- 7 Mayıs 2015
- 340
- 219
- 37
-
- Konu Sahibi Banlansamda
Dediğiniz gibiyse kendimi kullandırmayı asla kabul edemem böyle bir şeye de göz yummak istemiyorum ve eğer buna dair bir kez daha bir şey yakalarsam zaten bitireceğim.Yanılmanızı isterdim ama sanırım söyledikleriniz doğruCanim bak muhtemelen kizacaksin ama daha 17 yasindasin.benim gozumde hala cocuksun.bunu kendine yapma.
Bak 20 li yaslarini dusun.
O yillarda simdi yapacaklarina pisman olmak istermisin?
Lutfen yapma..sevgilin seni kullaniyor.yavas yavas alistirmaya calisiyir emin ol...kendi iyiligin icin birak o insani.sonra cok uzulursun
Haklısınız. Gitmemeye kesin karar verdim ama yüzüne yüzüne gerçekten sebebini söyleyemem bahane uyduracağım o yüzden.Bir kez daha çağırırsa da açık açık konuşmaya karar verdim.Başka türlü düzeltemem sanırım.Anlamazsa da bitiririz ben bu şekilde bir ilişki istemiyorum çünkü .Asla gitme.bulusacak yer mi kalmadi evine kadar.insan neden evine gitmek istee toplum ucinde yapamayacagi seyleri yapmak icin.seni sevae sinema tiyatro cafe vs buralara cagirir evse neyin nesi.17 de ailesiyle tanistirsa ne olacak 18 de mi evleneceksiniz .niye bu acelesi.hic bir sozune guvenme..
onun degil senin istedigin yere gidin.nuri alcoluk yapmasin....
Gelecegini o insanin asagilik planlariyla mahvetmesine izin verme olurmu..Dediğiniz gibiyse kendimi kullandırmayı asla kabul edemem böyle bir şeye de göz yummak istemiyorum ve eğer buna dair bir kez daha bir şey yakalarsam zaten bitireceğim.Yanılmanızı isterdim ama sanırım söyledikleriniz doğru.Teşekkürler
Kendime güveniyorum bu konuda izin vermem ve bu kadar cabuk guvenmem birdaha zaten.Gelecegini o insanin asagilik planlariyla mahvetmesine izin verme olurmu..
16-22 yaşaralığındaki tüm erkekler illa sevgili olmak için seksi şart koşuyor şeklinde genelleme yapmak, en az 16-22 yaş aralığındaki hiçbir erkek seks düşünmez şeklinde genelleme yapmak kadar yanlış. Zira "sekssiz de ilişki olabilir" diyen tonla erkek tanıdım o yaşlarda, hala da tanıyorum. Sevgili olaylarından komple eli eteği çekmeye gerek yok bence konu sahibi için, kendisiyle aynı görüşü paylaşan doğru adamları bulsun, yaşının gerektirdiği heyecanları da yaşasın. Aşk, sevgi, o yaşlarda güzeldir.Her sevgilide aynisini ister biliyosun dimi?
Helede 16-22 yas arasindaysaniz.
Sevgili yaptikca nasil bu konuda sabitliligini koruycaksin?
Bu kolay olmaz.
Helede herkes normal normal dedikce.
Hata yapmak istemiyosan el ayak cekiceksin sevgili olayindan.
Cunku insan hergun gore gore beyniyle onayliyor normal goruyor her seyi. Etrafin etkisi olmasa bile.
Tipki bi kalp doktorunun hergun hergun eti kesip kemigi yaripta kalbi bicmesi gibi.
En normal sey gibi olur.
Ve sen 20-23 yasina vardiginda cok pisman olursun.
Bu kısmı dasırf sorduğun için yazıyorumSahsi fikrim bu benim canim.
Cok kucuksun.
Ben 19 yasimda basladgim iliskinin pismanligini yasiyorum hala.
O anki aklimi hic begenmiyrm.
Ne kdr beyinsiz ne kadr safmisim .
Ama yinede sujrediyorm buyuk hatalara dusmedim.
Ya dusseydim?
Omrum boyunca pismanlik yasamak istemez kimse.
Kimse iyiki iliskiye girmisim demez.
Sen hic oyle bisy diyen bi genc kiz duydunmu?
Ama keske yapmasaydim diyen?
16-22 yaşaralığındaki tüm erkekler illa sevgili olmak için seksi şart koşuyor şeklinde genelleme yapmak, en az 16-22 yaş aralığındaki hiçbir erkek seks düşünmez şeklinde genelleme yapmak kadar yanlış. Zira "sekssiz de ilişki olabilir" diyen tonla erkek tanıdım o yaşlarda, hala da tanıyorum. Sevgili olaylarından komple eli eteği çekmeye gerek yok bence konu sahibi için, kendisiyle aynı görüşü paylaşan doğru adamları bulsun, yaşının gerektirdiği heyecanları da yaşasın. Aşk, sevgi, o yaşlarda güzeldir.
