beklenen adet tarihim 20 Ağustostu ben ayın 19 unda test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı bi sonraki günde kan testi verdim onunlada tescillenmiş oldu
Böyle lekelenme oldu mu peki sizde de :26:
Ben de test alıp evde yapmayı düşünüyorum doktorlar çok nazlı davranıyorlar nedense
Böyle lekelenme oldu mu peki sizde de :26:
Ben de test alıp evde yapmayı düşünüyorum doktorlar çok nazlı davranıyorlar nedense
canım bende yerleşme kanaması oldu bizimki planlı bi gebelikti ovulasyon günlerimde bir gün arayla ilişkiye girdik en uygun gün 3 Ağustos görünüyodu ki gerçektende hamile olduğumu öğrendiğimde netten baktım döllenme günü 3 Ağustos yazıyodu tam 1 hafta sonrada yerleşme kanaması yaşadım ama kan dediğime bakma kahvemsi pembemsi lekelenme tarzı bişeydi
beklenen adet tarihim 20 Ağustostu ben ayın 19 unda test yaptım iki tane ikiside pozitif çıktı bi sonraki günde kan testi verdim onunlada tescillenmiş oldu
Benimde 20 agustostu 19unda yaptım pozitif çıktı. Aynı günlerde doguracagiz sanırım :)
takvime göre aramızda 1 gün var son adet tarihi 20 temmuz benim
Benimde 20 temmuz 1 gün ara ne ki :) 26 nisan tahmini doğum tarihim dr öle dedi :)
oyyhayırlısıyla teyze mi olucam 2. uzaktan teyze
takviminde 27 yazıyoda ondan 1 gün ara dedim, tabi hiç belli olmaz bu işler geçen hastanede bi bebek gördüm annesiyle konuştum 35 haftalık doğmuş kuzuminşallah konu sahibide hamiledir
kahverengi leke genelde gebe kalındığında oluyor ben günüm 2 gün gecikince yapmıştım testi pozitif çıkmıştı hemen bir test al dene beklemene gerek yok canım
Kızlar normalde dk hapı kullanıyordum ancak bu ay karıştırmışım günleri dolayısıyla korunamadım geç fark ettik test yaptırdım ama negatif çıktı 1.8 baya da o havaya girmiştim baş dönmesi, mide bulantısı filan sonra üzüldüm reglim gecikti yine şüphelendim ancak sonra regl oldum daha doğrusu olduğumu sandım 1 gün çok az devam etti sonra kesildi tekrar başladı ama bu kez de kahverengi yine lekelenme gibi geldi yine kesildi hiç planımızda yoktu ama tuhaf bir umutlanma içerisine girdim böyle olup da gebe kalanlar var mı aranızda ya ben daha yeni evliyim ve tecrübesizim bu konularda hiç de düşünmemiştim daha önce hamile kalanlar paylaşır mısınız görüşlerinizi
Evde test yapsam çıkar mı dersiniz son korunmasız ilişkim pazar günüydü 15 gün beklemek gerekmiyo muydu idrara çıkması için :26: bi doktor diyo reglinden birkaç gün önce yapman lazım biri diyo gecikmeden yapılmaz git sonra gel anlamadım doğrusu :26:
sen istiyor musun istemiyor musun çocuk? istiyorsan neden korundun, istemiyorsan neden korunmadın da içinde az da olsa bir ümit var. umutlanma durumunda aldığın doğum kontrol haplarının çocuğu etkileme durumunu düşünerek inşallah yoktur diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?