Eşim takma boşver diyor tarafsız kalıyor hep. Bu bir değil iki değil bıktım ya. Sessiz sakin kendi halimde oturuyorum yokkk. Benimde çok rahatsız olduğum konular vardır ufak şeylerse es geçerim her şeyi dillendirmem bunların yaptığı huzur kaçırmaktan bir şey değil.Eşinizle konuşun. Bunları senin çözmen gerekmiyor. Eşinin ailesi sonuçta. Rahatsız olduğunu söyle. Niye çekecekmişsin ki.
Paşamda bir zahmet eşini ablalarının önüne atmasın.
Şimdi benle bir abla gibi, sanki küçük çocuğa nasihat eder gibi konuşunca bende bir afalladımİnsanları haddini bilmelerini söyleyin. "sen zararlı çıkarsın" ne demek. Evleniyoruz diye kimsenin sahsi aile uzantısı olmuyoruz. Yetişkin bir insansınız. İstediğiniz zaman gidersiniz. İstediğiniz zaman kalırsınız. Herkes bir yerini bilsin
Ablanın bana dediği, çoğunluk bir kişiye uymaz bir kişi çoğunluğa uyar. Beni yanlış anlama ben senin iyiliğin için konuşuyorum falan diyince insan doğru düzgün tepki veremiyor. Eşime söyledim dedim böyle böyle.. ben ne yapıyorum. Başlarda bu konudan bağımsız o da bana söylenmeye başladı surat asıyormuşsun falan dedi. Şimdi bazı şeyleri gördü demek ki konuşacağım onlarla dedi.Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu? Tepkisi ne oldu? Görümceniz bir daha aynı şekilde konuşmaya devam ederse sessiz kalmayın. Cevabını verin siz sessiz kaldıkça onlar tepenize çıkar. Sizde onların hatalarını söyleyin. Sizi suçlamaya hakkı yok. Herkes farklı kişiliğe sahiptir. Onların sizi bu şekilde kabullenmeyi öğrenmeleri gerekiyor.
Eşim takma boşver diyor tarafsız kalıyor hep. Bu bir değil iki değil bıktım ya. Sessiz sakin kendi halimde oturuyorum yokkk. Benimde çok rahatsız olduğum konular vardır ufak şeylerse es geçerim her şeyi dillendirmem bunların yaptığı huzur kaçırmaktan bir şey değil.
Şimdi benle bir abla gibi, sanki küçük çocuğa nasihat eder gibi konuşunca bende bir afalladım
Eşiniz destek olursa çok sıkıntı yaşamazsınız. Söylediklerinin hepsini eşine ilet, oda gidip konuşsun bakalm nolcajAblanın bana dediği, çoğunluk bir kişiye uymaz bir kişi çoğunluğa uyar. Beni yanlış anlama ben senin iyiliğin için konuşuyorum falan diyince insan doğru düzgün tepki veremiyor. Eşime söyledim dedim böyle böyle.. ben ne yapıyorum. Başlarda bu konudan bağımsız o da bana söylenmeye başladı surat asıyormuşsun falan dedi. Şimdi bazı şeyleri gördü demek ki konuşacağım onlarla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?