- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
Kusura bakma kabalik ettim.
Sağolasın, tarifi burdan paylaşabilirsin, yapacak birisi olursa bakarKusura bakma kabalik ettim.
Ellerine saglik.
Nefis gozukuyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Yemin ediyorum budur.... Dün eşimle konuştuk 1 kişide tavuğu alıp fırına verip koymadı demiştik : )))))
Çok teşekkür ederim canım, imkanlar olsa da tüm tavuk kızartıp versemooffff offff offf offff
Sen naptın yaaaa
Çok güzel .
Ordan bı but verirmisin
Ellerine sağlık , yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canım, SağolEllerıne saglık cok guzel gozukuyor
Basarılar :)
Iltifat ediyorsun canım,Sen naptın yaaayarışmaya katılmaktan vazgeçicem senin yüzünden
Valla yürür gider bu tarif ben sana diyeyim
Ellerine sağlık, başarılar dilesem mi bilemedim
Profiline yaz bari, şampiyon belli ikinci kim
Hiç iltifat değil valla
Evet, tek rakibi ben misim, öyle dediHiç iltifat değil valla
Ay bide nevoş var di mi
Bence deEvet, tek rakibi ben misim, öyle dedi
Profiline yaz bari, şampiyon belli ikinci kim
Bence de
Yok canım ya benim tarif o kadar iddialı değil
Evet tek rakibim sensin seni geçersem yeterEvet, tek rakibi ben misim, öyle dedi
Yok canım ya benim tarif o kadar iddialı değilAma gelecek tarifler çok fena yandık
Maksat eğlenmek, birinci olmasakta yarışmak güzelEvet tek rakibim sensin seni geçersem yeterBirde 2. oluyormuşsun
Seninde pro olduğunu bir görsektikMaksat eğlenmek, birinci olmamakta yarışmak güzel
Vaay vaay vaaayyyy,döktürmüşsün ,süper gözüküyor,başarılar dilerim canım.Evet arkadaşlar
Tavuk yemeklerini ben çok severim, bugün sizlere hazırı aratmayan kızarmış tavuk yapacağım.
Malzemeler
1 adet bütün tavuk
2 patates
2 soğan
Tuz
Sosu için
1 yemek kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Ilk olarak tavuğu yıkayıp, Tuzla ovuyoruz, 1 fırın kabına yağlı kağıt seriyoruz. Üzerine tavuğu koyup 180 derece de 70 dk pisiriyoruz.
Sonra çıkarıp fırça yardımı ile sosunu sürüyoruz, sebzeleride ekleyip 60 dakika daha fırında pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2165045 Eki Görüntüle 2165046 Eki Görüntüle 2165047 Eki Görüntüle 2165048 Eki Görüntüle 2165049 Eki Görüntüle 2165050
Sıcak servis ediyoruz.
Afiyet olsun ...
Eki Görüntüle 2165051
Eki Görüntüle 2165053 Eki Görüntüle 2165054 Eki Görüntüle 2165055 Eki Görüntüle 2165056 Eki Görüntüle 2165057
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?