• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl anlaşılır bu hamilelik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:53::53::53: benımde erkek cnm yuzde doksan erkek dedı doktor.benımkıde 1 hafta önden gıdıyo :53::52:
yoksa bız kardesmıyız:1:
Allah bagıslasın cnm evladına, tum sevdıklerıne allah uzun omurler versın.

amin canım cümlemizinkini inşallah :nazar:
14.haftada öğrenmiştik bizde ama ben sidikli çubuklara bakar bakmaz bebeğim erkek demiştim içimde bi kız varmış gibi hissetmedim hiç tuhaf bi duygu

14.haftada öğrenmiştik bizde ama ben sidikli çubuklara bakar bakmaz bebeğim erkek demiştim içimde bi kız varmış gibi hissetmedim hiç tuhaf bi duygu

anne adaylarının ıcıne doğarmış. benım ıcıme dogmamıstı kız veya erkek olur dıye ama ruyamda erkek bebek gormustum hamıle oldugumu ogrendıkten sonra.benım bebegımdı ve melekler kadar guzeldı :16:

Canım çok güldüm ya sidikli çubuk Allah iyiliğini versin :60:

Pazartesiye kadar çatlamamak için kan testi yaptırın orda kesin çıkıo.. Benimde butun gebeliklerimde ikinci çizgi silik çıkar ilk gebelığımde yine hamile deilim die testi atıvermistim bi kenara 5 dk sonra bir geldim ikinci cizgi cok hafif belli siz yinede havaya girmyein sonrası buyuk hayalkırıklığı oluyor..

Teşekkür ederim :34:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back