16-22 yaşaralığındaki tüm erkekler illa sevgili olmak için seksi şart koşuyor şeklinde genelleme yapmak, en az 16-22 yaş aralığındaki hiçbir erkek seks düşünmez şeklinde genelleme yapmak kadar yanlış. Zira "sekssiz de ilişki olabilir" diyen tonla erkek tanıdım o yaşlarda, hala da tanıyorum. Sevgili olaylarından komple eli eteği çekmeye gerek yok bence konu sahibi için, kendisiyle aynı görüşü paylaşan doğru adamları bulsun, yaşının gerektirdiği heyecanları da yaşasın. Aşk, sevgi, o yaşlarda güzeldir.
Bu kısmı dasırf sorduğun için yazıyorum
sapsik58 ben pişman değilim diyenlerdenim, öyleleri de var yani. Hani yok sanılmasın.
17 yaşımda seviştim, pişman da değilim, neden olayım ki? Pişman olacağım herhangi birşeyi yapmayacak kadar akıllıydım çünkü, o yaşlarda bana göre doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri yaptığım için hiç pişman olmadım, iyi ki de sevişmişim yani. O yaşta seviştim diye ne hayatım mahvoldu, ne kariyerimden geri kaldım, ne bi eksiğim ya da fazlam oldu. Gayet normal, sıradan, işinde gücünde bi insanım yani.
Ha konu sahibesi açısından bakarsak, bence de gitmesin o eve. Kendi hayat görüşüne yakın bi adam bulsun, onunla devam etsin. Ama öyle sevgili olaylarından elini eteğini çeksin, veya her erkek illa seks ister, veya her sevişen illa pişman olur gibi abartılı genellemeler de yanlış. Arksında durabilecek olan sevişsin sadece.