- 21 Haziran 2015
- 38
- 26
- 31
-
- Konu Sahibi Banlansamda
Ben de öyle düşünüyorum bir bahane uydurup gitmeyeceğim sanırımDaha 17 17 17 sin yavrum benimm. Evine gitme sende. Ne bu acele hemen bişeyler yaşamak istiyo bu erkekler. Izin verme seni kullanmasina. Istedigini alinca başka arayışlara girecek
Bir bahane uyduracağım mecburen çünkü basit gözükmek de istemiyorum.Evet böyle sınıflandırmak çok yanlış biliyorum ama malesef Türkiye'de yaşadığım gerçeğini değiştirmiyor.Sakin gitme kuzum.
" bak seni ailemlede tanistirdim" senle ciddi dusunuyorum ben karim ol kocan oluyum istiyorum evlenmek niyetim diycek.
Bunu diycek cunku sen o konuyu kocamla yasamak istiyorum dedin.
Hem mechul, gelecek hafta evde gercekten ailesi olurmu bilemem.
Belki isleri cikmistir/ akrabalarindan biri hastaneye kaldirilmis acile/ hastaneye gitmeleri gerekir acilen o yuzden evde yanliz kalicaksinzdir.
Yerseee
Evet çok haklısınız gitmeyeceğim .Zaten bu aklımda vardı burda da böyle söylenince emin oldum artık.Sakın yapma ablacım. İkinizde çok küçüksünüz . 8 ay çok erken hem aileyle tanışmak için hem de başka şeyler için. Kimseye bu devirde çok güvenme. Arkadaşları arasında gurur kaynağı (!) Olarak anlatmayacağı veya senden sıkılıp farklı arayışlara girmeyeceği ne malum .
.Bir bahane uyduracağım mecburen çünkü basit gözükmek de istemiyorum.Evet böyle sınıflandırmak çok yanlış biliyorum ama malesef Türkiye'de yaşadığım gerçeğini değiştirmiyor.
Evet aslında zaten sorunlarımız da var ve ben napmalıyım bilmiyorum artık bugun ayrılmak için buluştum resmen aslında ama bir şekilde inandırdı beni kendine.Ve çok haklısınız gerçekten o zihniyette.Fırsat vermemek lazım aslında biliyorum..
Ama erkeklerin mantigna gore : ee sevgiliyiz, ne varki bunda? Sevgililerin biyle seyler yapmasi cok normal'.
Senin sevgilindede ayni zihniyet var gibi bunun farkindasin dimi canim?
Bilemiyorm ne kdr kacabilirsin bahaneler uretip
Evet aslında zaten sorunlarımız da var ve ben napmalıyım bilmiyorum artık bugun ayrılmak için buluştum resmen aslında ama bir şekilde inandırdı beni kendine.Ve çok haklısınız gerçekten o zihniyette.Fırsat vermemek lazım aslında biliyorum.
Ahahah güldüm istemsiz.Terkedin derken kaba anlamda söylemedim yanlış anlamışsınız.Kendi görüşünüz saygı duyuyorum ama bu konuyu zaten bozuk olan moralimi daha da bozmak için açmadım ve bu yüzden öyle yorumlar görmek istemediğimi belirttim.Silah zoruyla cevap yazdırılmıyor sonuçta.Allah Allah derhal çıkın terkedin falan ne iş? Bacak kadar boyunla gitmiceksin tabiki öyle evlere falan...dizilerde olur o tanistirma falan...sen gayette iyi biliyorsun bence ne yapacağını,dil pabuç maşallah bi zahmet bi bahane de bulursun....cık cık cık terkedinmişşş
Hayır değil.Ilk sevgilinmi?
Senin yaşında kızım var da o çıkmış konuşuyor gibi dellendim bi anAhahah güldüm istemsiz.Terkedin derken kaba anlamda söylemedim yanlış anlamışsınız.Kendi görüşünüz saygı duyuyorum ama bu konuyu zaten bozuk olan moralimi daha da bozmak için açmadım ve bu yüzden öyle yorumlar görmek istemediğimi belirttim.Silah zoruyla cevap yazdırılmıyor sonuçta.
Hayır değil.
Haklısınız bir şekilde toparlayacağım teşekkürler yorumunuz için :)Senin yaşında kızım var da o çıkmış konuşuyor gibi dellendim bi anbide öyle emirler falan parmak sallayan...yapma etme kuzum gerekirse ayril..Bırak evi tenha mekanlara bile gitme...seni seven böyle sevsin bu tür konuşmalara girmen bile hata