• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nasıl Anladınız/Hissettiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

birsevgi

'wearealldustparticlesintheuniverse'
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
5.249
9.752
248
Merhaba sevgili kk kadınları.
İlk kez bu kategoride başlık açıyorum. Merak ettiğim bir şey var.

Kendinizi anneliğe nasıl hazır hissettiniz?

Geçenlerde arkadaşımla konuşurken (yeni doğum yaptı) şöyle bir cümle kullandı: "Bir sabah uyandım ve anne olmak istediğimi içimde bir yerlerde hissettim, eşimle konuşup çocuk istiyorum dedim, o da istiyormuş ama benden teklif bekliyormuş. Bu şekilde karar verdik"

Gerçekten böyle mi oluyor? İçinize ulvi bir duygu mu doluyor? Artık anne olmalıyım mı diyorsunuz? Yoksa artık zamanı geldi, maddi koşullar da uygun diyerek mi çıktınız yola?

Benimle paylaşırsanız sevinirim:)

Merhaba sevgili kk kadınları.
İlk kez bu kategoride başlık açıyorum. Merak ettiğim bir şey var.

Kendinizi anneliğe nasıl hazır hissettiniz?

Geçenlerde arkadaşımla konuşurken (yeni doğum yaptı) şöyle bir cümle kullandı: "Bir sabah uyandım ve anne olmak istediğimi içimde bir yerlerde hissettim, eşimle konuşup çocuk istiyorum dedim, o da istiyormuş ama benden teklif bekliyormuş. Bu şekilde karar verdik"

Gerçekten böyle mi oluyor? İçinize ulvi bir duygu mu doluyor? Artık anne olmalıyım mı diyorsunuz? Yoksa artık zamanı geldi, maddi koşullar da uygun diyerek mi çıktınız yola?

Benimle paylaşırsanız sevinirim:)
Bende anne olmalıyım artık gibi duygular olmamıştı. Kendi yaşım +evlilik sürem +maddi durumumuz etkili oldu daha çok.

Ben de ilk sene bebek istemedim. Kendimi hazır hissetmiyordum. İkinci senenin yarısında artık anne olmaya karar verdim. Artık istiyorum. İnşallah bir bebeğim olur🙏🏻

Maddi koşullardan emin olunca çalışmalara başladık o ara olsa şöyle güzel olur böyle güzel olur muhabbetleri isteği arttırdı. Şimdi de gerçekleşmemesinden dolayı bir hasret var.
Teşekkür ederim paylaştığınız için :KK68:
Umarım bir an önce gerçekleşir, hasret biter 🙏🏻
Eşle paylaşımlar sonucunda istek artıyor evet 🙈

Ben de ilk sene bebek istemedim. Kendimi hazır hissetmiyordum. İkinci senenin yarısında artık anne olmaya karar verdim. Artık istiyorum. İnşallah bir bebeğim olur🙏🏻
Umarım bir an önce alırsınız kucağınıza 🙏🏻

Evliligimin ilk gununden beri anne olmak istedigime eminim hic hazir degilim diye hissetmedim insallah birgun nasip olursa hissetcem 🧡

Evlendiğim ilk yıl gerek maddi gerek manevi erteledik o zaman bile istiyorduk ama uygun koşullar olsun daha iyi olalım ilişkimiz de otursun dedik. Simdi çok pişmanım ertelediğimiz için o kadar sabırsızlanıyorum ki sokakta geçen çocukları bile kucaklayasım geliyor bebek çocuk hastası oldum zaten severdim ama bu sefer anaç olduğumu düşünüyorum daha annemsi 😂😂😅

Evlendiğim ilk yıl gerek maddi gerek manevi erteledik o zaman bile istiyorduk ama uygun koşullar olsun daha iyi olalım ilişkimiz de otursun dedik. Simdi çok pişmanım ertelediğimiz için o kadar sabırsızlanıyorum ki sokakta geçen çocukları bile kucaklayasım geliyor bebek çocuk hastası oldum zaten severdim ama bu sefer anaç olduğumu düşünüyorum daha annemsi 😂😂😅
Evliligimin ilk gununden beri anne olmak istedigime eminim hic hazir degilim diye hissetmedim insallah birgun nasip olursa hissetcem 🧡

Sizi gidi anaç ruhlar😍😍
Ben de çok severim bebekleri, çocukları. Maddi boyutu tamamen bir kenara bırakırsak; hiç çocuksuz zamanları özlerim diye düşünüyor musunuz🤔

Sizi gidi anaç ruhlar😍😍
Ben de çok severim bebekleri, çocukları. Maddi boyutu tamamen bir kenara bırakırsak; hiç çocuksuz zamanları özlerim diye düşünüyor musunuz🤔
Asla özleyeceğimi sanmıyorum yani senden eşinden bi can varken geçmişi nasıl özlersin ki onsuz nasıl yaşadık dersin bence aile olmak bu değil mi evlenmenin doğası💞

Suan bile hazir degilim korkuyorum ama cesaretim var Rabbim bana o gucu verecek eminim😊

Back