- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
hımm sizin arsa gibi bir durumunuz varsa o zaman evet beklemeniz daha iyi çünkü 2010 hazirandan sonra gayrimenkuller yükselişe geçecek diye tahmin ediyoruz biz. o zaman iyi bir fiyata satarsınız. kredisiz daha güzel olur hemm. faiz ödemektensee
rica ederim. hayırlısı olsun. du ben eve gidince çantamdan ne kadar bozukluk çıkacak bi bakayım da atayım köpecikli kumbarama :lepi:haklısın tatlım sağol paylaşımların içinopuyorumnanaktan
rica ederim. hayırlısı olsun. du ben eve gidince çantamdan ne kadar bozukluk çıkacak bi bakayım da atayım köpecikli kumbarama :lepi:
rica ederim. hayırlısı olsun. du ben eve gidince çantamdan ne kadar bozukluk çıkacak bi bakayım da atayım köpecikli kumbarama :lepi:
Sen ne diyosun bacı,bizde benle beraber çocuklarda başladı kıskandılar beni,
yerlerde sürünen bozukluklar karaborsaya düştü bizim evde.:1shok:delikafadulden
tabikii ver. sonuçta niye birikim yapıyoruz kötü günler için. kredi şakaya gelmez hem.Peki kızlar bu paraları napıyorsunuzz ??
Ben herzaman için böyle birikimler yaparım.. Çalışırken kendi maaşımdan atardım kenara ,izne ayrıldığımdan beride eşimden alıp alıp atıyorum kenara...
Bu ay eşimin kredi borcu var sıkıştı biraz , bu birikimimi veriyim miii vermiyimmm miii ??? Nedersiniz .Bak verme dersenizz. kızlar verme dedi der vermemmm...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?