- 21 Haziran 2015
- 38
- 26
- 31
-
- Konu Sahibi Banlansamda
Daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım aslında ama evet bu çok doğru.Zaten bu yazdan sonra 11e geçiyorum iyi de bir lisedeyim hedefleri olan biriyim yani.Bu yüzden sınav bitimine kadar sevgili düşünmüyorum zaten.Ama bu çocuk çok kafamı karıştırdı eğer ısrar ederse de ayrılırım sanırım.Bana değer verdiğini söylüyor da her değer verene de inansaydıkHer sevgilide aynisini ister biliyosun dimi?
Helede 16-22 yas arasindaysaniz.
Sevgili yaptikca nasil bu konuda sabitliligini koruycaksin?
Bu kolay olmaz.
Helede herkes normal normal dedikce.
Hata yapmak istemiyosan el ayak cekiceksin sevgili olayindan.
Cunku insan hergun gore gore beyniyle onayliyor normal goruyor her seyi. Etrafin etkisi olmasa bile.
Tipki bi kalp doktorunun hergun hergun eti kesip kemigi yaripta kalbi bicmesi gibi.
En normal sey gibi olur.
Ve sen 20-23 yasina vardiginda cok pisman olursun.
İlişkiye girme şansımız zaten yok ben izin vermem bu konuda çok katıyım.Benim evleneceğim adam benim ilkim olacak inşallah.Güvenemiyorum zaten burdaki çoğu kişinin de dediği gibi kesin bir tavır koyup gitmeyeceğim.Tek çare bu sanırımHem her adımını attığında aileni geleceğini iyi düşün. Yaptığın bir hata ilerde daha kötü sonuçlara yol açabilir . Burda okuyoruz nişanlıyken birlikte oldu diye bırakıp giden erkekcikler var hadi seninde sevgilin o kafadansa ? Ben her haltı yiyeyim de eşim bakire olsun? Hem kızlar olgun düşünür ama 17 yaşındaki erkekten korkarım. Benim kardeşimden biliyorum . Hayallerin heveslerin olabilir ama şimdilik çok erken napacaksın anne babasıyla tanışıp çok istiyolarsa telefon edip seni davet ederler sevgilinin lafıyla gaza gelme . Kendi seviyeni sınırlarını kendin belirle
İlişkiye girme şansımız zaten yok ben izin vermem bu konuda çok katıyım.Benim evleneceğim adam benim ilkim olacak inşallah.Güvenemiyorum zaten burdaki çoğu kişinin de dediği gibi kesin bir tavır koyup gitmeyeceğim.Tek çare bu sanırımTeşekkürler yorumunuz için iyi sahurlar :)
Daha önce hiç böyle şeyler yaşamamıştım aslında ama evet bu çok doğru.Zaten bu yazdan sonra 11e geçiyorum iyi de bir lisedeyim hedefleri olan biriyim yani.Bu yüzden sınav bitimine kadar sevgili düşünmüyorum zaten.Ama bu çocuk çok kafamı karıştırdı eğer ısrar ederse de ayrılırım sanırım.Bana değer verdiğini söylüyor da her değer verene de inansaydık
Sahsi fikrim bu benim canim.
Cok kucuksun.
Ben 19 yasimda basladgim iliskinin pismanligini yasiyorum hala.
O anki aklimi hic begenmiyrm.
Ne kdr beyinsiz ne kadr safmisim .
Ama yinede sujrediyorm buyuk hatalara dusmedim.
Ya dusseydim?
Omrum boyunca pismanlik yasamak istemez kimse.
Kimse iyiki iliskiye girmisim demez.
Sen hic oyle bisy diyen bi genc kiz duydunmu?
Ama keske yapmasaydim diyen?
Keske yapmasaydım diyen çok duydum evet.İleride düşününce daha iyi anlayacağım muhakkak zaten buraya sorma sebebim de o.Benden büyük insanların görüşlerini duymak istedim.Çok teşekkür ederim kendimden daha emin oldum şuan ve gitmeyeceğim :).Sahsi fikrim bu benim canim.
