun içeriğini bilmiyorum, dedikodu her türlü yanlış bir davranış; ama hayatınız boyunca örnek gösterilmiş olmayı nasıl siz isteyince aileniz için "örnek gösterirken iyiydi" diye kullanıyorsanız, bu sözünüzün arkasında durup onca yıl örnek gösterilmiş büyük abla olarak olgunluk gösterip affetmeniz ve o düğüne gitmeniz gerekirdi.
Dedikodunu yapti diye kardesinin dugunune gitmemen normal mi? Yillar once olmus mesele icin simdi konu acmana ne demeli?
Msn kaybolali yillar olsuguna gore bu olaylar olali da epey zaman olmus demektir. Halami bunu dert ediyosunuz 1? Ruyaniza flnmi girdi acaba 2? Simdi durumlar nasil 3? Boyle bi awbepten dolayi kardesin dugunune gitmemek nasi bisi ben hiiic anlamadim4. Iyiaksamlaar.
Sonuna kadar okudum ama pek bişey anlamadım.
Kardeşin evlenmek için senden izin alacak ya da annen baban sana soracak değil tabi ki. Hangi devirde yaşıyoruz? Bunu beklemen bile saçma. Ama istemeden senin haberinin olmaması kötü olmuş. Ben olsam orada bulunamadığım, kardeşimin mutlu gününde yanında olamadığım için üzülürdüm. Ama sen pek o açıdan bakmıyorsun sanırım olaya.
İnsan kardeşinin düğününe neden gitmez, nasıl gitmez. Burda sana hak verecek bir durum göremedim. Hiç anlaşamasanız, birbirinizden nefret etseniz bile düğün bu. Bunun telafisi yok malesef.
Bir insan nasil kardesinin düğününe gitmez?
Ne olursa olsun kardeş bu, ablalik affetmeyi gerektirir. Bir hata mi yapmis dogrusunu ogretseydin, affetseydin.
Ama senin icinde senden önce evlenmesi kalmış. .
E siz de hayirli bir kismet bulup evlenin kuzum
Ben de ablalarimdan once evlendim. Hic sormadim da evlenebilmiyim diye. Bu surecte onlari kirdigimda oldu, benim cahilligime verip beni affettiler, kendi dugunleri gibi ilgilendiler kurban olurum ben onlara. Ablalik boyle bir sey iste..
Kardes dugunune gitmemek cidden ilk defa duyuyorum.
Allahim gostermesin..