- 19 Mayıs 2020
- 47.253
- 212.207
- 548
- Konu Sahibi Katibin Ruhu
-
Kendini ezdirmesin yeter ya. Önünden malını alıp götürürken '' Huuoopp hayırdır bilader. '' diyebilsin en azından.Karakter özelliği gibi duruyor katip. Eğer öyleyse bir yere kadar açabilirsin. Mizacı bu çocuğun sanki.
Bol aktivite, bol arkadaş. Gerekirse aileyle birlikte oyun terapisi vb şeyler.
Ben 18 yaşında büyük bir depresyon geçirdim. Sosyal fobim var. Sancılı bir dönüşümüm oldu. Benim gibi olsun istemiyorum.Çok geçmeden bir uzman yardımı almak ona göre hareket etmek en doğrusu bence katip. Sen aştın mı bu durumunu aştıysan nasıl aştın
Yani evet o kadar sessiz kalmasa iyi. Öğretmeni ile konuştun mu?Kendini ezdirmesin yeter ya. Önünden malını alıp götürürken '' Huuoopp hayırdır bilader. '' diyebilsin en azından.
Bu sebeple henüz erkenken bi yardım alınsa çok iyi olur sanki.Ben 18 yaşında büyük bir depresyon geçirdim. Sosyal fobim var. Sancılı bir dönüşümüm oldu. Benim gibi olsun istemiyorum.
Tiyatro yapabilirsiniz. Eşiniz ve siz o kizlar olun kızınız tepki versin. Ve siz de örnek olarak daha disadonuk olabilirsiniz bu süreçte.Kendini ezdirmesin yeter ya. Önünden malını alıp götürürken '' Huuoopp hayırdır bilader. '' diyebilsin en azından.
Öğretmeni 3.günde çağırdı beni. '' Çok tepkisiz, kitabınızı çıkarın diyorum, kızınız öyle bakıyor. '' diyordu. Sonra da zaten benim sinirlerim kaldırmadı, babası konuştu hep.Bu tarz çocuklar çoğunlukla akran zorbalığına maruz kalabiliyor. Bir uzmandan destek almanız iyi olacaktır. Ayrıca öğretmenine çocuk hakkında bilgi verin, daha çok gözü üstünde olsun..
Malesef. Küçükken daha hareketliydi, sakindi yine ama bu kadar da pasif değildi.Küçükken belli değilmiydi? Bu tarz çocukları 3 yastan itibaren kreş öneriliyor ve gerçekten de işe yarıyor. Direk 1 e mi basladı?
Yani evet o kadar sessiz kalmasa iyi. Öğretmeni ile konuştun mu?
Öğretmeni 3.günde çağırdı beni. '' Çok tepkisiz, kitabınızı çıkarın diyorum, kızınız öyle bakıyor. '' diyordu. Sonra da zaten benim sinirlerim kaldırmadı, babası konuştu hep.
Ay bunu deneyeceğim teşekkür ederim.Tiyatro yapabilirsiniz. Eşiniz ve siz o kizlar olun kızınız tepki versin. Ve siz de örnek olarak daha disadonuk olabilirsiniz bu süreçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?