• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulucam ...?

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar kısaca konuyu özet geçiyim .

Bizim adetlerde nişanlı ken gelin davet edilir hem kızın ailesi hemde damadın ailesi benim ailem davet ama görümcem beni davet etmedi düğünden sonra alırım dedi yine almadı ama ben küsmedim ağzıma dahi almadım.

Bir gün yine oturmaya gelecekler bi özel günü kutlamak için doğum günüydü sanırım,görümcem mesaj atmış ne zaman gelelim diye ben kutlamıyorum dedim (doğum günü benim değil) işteyim zaten iznine denk gelmiyor. Birşey yazmadı bir akrabasının nişanın da baktım hiç benimle konuşmuyor ,bende konuşmadım.

Kendi kendine küstü kendisi gene barıştı bi gün akrabaları ziyarete gelmiş baktım oda geldi evime geldiği için kötü olmadım bende konuştum şimdi eşim diyor ki o bize iki kere geldi bizde gidelim , annesine gidicez onu da alalım ama ben eskisi gibi olamıyorum çekiniyorum yani küslük girdikten sonra kin tutuyormuş gibi geliyor.

Ben işim ile kötü olmadan nasıl mesafe kura bilirim evim de yakın şimdi akıl verin kızlar genelde pazar gelirler eşim evde olduğu için kayın Validem değil sorun görümcem...!

Son düzenleyen: Moderatör:
Her pazar neden geliyor ki yahu ?
Ay ben bu insanları anlamıyorum evlendikten sonramı kıymete biniyor bu abiler oğullar
Birde hafta sonu toplaşmak ne yani git zaman geçir ailenle !

Eşim çağırıyor. Eşim evde olduğu zaman gelir kv genelde .

Her pazar neden geliyor ki yahu ?
Ay ben bu insanları anlamıyorum evlendikten sonramı kıymete biniyor bu abiler oğullar
Birde hafta sonu toplaşmak ne yani git zaman geçir ailenle !

Bu arada plan yapın ve çıkın eşinizle evden
Evde yokuz dediğiniz zaman 1-2 1-2 utanır ve birdaha teklif etmezler belkide

Haftasonlarini evde gecirmek itemiyorum kari koca bir seyler yapalim aileler olmadan de ki oyle yapmaniz lazim zaten.

Bu arada plan yapın ve çıkın eşinizle evden
Evde yokuz dediğiniz zaman 1-2 1-2 utanır ve birdaha teklif etmezler belkide
Denedim ne yaparsam yapiyim eşim gel değince hemen geliyor lar ama işim vs olsun kimse yok .

Sadece görümce de sorun yok bence önce eşininle hallet bu durumu. Her pazar niye görüşüyorsunuz ki ? Evde dahi olsanız eşinizle basbasa geçirmeniz ikiniz için de daha güzel olacaktır. Eşinle hallettin mi onlara halt yemek düşer.

Pazar günlerinizin planını önceden yapın, boş bırakmayın derim.
Mesela hafta içinden sabah seansına sinemaya gitme, çayı kahveyi dışarıda içme planı yapın pazar günü için. Bir hafta temizlik var deyin evin altı üstünde olsun, ilgilenemem deyin eşinize de.

Aynen öyle kabul etmesem veya gitmesem bu kez eşim aileme gitmeme karışıyor izin vermiyor kavga ediyoruz bende suskun kalamıyorum

en ufak bişey de sen ailemi istemiyosuna getirecek olayı. onlardan kurtulamayacaksan kendi anneni de süreçlere dahil et te misilleme olsun bari

Back
X