- 8 Haziran 2013
- 56.985
- 151.365
- 898
Çok teşekkür ederim canımVaay vaay vaaayyyy,döktürmüşsün ,süper gözüküyor,başarılar dilerim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımVaay vaay vaaayyyy,döktürmüşsün ,süper gözüküyor,başarılar dilerim canım.
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim canımEllerinize sağlık çok güzel görünüyor başarılar dilerim :)
Çok teşekür ederimElinize sağlık yarışmada başarılar dilerim enfes görünüyor
ben de koyacağım fırına. heheheheYemin ediyorum budur.... Dün eşimle konuştuk 1 kişide tavuğu alıp fırına verip koymadı demiştik : )))))
Teşekkür ediyorum. Inşallah sizinde tarifinizi bekleriz.başarılar diliyorum
tembelim ben. hem sizler kadar becerikli değilim. malesefTeşekkür ediyorum. Inşallah sizinde tarifinizi bekleriz.
Yaparsınız, niye öyle diyorsunuz. Bizde keyfine katılıyoruz. Eğlencesinetembelim ben. hem sizler kadar becerikli değilim. malesef
cesaret verdin bana. buzlukta bir kalçalı but var. poşette yapsam mı acaba*Yaparsınız, niye öyle diyorsunuz. Bizde keyfine katılıyoruz. Eğlencesine
Yap tabiki, merakla bekliyoruz, nevresteye tarifi özelden bildirmen gerekiyor ama Nevreste bi bakar mısın ?cesaret verdin bana. buzlukta bir kalçalı but var. poşette yapsam mı acaba*
yaptım bile, ama nasıl foto yüklerim tarifi nereden veririm bilmiyorum ki....Yap tabiki, merakla bekliyoruz, nevresteye tarifi özelden bildirmen gerekiyor ama Nevreste bi bakar mısın ?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/ bu link sağ köşede yukarda yeni konu aç yazıyor ordan oluyoryaptım bile, ama nasıl foto yüklerim tarifi nereden veririm bilmiyorum ki....
Çok teşekkür ederim canım, mutlaka denemelisin, hazır aldığımız çevirme piliçten farkı yokEllerinize sağlık çok güzel görünüyor dış sos hoşuma gitti mutlaka deneyeceğim oyum size
Elinize sağlık. Umarım mesajımı görürsünüz :)Evet arkadaşlar
Tavuk yemeklerini ben çok severim, bugün sizlere hazırı aratmayan kızarmış tavuk yapacağım.
Malzemeler
1 adet bütün tavuk
2 patates
2 soğan
Tuz
Sosu için
1 yemek kaşığı limon suyu
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı
Ilk olarak tavuğu yıkayıp, Tuzla ovuyoruz, 1 fırın kabına yağlı kağıt seriyoruz. Üzerine tavuğu koyup 180 derece de 70 dk pisiriyoruz.
Sonra çıkarıp fırça yardımı ile sosunu sürüyoruz, sebzeleride ekleyip 60 dakika daha fırında pisiriyoruz.
Eki Görüntüle 2165045 Eki Görüntüle 2165046 Eki Görüntüle 2165047 Eki Görüntüle 2165048 Eki Görüntüle 2165049 Eki Görüntüle 2165050
Sıcak servis ediyoruz.
Afiyet olsun ...
Eki Görüntüle 2165051
Eki Görüntüle 2165053 Eki Görüntüle 2165054 Eki Görüntüle 2165055 Eki Görüntüle 2165056 Eki Görüntüle 2165057
Teşekkür ederim canım, seninde ellerine saglık. Farklı şekilde tatlandırmak istege baglı değişebilir :)Elinize sağlık. Umarım mesajımı görürsünüz :)
Netten tavuk tariflerine bakıyordum. İyice kafam karıştı. Poşetli yapmak istrmedim. Bir de bazısı haşlamış bazısı üstünü kapatmış vs.
Sizin tarif güzel teşekkürler. Tavugun ayagını neyle bağlasam diyodum:) fotolar içinde teşekkür güzel ayrıntı olmuş. Ben buna defne yapragı ve yoğurtta eklerim :)