- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- 103
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar size bir sorum olucak birazda bilgi edinmek istiyorum illa ki bilgisi olan vardır konu doğru yerde mi ondan da pek emin değilim neyse ben konuya geçim... Ben yurt dışında doğup büyüdüm orada okudum ilk okul/orta okulu liseyede buraya geldim fakat o zamanlar türkçem berbattı evet konuşuyordum ama bilmediğim çok kelime vardı okul sistemine ayak kesinlikle uyduramazdım orayla bura arasında aşırı fark var bu yüzden bende açıktan okumuştum derslerimin hepsini evet geçtim ama bir şey anlamadan geçtim üni sınavına yazılmıştım bir kaç puanla kaybettim daha da girmedim yapamam diye... ama tekrardan girmeyi düşünüyorum her neyse bu yüzdende meslek sahibi değilim bir yerlerde çalışmışlığım var ama bana göre değil şimdide aklıma şöyle bir şey geldi bunuda annemler sokmuştu aklıma evde boş duruyorum diye hazır ilmikli ipler var onlarla battaniyeler yapıyorum bebek olunca bunlara daha çok sardım araştırma vs çok yapan yerler var instagramda kendime öyle bir sayfa açıp satış yapsam sizce olur mu? Daha farklı şeylerde koyarım diye düşünüyorum sizce gider mi? Ve nereden nasıl başlamam gerek prosedürü vs var mı? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim