Nasıl anlaşılır bu hamilelik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence kan tahlili yaptır için rahat etsin kan tahlilinde daha erken çıkıyor diye biliyorum

Evet çünkü bizim eşimle tayin sebebiyle 3-4 saat uzaklık var aramızda hamileliğimi yalnız geçirmek fikri korkutuyo beni de ilk günleri karıştırdığımı fark ettiğimde benim de ellerim titredi çok tuhaf oldum ama sonradan aynen senin gibi düşündüm doğru zamanı bilip yollar Rabbim dedim rahatladım

Ama seninki de ne şans hemen tutmuş insanlar yıllarca uğraşırken şaşırdım:)

Senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu yani olmuştur da öğrendin mi :)

Son düzenleme:

Kısmetse oğlum olacak, bu arada kan testi en kesin sonucu verir çok küçük bile olsa bebek çıkar kanda, 5ten yukarı olan değerler hamilesin demek beta hcg testi yaptırmak istiyorum de yapıyolar hemen

Kızlar size bi sorum olcak ben 23 aralıkta korunmasız ilişkiye girdim bugün (2 ocakta) adet olmam gerekiyo kasıklarımda ağrı var ama daha gelen giden yok 10 gibi kısa bi sürede adette gecikme olur mu ben bu ay olurum eğer hamilelik varsa önümüzdeki ay gecikme olur diyodum test yapsam evde çıkarmı kızlar fikri olan tardım etsin

Bende hamile kalmadan bir önceki ay hem gec olmustum hem kısa olmustu hemde kahverengi gibi olmustum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım insallah diledgin gibi olur:))

Canım ben olmaz diye biliyorum

kişiden kişiye değişiyor sanırım,benim adet olmam gereken tarih 29 eylüldü... 30 eylül-6 ekim arasında yaptığım tüm testler tek çizgi çıktı...8 ekimde tekrar yaptım çift çizgi çıktı... gerçi geç yumurtlama olmuş bende...

Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin evet benim ilk gebeliğimde 18 gün sonra öğrenmiştim buda adetime bi hafta falan varken ama bu sefer banada erken gibi geldi ama insan merak ediyo duramıyo ki yerinde :)

Kısmetse oğlum olacak, bu arada kan testi en kesin sonucu verir çok küçük bile olsa bebek çıkar kanda, 5ten yukarı olan değerler hamilesin demek beta hcg testi yaptırmak istiyorum de yapıyolar hemen

Benim doktorlar gıcık sanırsam yapmamak için ellerinden geleni yapıyolar En iyisi kanda baktırmak doğru diyosunuz. İnşallah sağlıkla gelir o zaman tez zamanda annesinin kucağına sizin küçük prens:)

Son düzenleme:
Bende hamile kalmadan bir önceki ay hem gec olmustum hem kısa olmustu hemde kahverengi gibi olmustum hakkında hayırlısı olsun arkadaşım insallah diledgin gibi olur:))

Sağol arkadaşım benim de durumum öyle işte :26:

Ben de doktorların mırın kırınından sıkıldım bir tek burda mı böyle bilmiyorum da sinir ediyolar işte birine gittim reglinden önce geleceksin biri sonra geleceksin diyo kırk tane şey soruyo sanki kendi oturup bakıyo tek tek testlere de

Son düzenleme:
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin evet benim ilk gebeliğimde 18 gün sonra öğrenmiştim buda adetime bi hafta falan varken ama bu sefer banada erken gibi geldi ama insan merak ediyo duramıyo ki yerinde :)

İnşallah senin de istediğin gibi olur tatlım

Dur kız havaya sokma hemen beni

teşekkür ederim canım inşallah doğru ve iyi olan neyse o olur hakkımda :)
ya ben havaya girim azablam abim yok yigenimde olmicek
şimdi burdan uzak olsada sevinç yaşimmikız kardeşin dövmez demi beni

ya ben havaya girim azablam abim yok yigenimde olmicek
şimdi burdan uzak olsada sevinç yaşimmikız kardeşin dövmez demi beni

Ona bir şey demedim henüz kesinleşmeden:) İlahi çatlak şey seviyorum seni:)

Son düzenleme:
İki tane test yaptım biri negatif (miratech) diğeri erken gebelik testiydi çok çok silik ince bir çizgi var prediktörün güvenmeyin falan yazmış herkes bu prediktöre kkda araştırdım baya :26: pazartesiye kadar da gidemem kana çatlıcam :26:

Son düzenleme:

Pazartesiye kadar çatlamamak için kan testi yaptırın orda kesin çıkıo.. Benimde butun gebeliklerimde ikinci çizgi silik çıkar ilk gebelığımde yine hamile deilim die testi atıvermistim bi kenara 5 dk sonra bir geldim ikinci cizgi cok hafif belli siz yinede havaya girmyein sonrası buyuk hayalkırıklığı oluyor..

kız bizim hormonlar aynı mı çalışıyor ne
bende senın gıbı adet tarıhınden 1 gun once ıdrar testınde pozıtıf gördum ayrıca yerlesme kanaması bendede oldu.
yerlesme kanamasıda, adet tarıhınden önce idrar testının pozıtıf cıkmasıda cok sık görulmez.
okuyunca sasırdım o yuzden. bebegım erkek dersende hıc şaşırmam

Allah bağışlarsa erkek canım 1 haftada önden gidiyo tosbam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…