Bu kısmı dasırf sorduğun için yazıyorumsapsik58 ben pişman değilim diyenlerdenim, öyleleri de var yani. Hani yok sanılmasın.
17 yaşımda seviştim, pişman da değilim, neden olayım ki? Pişman olacağım herhangi birşeyi yapmayacak kadar akıllıydım çünkü, o yaşlarda bana göre doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri yaptığım için hiç pişman olmadım, iyi ki de sevişmişim yani. O yaşta seviştim diye ne hayatım mahvoldu, ne kariyerimden geri kaldım, ne bi eksiğim ya da fazlam oldu. Gayet normal, sıradan, işinde gücünde bi insanım yani.
Ha konu sahibesi açısından bakarsak, bence de gitmesin o eve. Kendi hayat görüşüne yakın bi adam bulsun, onunla devam etsin. Ama öyle sevgili olaylarından elini eteğini çeksin, veya her erkek illa seks ister, veya her sevişen illa pişman olur gibi abartılı genellemeler de yanlış. Arksında durabilecek olan sevişsin sadece.
Evet, ben de zaten konu sahibi için yazmadım, çok da genellememek lazım demek istedim. Konu sahibi bazında düşünürsek belirttiği hayat görüşü nedeniyle bence de gitmemeli zaten, dediğim gibi.Dgru soyluyor olabilirsin.
Ama kimine gore dogrudur 17 yasinda sevismek kimine gore yanlis. Bu herkeste degisir.
Konu sahibi belirtmis.
Cinselligi sadece kocamla yasamak istyorum diye.
Yani belliki konu sahibi takiyor boyle seylere.
Kararsiz kaldigi seyi asla yapmamali insan. Burya gelip bize sormak icin bu konuyu acmis. Yani basbaya kafaya takmis kizimiz.
Dedigim gibi tereddut ediyosa,aile kurallarina/kisilik yapisina uyusmuyordur bisey, buda pismanlik dogurur ilerde. 17 yasindaki tartmaz bunu, ilerde tartar. Demekki sana gore ters degil, konu sahibinde daha degisik olay. O yuzden uyarmak istedim. Genel olarak dusunursek turkiyedeki kadinlarn yarisindan cogu pisman oluyor eskiden iliski yasadigina. Bunun sebebide genel olrak kizlik zari sorunsali/ vicdani rahatsizliklar. Bu kizimizi bu kesimin icinde dusundum ilerde tereddutlerinden dolayi.
Diger konu icin.
17 yasinda kim dogru dusunuyor. Kim yanlis dusunuyor. Kiminle kafa yapisi aynidir, kimle devam etmelidir. Tum bunlar o yas icin cok zor seyler. Cogu kiz kestiremez bunu o yasta. Heleki asktan gozu kor olmussa. Helede cagimizin 17 lileri. Cok fazla yalan dolan taktik duzenbazlik var. 17 ysindada dgru erkegi ayirt etmek pekte kolay bisy degildir.Riske girmemesi gerektigini anlatmak istedim. Cunku yine cagimizdaki 17 lilerin "erkek kesimi" gitgide cinsellige yogunlasir oldu cok erken yasta. Eskilerde tabuydu sevismek. Simdi normallesti cogu insan icin
Eve gittigimizde ben zaten sinirliydim ve bagırıp cagırdım daha rahat konusabilecegimizi dusunmus oyle dedi.Zaten eve gitmemeye karar verdim ben de ailesiyle tanısmak icin dahi olsa. Tesekkur ederim yorumunuz icin ve ben olumsuz derken yargılayacak kisilerden soz ettim hic hoslanmıyorum cunku yargılanmaktan o yuzden yani.şimdi sen baştan "olumsuz konuşacaklar gitsin" demişsin. bu yanlış bir davranış. olumsuz bir şeyler yazanlar da kimsenin kötülüğü için yazmıyor. "objektif " olmalı..
konunu okudum. evine gitme. ailesiyle görüşmek için de erken. 17 yaşındasın yani..hatta ben eve getirmek için yalan söyleyen bu tipten hoşlanmadım.onu da söyleyeyim
cinsel birliktelik hakkındaki görüşünü beğendim.sana katılıyorum.
Eve gittigimizde ben zaten sinirliydim ve bagırıp cagırdım daha rahat konusabilecegimizi dusunmus oyle dedi.Zaten eve gitmemeye karar verdim ben de ailesiyle tanısmak icin dahi olsa. Tesekkur ederim yorumunuz icin ve ben olumsuz derken yargılayacak kisilerden soz ettim hic hoslanmıyorum cunku yargılanmaktan o yuzden yani.
Haklısınız inanmamak gerek ben de sorgulayacagım bundan sonra :)tamam birşey değil:)
( işte erkek arkadaşının o lafı inandırıcı gelmedi.niyeti başka anla. her lafına inanma erkeklerin.)