• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl yeni insanlarla tanışılır?

mavileyla1100

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
67
110
8
40
Kızlar malum koronadan dolayı aylardır evde tıkılı tek başımayım. İnşallah şu salgın bitsin yeni çevreler edinmek istiyorum. Yeni arkadaşlar, dostlar. Ama nasıl çevre edinirim bilmiyorum. Bana bu konuda tavsiyeler verin. Yalnız şunu söylemek istiyorum. Küçük yerde yaşıyorum. Öyle çok fazla kurs vs yok. Yani yaşadığım yerde sinema filan da yok. Öyle bir durumum var. Tayin isteme durumum da yok şimdilik.

Yeni insanlarla tanışmak için uygun dönem değil
Anca internetten, o da güvenilir değil.
Bu süreçte kendine yönelsen? Mesela temin edebiliyorsan tuval ve boya, fırça al koy balkona yap kahveni içinden geldiği gibi savur fırçayı
Ruha çok iyi geliyo
Şahsen bana insanlardan daha iyi geliyor bu
Başka hobiler de olabilir bu sadece bi öneriydi

Bu süreçte kendine yönelsen? Mesela temin edebiliyorsan tuval ve boya, fırça al koy balkona yap kahveni içinden geldiği gibi savur fırçayı
Ruha çok iyi geliyo
Yok ben bu dönem geçtikten sonrası için sormuştum. Şimdi zaten yapacak pek bir şey yok.

Ruha çok iyi geliyo
Yukarıdaki iletiye katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum. Varsa hobilerinizle ilgili bir instagram sayfası falan açıp orada paylaşabilirsiniz. Dostluk olmaz tabiki ama takipçileriniz falan olur, sohbet ortamı oluşabilir. Can sıkıntınızı alır.
Gerçek arkadaşlıklar zaten okul, kurs, iş yeri vs yerlerde kurulur. Hiçbiri yoksa komşularınızla tanışmayı deneyebilirsiniz.

Bence kucuk yerlerde ahbaplik, arkadaslik daha kolay herkes birbirini taniyor.

Komsuyla konusun.

Memursunuz sanirim, diger memurlarla konusun, ogretmen olur, doktor olur, savci olur ....onlar da sizin durumunuzda baska bir yerden gelmisler hem de egitim duzeyiniz de benzer olur paylasacak daha cok seyiniz olur muhabbet ilerler :KK48:

Küçük yer ilçe mi yoksa küçük bir şehir mi?

Türkiyenin en küçük yerlerinden birinde yaşadım birkaç yıl. Hayatımın en eğlenceli yıllarıydı diyebilirim. İlk gittiğim zamanlarda diş doktoruna gitmiştim sonra onunla arkadaş oldum, çevresine dahil oldum bir sürü arkadaş edindim. Hafta sonları yakın illere kaçardık 2-3 araba dolusu insan. Bazen kaplıca, bazen deniz, bazen tarihi geziler, müzeler, doğa gezileri. Eğer şehir dışına gitmeyeceksek bar, piknikler, sucuk ekmek. Tekila partileri. Her çarşamba bowling turnuvaları, kaybeden gecenin bir yarısı tatlı ısmarlar herkese. Ne günlerdi be. Küçük yer deyip kendinizi kapatmayın, her yerde arkadaş edinebilir, eğlenebilir insan.

Gittiginiz yere bagli bence.
Ben de bir suredir kucuk yerdeyim ve ne yazık ki disaridan gelenleri pek dahil etmiyorlar aralarina. Kendi kucuk yerlesik gruplari var, bir etkinlikte kursta vs canim cicim cok iyiyiz, kapidan ciktigimiz an bitiyor.
Ben basa cikamadim, hatta en yakin arkadaslarima cok yalnizim, bir kahve icecek arkadasim yok diye aglandigim oluyor. Ki ben normalde cok sosyal bir insanim, yolda dolmusta bile tanistigim arkadaslarim vardi.

Ay pardon valla kendi derdime dustum.

Halk egitim kurslari vs varsa oralara gidebilirsiniz. Kucuk yerel festivaller, şenlikler, pazar yerleri falan olur, bunlara katilabilirsiniz.

Çevrenizdeki insanlarla empati kurun, onların ortamlarına girmeyi deniyin. Bana kalırsa bu zamanda ne yeni insan tanıyın nede ortama girin. Evde kendinizi mutlu etmek için yollar deneyin derim🤷

Eskiden çok güzel arkadaşliklarım olduğunu sanırdım ki öyelyidide aslında ozamanlar.Beraber ağladik beraber güldük sonra hepsi evlendi ve esas mevzuları koca bulmakmiş kaba bir tabir belki ama eskiden ortak olan sorunlarımız yok oldu hepsi kendini prenses sanmaya başladi acayip gıcık oldum bitirdim arkadaşlığımı şimdi de ısrarla beni ararlar ama onlara ayıracak vaktim yok artık benim en zor zamanlarımda destek olmadılar çünkü şimdide çok tatlı iki arkadaşım var ama onlarda çokk uzaktaa :( onlar yinede bana yetiyor şimdide insanlardan nasıl ederde uzaklaşabilirim onu yapiyorum :) az insan gerçekten çok huzur ha anlıyorum insan bir kişide olsa istiyor olsun ama hiç takılmayın kitaplar en güzel arkadaş benim en güzel arkadaşlarım en çok onlar :)

Back
X