- 16 Ekim 2022
- 297
- 104
- 26
-
- Konu Sahibi uykubebesi
Konuş babanla.Haklisin ama bir gün toprağa sitem etmekten iyidirArkadaslar merhaba konum cok uzun okuyanlara tesekkür ederim. Nerden nasıl başlamalıyım bilmiyorum. Annem ve babam yaklasık 6 7sene önce bosandı. Babam bize hep sorumluluk duyar bize bakar sanardım ama hep annemin ugrasması ile olan biten şeylermiş gerek boşanma gerek büyüdükçe bunları görür oldum. 25yasındayım.
Bize karsı iyiydi yani ne cok ilgili ne cok soguk ama anneme karsı cok sorumsuzdu. Parayı tutmaması eve anneme sorumluluklarını yerine getirmemesi.. annem bildim bileli çalışır evi gecindşrirdi kendisi ise yıllarca anneme borc taktı desem yeri. Bosanma sebebide yine annemin yıllarca didinip ugrasıp aldıgımız evi borclarından dolayı gitmesi oldu. Aslında tuzu biberi oldu her seyin senelerce birikmişliğin aldatmaların sorumsuzlukların anlatsam uzar gider... Sonra ayrıldılar bikac sene sonrada ben evlendim evlenirkende inanın bi çöp almamıstır ne evime ne bana. Nede sormamıstır bi şey lazım mı kızım evleniyosun diye. Evlenip 1000km uzaga gittim. Sonrasında ilişkimiz noemal gidiyordu ta ki babamın bizim yasadıgımız ayrıldıgımız eski evimize eski eşyalarımıza sevgilisini getirene kadar. içim sogudu. Sonrasında ise o kadınla sözlendi haber vermedi nişanlandı haber vermedi klasik sorumsuz adam tripleri ile beni iyice itti kısacası. Ki ben babamı cok severdim ki hala seviyorum yani bilmiyorum ben ne hissediyorum bilmiyorum arkadaslar. Bi küs bi barısık devam ederken en sonunda bu hareketleri beni soguttu ve konusmak istemedim o da zaten zorlamadı işine mi geldi bilmiyorum cünkü 2senedir bi kez arayıp sormadı. Ölsem en son onun haberi olur. Öyle bi ilişkimiz oldu yani. Vicdanen hep mutsuzum bu konuda kötüse olsa babam diyorum ne olursa olsun baba atılmaz diyorum içimden ama bakıyorum wp tan bile beni engellemiş... Ona karsı bi kez saygısızlıgım yok ama o benim arkamdan kardeşime "annenden kurtulmak için sokakta görse yüzüne bakmayacagı biriyle evlenip kactı gitti" demiş. Ben bunları cok sonradan duydum tabi. Eşimle aram cok iyi şükür bide kızımız oldu 7bucuk aylık simdi. İnsan torunu olurda hic merak etmez mi diyorum. Sonra diyorum beni bile merak ediyo mudur aklına düşüyo muyumdur diyprum. Kavga tartısma etmedik 2kez aradı ve acmadım o kadar daha sonra bidaha hic aramadı bende aramadım nişanlanıp boy boy wp tan fotograflar atınca kusura bakmayın ama görmemişler gibi diyecegim. Şimdi istanbuldayım kardeşim aradı ve babamın görüşmek istediğini söyledi benimle. Duyunca basımdan asagı kaynar sular döküldü. Bi yandan her gece huzursuzlukla yatıyorum bi yandan bize karsı hicbi sorumlulugunu yerine getirmemesine cok kızıyorum kendi kayınbabamı görünce neden benim babam böyle yapmıyoki diyorum. Ne hissettiğimi bilemedim arkadaslar. Ne yapmalıyım. 2sene oldu hicbi şey olmamıs gibi devam edilebilir mi insan babasını kötüde olsa atabilir mi
Nerden cıkardınız anneme dil uzattıgı? Nerden bu sonuca ulastınız anneme acımadıgım. Annem en basından beri ne olursa olsun babanı atma diyor. Ne olursa olsun şimdide arayıp anneme söylediğimde görüş buzları erit dedi. Ama dogru bilemiyorum.. bana işi mi düştü aklı mı basına geldi pek sanmıyorumSahi, annenize hiç mi acımıyorsunuz da şu an görüşsem mi görüşmesem mi diye ikilem içerisindesiniz? Yıllarca dolandırmış, aldatmış, sizinle alakası olmamış bi adam, bi de hala o yılan dili annenize uzanıyor. O vicdanınız annenize çalışmalı, bu kartondan babaya değil. O dili bıdı bıdı açılmaya başladığına göre ya yanındakine para yetişmiyor ya da o da bıraktı gitti.
Haklısınız bende böyle düşünüyorumGörüşün derim ama kesinlikle sınırlı ve temkinli yaklaşın , güvenmeyin yüz vermeyin
Sagolsun teşrif etti ama diğer gelenlerden farkı olmadı herkes nasılsa o da öyleydiHerkes baba olamıyor maalesef. Eşimin babası da böyle ne isteme ne düğün hiç bir şeye gelmedi hatta tanışmadım bile. Eşim hala vicdanlı davranıyor ona karşı ama ben olsam kin tutarım.
Ne acıBen yıllar sonra öz babamla görüştüm..
Ve şuanda deprem bölgesindeyim burda deprem olduğunu bildiği halde öldüm mü kaldım mı diye bile arayıp sormadı.
Kardeşim ne olursa olsun onunla teması kesmedi baslarda annemi sucladı bu bosanma duruma onun getirdiğini söyleyerek. Sonrasında babamın suclu oldugunu biliypsu ama yinede ne olursa olsun bsbamı ne attı ne de babamın sorumsuz olmasını kabullendiDiğer kardeşinle neden teması kesmemiş yada onu da mı 2 sene sonra aramış?
İçinde birikenleri karşısına geçip söylemen için sana bir fırsat. Ne kadar umrunda olur babanızın bilemem.
Parayı istese diger kardeşimden alabilir benden alabilcegi bi para yok cünkü calısmıyorum ama bilmiyorum güvenemiyorum her sey olabilirParasız kalmıştır o, inanmayın.
Nerden cıkardınız anneme dil uzattıgı? Nerden bu sonuca ulastınız anneme acımadıgım. Annem en basından beri ne olursa olsun babanı atma diyor. Ne olursa olsun şimdide arayıp anneme söylediğimde görüş buzları erit dedi. Ama dogru bilemiyorum.. bana işi mi düştü aklı mı basına geldi pek sanmıyorum
E burdan. Annenize saygılarını hürmetlerini gönderir bi hali mi var bakınca?Ona karsı bi kez saygısızlıgım yok ama o benim arkamdan kardeşime "annenden kurtulmak için sokakta görse yüzüne bakmayacagı biriyle evlenip kactı gitti" demiş. Ben bunları cok sonradan duydum tabi.