Cok kucuksun.
Ben 19 yasimda basladgim iliskinin pismanligini yasiyorum hala.
O anki aklimi hic begenmiyrm.
Ne kdr beyinsiz ne kadr safmisim .
Ama yinede sujrediyorm buyuk hatalara dusmedim.
Ya dusseydim?
Omrum boyunca pismanlik yasamak istemez kimse.
Kimse iyiki iliskiye girmisim demez.
Sen hic oyle bisy diyen bi genc kiz duydunmu?
Ama keske yapmasaydim diyen?
Dur dedikten sonra devam etmez zaten ben ona güveniyorum ama ben böyle bir şeyi alışkanlık haline getirmek de istemem yani eve gitme olayını.Ayrılma konusunu ben de düşünüyorum aslında ama bu konuyla alakasız.Sadece bir erkeğin gözünde basitleşmek istemiyorum ve burda dedikleri gibi hep daha fazlasını isterse?Bunu göze alamıyorum sanırım ben.Teşekkürler yorumunuz için :).Sevgilinizin evine gitmeyin denilmiş de siz dur dedikten sonra durmayıp devam edeceğini düşündüğünüz birisi ile niçin beraberliğinizi sürdürmeye devam ediyorsunuz?
Evlilik dışı ilişkiye karşısınızdır, olabilir, bu sadece sizi ilgilendirir ama bu durumda partnerinizin de sizinle aynı görüşte olması gerekmez mi?
Bahane uydurmayın evine gitmemek için. Dürüst olun, hem kendinize karşı hem de erkek arkadaşınıza karşı. Erkek arkadaşınızın evine gittiğinizde rızanız olmadan size zarar verebileceğini düşünüyor ve endişeleniyorsanız eğer ayrılın. İlişkinizde en önemli şeylerden biri olan güven yok çünkü.
Biraz çabuk inandım sanırım şimdi sorgulayınca bana da mantıksız geldi ama bir daha aynı şeyi yapmaya kalksaydı zaten direk bitirirdim bu kadar kolay hiçe sayamaz bence.Yine de garantiye almak lazımAyrıca 17 yaşında ne aileyle tanistirmasi
Bu kadar çabuk inanma :)
Canım erkeklerde dur diye bi şey yokDur dedikten sonra devam etmez zaten ben ona güveniyorum ama ben böyle bir şeyi alışkanlık haline getirmek de istemem yani eve gitme olayını.Ayrılma konusunu ben de düşünüyorum aslında ama bu konuyla alakasız.Sadece bir erkeğin gözünde basitleşmek istemiyorum ve burda dedikleri gibi hep daha fazlasını isterse?Bunu göze alamıyorum sanırım ben.Teşekkürler yorumunuz için :).
Uckurlarina bu kadar düşkün varliklar için çok kafa yoruyoruz inan:)Biraz çabuk inandım sanırım şimdi sorgulayınca bana da mantıksız geldi ama bir daha aynı şeyi yapmaya kalksaydı zaten direk bitirirdim bu kadar kolay hiçe sayamaz bence.Yine de garantiye almak lazım
Evet gerçekten onlara çok fazlayız bence de :).Bitirsem de rahatlasam mı diye düşünmüyorum değil.Uckurlarina bu kadar düşkün varliklar için çok kafa yoruyoruz inan:)
İnan bana rahatlarsinEvet gerçekten onlara çok fazlayız bence de :).Bitirsem de rahatlasam mı diye düşünmüyorum değil.
Evet kesinlikle öyle belki ilerleyen günlerde ayrılık acısı diye bir başlık da açabilirim belli olmazİnan bana rahatlarsin
Kimse ama kimse vazgecilmez değil, belki klişe bi söz ama öyle :)
Risk almamaya karar verdim.Teşekkürler.Sınırlarını aşma riski olacak ortamlara girmemelisin Blondiess.
Risk alırsan bedellerine katlanmak zorunda kalırsın.