Napmalıyım

Banlansamda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
38
26
31
Ablalarım merhaba öncelikle bir şey rica edeceğim.Lütfen bana moral bozucu yargılayıcı cevaplar verecek olanlar hiç okumadan bu sayfadan çıksınlar.17 yaşındayım.Bugün erkek arkadaşımla buluştuk bana seni biriyle tanıştıracağım deyip evine götürdü fakat aramız bozuktu yani ben ayrılmayı bile düşünüyordum.Evde kimse yoktu.Tepki gösterdiğimde, söylesem gelmeyeceğini bildiğim için öyle dedim dedi.Biraz oturduk falan ama sonra biraz yakınlaştık.Ben durdurdum çok ilerlemedi zaten.Fakat haftaya yine buluşacağız ve ben ona daha önce sınırlarım olduğundan zaten bahsetmiştim.İlk ilişkimi kocamla yaşayacağım yani bu benim için değişmez bir hayat görüşü.Haftaya evine gidersek anneleriyle de tanışabilirim.Ama bir şey yaşarsak yine ben nasıl sınırlarımı çizip ters tepki verebilirim?Bunu ona nasıl hissettirebilirim.Dediğim gibi yargılayacak olanlar hiç yazmayıp burayı terkederlerse sevinirim.Sadece size açabildim bu konuyu şimdiden teşekkürler.8 aydır beraberiz bu arada.

Daha 17 17 17 sin yavrum benimm. Evine gitme sende. Ne bu acele hemen bişeyler yaşamak istiyo bu erkekler. Izin verme seni kullanmasina. Istedigini alinca başka arayışlara girecek

Sakin gitme kuzum.
" bak seni ailemlede tanistirdim" senle ciddi dusunuyorum ben karim ol kocan oluyum istiyorum evlenmek niyetim diycek.
Bunu diycek cunku sen o konuyu kocamla yasamak istiyorum dedin.
Hem mechul, gelecek hafta evde gercekten ailesi olurmu bilemem.
Belki isleri cikmistir/ akrabalarindan biri hastaneye kaldirilmis acile/ hastaneye gitmeleri gerekir acilen o yuzden evde yanliz kalicaksinzdir.
Yerseee

Bir bahane uyduracağım mecburen çünkü basit gözükmek de istemiyorum.Evet böyle sınıflandırmak çok yanlış biliyorum ama malesef Türkiye'de yaşadığım gerçeğini değiştirmiyor.

Sayfayı terkedin falan diye kimseyi azarlama. Burda herkes sana akıl verir emin ol. Sakın ama sakın gitme. Niyeti belli. Öyle olmasa dışarda bulusur.Sakin güzelim kendini kullandirma hayatını mahvetme. En güzel cagindasin. Şu an ki dusüncen okumak olsun.

Sakın yapma ablacım. İkinizde çok küçüksünüz . 8 ay çok erken hem aileyle tanışmak için hem de başka şeyler için. Kimseye bu devirde çok güvenme. Arkadaşları arasında gurur kaynağı (!) Olarak anlatmayacağı veya senden sıkılıp farklı arayışlara girmeyeceği ne malum .

Evet çok haklısınız gitmeyeceğim .Zaten bu aklımda vardı burda da böyle söylenince emin oldum artık.

Bir bahane uyduracağım mecburen çünkü basit gözükmek de istemiyorum.Evet böyle sınıflandırmak çok yanlış biliyorum ama malesef Türkiye'de yaşadığım gerçeğini değiştirmiyor.
.

Ama erkeklerin mantigna gore : ee sevgiliyiz, ne varki bunda? Sevgililerin biyle seyler yapmasi cok normal'.

Senin sevgilindede ayni zihniyet var gibi bunun farkindasin dimi canim?
Bilemiyorm ne kdr kacabilirsin bahaneler uretip

Allah Allah derhal çıkın terkedin falan ne iş? Bacak kadar boyunla gitmiceksin tabiki öyle evlere falan...dizilerde olur o tanistirma falan...sen gayette iyi biliyorsun bence ne yapacağını,dil pabuç maşallah bi zahmet bi bahane de bulursun....cık cık cık terkedinmişşş

.

Ama erkeklerin mantigna gore : ee sevgiliyiz, ne varki bunda? Sevgililerin biyle seyler yapmasi cok normal'.

Senin sevgilindede ayni zihniyet var gibi bunun farkindasin dimi canim?
Bilemiyorm ne kdr kacabilirsin bahaneler uretip
Evet aslında zaten sorunlarımız da var ve ben napmalıyım bilmiyorum artık bugun ayrılmak için buluştum resmen aslında ama bir şekilde inandırdı beni kendine.Ve çok haklısınız gerçekten o zihniyette.Fırsat vermemek lazım aslında biliyorum.

Ilk sevgilinmi?

Ahahah güldüm istemsiz.Terkedin derken kaba anlamda söylemedim yanlış anlamışsınız.Kendi görüşünüz saygı duyuyorum ama bu konuyu zaten bozuk olan moralimi daha da bozmak için açmadım ve bu yüzden öyle yorumlar görmek istemediğimi belirttim.Silah zoruyla cevap yazdırılmıyor sonuçta.

Senin yaşında kızım var da o çıkmış konuşuyor gibi dellendim bi an bide öyle emirler falan parmak sallayan...yapma etme kuzum gerekirse ayril..Bırak evi tenha mekanlara bile gitme...seni seven böyle sevsin bu tür konuşmalara girmen bile hata

Her sevgilide aynisini ister biliyosun dimi?
Helede 16-22 yas arasindaysaniz.
Sevgili yaptikca nasil bu konuda sabitliligini koruycaksin?
Bu kolay olmaz.
Helede herkes normal normal dedikce.
Hata yapmak istemiyosan el ayak cekiceksin sevgili olayindan.
Cunku insan hergun gore gore beyniyle onayliyor normal goruyor her seyi. Etrafin etkisi olmasa bile.
Tipki bi kalp doktorunun hergun hergun eti kesip kemigi yaripta kalbi bicmesi gibi.
En normal sey gibi olur.
Ve sen 20-23 yasina vardiginda cok pisman olursun.

Haklısınız bir şekilde toparlayacağım teşekkürler yorumunuz için :)

Hem her adımını attığında aileni geleceğini iyi düşün. Yaptığın bir hata ilerde daha kötü sonuçlara yol açabilir . Burda okuyoruz nişanlıyken birlikte oldu diye bırakıp giden erkekcikler var hadi seninde sevgilin o kafadansa ? Ben her haltı yiyeyim de eşim bakire olsun? Hem kızlar olgun düşünür ama 17 yaşındaki erkekten korkarım. Benim kardeşimden biliyorum . Hayallerin heveslerin olabilir ama şimdilik çok erken napacaksın anne babasıyla tanışıp çok istiyolarsa telefon edip seni davet ederler sevgilinin lafıyla gaza gelme . Kendi seviyeni sınırlarını kendin belirle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…