• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Nashi Argan Şampuan Kullananlar Var mı

dammla16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
29
2
86
Bursa
Merhaba Arkadaşlar,
Saçlarım incelle telli sönük ve çabuk yağlanan bir şaç. Nashi Argan şampuanı kullanmak istiyorum. Daha önce kullananan var mı? Önerirmisiniz. Teşekkürler Şimdiden.

nashiyi kullanmadim ama alassala diye bir markanin sampusnini aldim biraz pahali geldi ama gercekten saçima iyi geldi dökülme azaldî şimdi saç kremini almak istiyorum bakalimm. nashiyide hepsiburadada gormustum

Merhaba Arkadaşlar,
Saçlarım incelle telli sönük ve çabuk yağlanan bir şaç. Nashi Argan şampuanı kullanmak istiyorum. Daha önce kullananan var mı? Önerirmisiniz. Teşekkürler Şimdiden.
İnce teli güçlendiren saç bakım yağları olacağına dair hiçbir bilimsel kanıt yok diye biliyorum ama katkısız keratin kullandım ve etkisini gördüm. üstelik kırıklara ve yıpranan saç tellerıne de onarım yaptı. ama sonrasında saf argan yağını mutlaka tavsıye ederım. saçı parlatarak yumuşatır.

Selam.benimde saçlarım ince telli 3 yıldır nashi kullanıyorum hiç bir üründen bu kadar memnun kalmadım nashi harika bir ürün..sampuani , haftalık bakım kremi, spreyi ve argan yağını kullandım harika.. son olarak da
Nashi Argan Capixyl Intensive Treatment-Yoğun Bakım 30ml kullanıyorum bundan da çok memnunum..saclarim sarı ve belimde olmasına rağmen nashinin sayesinde cok sağlıklı herkese tavsiye ederim..

Back
X