- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Farklı yorumlana bilir aslında ama gerçek bir anlamı vardır illakiburada genellikle karisini onemsemeyen adamlar icin “aaayyy esin ne kadar narsist yaaa” falan deniyor. veya kendisine deger vermeyen eski esinden bahseden de narsist diyebiliyor. halbuki cogunun dayanagi yok yani.
narsist is the new “sorunsal” diyebiliriz kadinlar kulubundeki yanlis kullanim acisindan.
Ayrılan kişi de kadın için aynı şeyi diyordur kesinOooooo kk'nn favori kelimesi.Her ayrılan eski sevgilisinin narsist olduğunu iddia etmekte..Bir sürü tanım gelir şimdi hehe
Hep kendi dediğinin doğru olduğunu zanneden, hep kendi bilen, karşındakine bu gibi birçok sebeplerle psikolojik şiddetin alasını uygulayan, herşeyin en en enlerinin kendinde olduğunu sanan, karşı tarafın fikrine aşırı derece kapalı , aşırı benmerkezci, çok zor bir karakter yani.Merhaba K.K üyeleri.
Sorum yada derdim bu,
Narsisti bana tanımlarmısınız?
Son zamanlarda çok duyuyorum bu kelimeyi internetten araştırdım fakat fazla anlam çıkıyor. Özgüvenli, kendini beğenmiş, insanları aşağılayan kişilik diye çıkıyor. Buradaki konulardaysa çok farklı yorumlarda bahsediyor narsist kelimesi.
Aradığım cevabı burada bula bilirim diye konu açtım. Yorumlayan herkese çok teşekkür ederim şimdiden
Herkes kendi istediği doğru olsun ister ama psikolojik baskı falan abartı. Hem fikirleşmek dururken böyle bencil olmak çok kötüdür.Hep kendi dediğinin doğru olduğunu zanneden, hep kendi bilen, karşındakine bu gibi birçok sebeplerle psikolojik şiddetin alasını uygulayan, herşeyin en en enlerinin kendinde olduğunu sanan, karşı tarafın fikrine aşırı derece kapalı , aşırı benmerkezci, çok zor bir karakter yani.
O zaman ayrılmak gibi bir seçenek var ama dimiKadınlar kulübü için konuşacak olursak, açılan konuların %90’ında adam aslında narsist değil. Sadece eşini, sevgilisini sevmiyor, insan olarak değer vermiyor.
Ona bencil diyoruz yalnız narsist değil.Biri her durumda her olayda sürekli ben benim için diyorsa narsisttir kadını erkeğide yoktur
Ki kadınlar daha çok narsit kişilik özellikleri gösterebiliyor kanımca
Narsist karakterle anlaşmak çok zordur, özgüvenli olmak değil onların durumu, ciddi bir kişilik bozukluğu.Herkes kendi istediği doğru olsun ister ama psikolojik baskı falan abartı. Hem fikirleşmek dururken böyle bencil olmak çok kötüdür.
Araştırmalara göre erkekler daha fazlaBiri her durumda her olayda sürekli ben benim için diyorsa narsisttir kadını erkeğide yoktur
Ki kadınlar daha çok narsit kişilik özellikleri gösterebiliyor kanımca
Olmuyormuş. Narsist tanısı koydukları eşlerinden sevgililerinden her türlü eziyeti aşağılanmayı görmelerine rağmen ayrılmamalarının nedeni de adamın narsist olmasıymış, gözün görmüyormuş. E şimdi nasıl gördün diye sormak istiyorum bazen amaO zaman ayrılmak gibi bir seçenek var ama dimi
Evet namı-ı diğer egoist. Hey gidi, bizim zamanımızda egoist popülerdi şimdi narsistOna bencil diyoruz yalnız narsist değil.
Olmuyormuş. Narsist tanısı koydukları eşlerinden sevgililerinden her türlü eziyeti aşağılanmayı görmelerine rağmen ayrılmamalarının nedeni de adamın narsist olmasıymış, gözün görmüyormuş. E şimdi nasıl gördün diye sormak istiyorum bazen ama
Kadınların bir suçu yok erkekler narsist...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?