- 26 Aralık 2007
- 877
- 3
-
- Konu Sahibi FatmaBeyza
haklısın cnm ..bnm düşüncem bire bir konuşmak senin amacın ne düşüncen ne bu işler tek taraflı olmaz siz ne yapmaya çalışıyosunuz öğrenmek istiyorum dicem.karşılıklıysa ne halt yerlerse yesinleroo çok karışık bi durum canm yaben sana birşey söyleyim ilk olarak hiç bir zaman unutma ki bir kızdan kadından evli bir erkeğe asla ama asla arkadaş olmaz ben bunu bilirim bunu söylerim .! o kızdada var birşeyler ben sana söyleyim belki eşinin aklına giriyor ne malum? eşinde kanıyor tabi benim başıma böyle bir durum gelecek o kızı maffederim biliyormusun böylelerini iyi bilirim ben meydanı boş bırakmayacaksın adilere eşinde yalan söylüyor gibi geldi açıkcası bu konuda ben sana söyleyim canm bak çocuğunda varmış yani. benden sana öneri eşine sahip cık ve ne olursa olsun o kızla konuşmasını engelle yoksa bunun sonu iyi görünmüyor ayrıca eşin sana şiddet uyguluyormuş bu çok çok yalnış böyle sevgimi olur allahaşkına nasıl sevgidir bu sen bunu kendine yakıştırıyormusun ben yakıştıramadım sana kocan odunun teki sanırım su anlattıklarındanda onun seni sevmediği kanısına vardım ben ama sen en iyisini bilirsin tabi eger eşini seviyorsan ve onunda seni sevdigine inanıyorsan önce su kız olayını ve şiddet olayını çöz derim ben benm annemin başındada öyle bir durum vardı ne yaptık biliyormusun annem dellendi artık son duruma geldi öyleleri varya yuva yıkarlar gitti gece kadının evini taşladı hiç birşeyden korkmadı birde güzel dövdü kocamandan uzak duraksın diye dayanamadı artık allah yardımcın olsun ne diyim ama eger eşin seni sevmiyorsa bunlar içinde değmez tabi erkekler bizim gibi dğeil malesef çok farklı düşünüyorlar her konuda
Oha artık oha. Sen sonuna kadar haklısın. Sarhoş insanlar ne olursa olsun. Yaptıklarından haberdar ve bilinçli yapıyorlar çoğu zaman. Ki o feysbuk olayı falan ne ayak yani?
Ayrılma zamanı bana göre.
Kimse demesin ortada çocuk var cart curt.
Çocuğunun yanında karısına kıyıp el kaldıran bir adam. Çocuğun psikolojisini düşün.
Çok güzel yorumlamissin yanlız o feysbuk değil facebook canım=)=)=)=)=)
Hadi canım cidden mi?
Ben feysbuk diyorum. Çünkü feysbuk. Facebook yazasım gelmiyor hiç. Feysbuk işte.
haklısın dediğin gibi sadece iş amaçlı görüştüklerine emin olmam lazımyuh yani ya ne diyecegimi bilemedim ama evlilik yani kolay birsey degil
ayrilmak yerine onlarin gercekten sadece 'is' amacli görüstügünden emin ol bence.
mesela esinin facebook adresinden onu silmesini vs söyle gerci görüsmek isteyen
yine görüsür ama biseyler yap.
o kizlada hic görüsme yani kücük düsürürsün kendini o senin muhattabin degil
esinle halletmen gerekiyor.
kızlar yazacaklarım birbirinin devamıdır hepsini okuyup bana yardımcı olursanız çok sevinirim çok karmaşığım
arkadaşlar size bi sorum var eşimin beraber çalıştığı çoğu işi beraber yürüttüğü bi kız iş arkadası var muhabbetleri iyi kız ondan akıl alır ilişkileriyle ilgili falan bizimki sever kızlara sataşmayı hani insan sevdiğiyle uğraşır o hesap kardeşleri gibi görür ama bu kızla daha samimiler iş için birbirlerinin hotmail şifrelerini falan biliyolarda eşim bu kızın face şifresini de biliyo bende kızıyorum kızmak değilde tuhaf bişey diyorum mail ayrı iş için ama face farklı bide özel yani her konuşmaısını falan görüyo.sizce normalmi saçma ama sizle paylaşmak istedim.devamı altta
kızlar face şifresi olayını bileniniz vardır.eşimle tartışmalarımız olur doğal olarak el kaldırdığıd oldu ama ben ilgisizlik sorumsuzluktan gözüm döndüğü için 2 taraflı olur.neyse geçen tartıştık uyuyodu çocuk yanına gitti bu sen yolluyosun uyanıyım diye falan saymaya basladı bende yeter dedim saçmalama gelme üstüme çocuk senden ilgi bekliyo dedim.
buda delirmiş iyice üstüme yürüdü iki yumruk salladı kafama sus susturcam seni yoksa dedi.çocukta gördü tabi.bende bidaha döversen giderim demiştim aldım kızımı bi valiz eşya gittim ananeme anahtarıda bıraktım perşembe gecesiydi 3 gün geçti hiiçç arayıp sormadı.bende tabii. sözde cuma günü kızı okula götrürken görmüş peşimden gelmiş bulamamış.
pazar günü oldu.gündüz kız hastalandı babası kızın hasta dr a götür demiş geldi götütrdü bende anahtarı bırak alacağım şeyler var dedim kapının altında gözüküyo git al ne alcaksan dedi.akşam üstü gittim eve herşeyini alacaktım kızımın benim.girdim leş gibi içki kokuyo ev cumartesi akşam 6 dan gece 3 e kadar içmiş bnm için .
...dur şu facebook a bakıyım ne yazmış kızdımı bana ne paylaştı dedim.girmez olaydım.7 8 senedir kaymakamlıkta çalışıyolar 1 senedirde iş için çok zaman geçiriyolar mecburen.ama samimiyetleride vardı arkadaşlar ya.sen kıza bu neler yazmış gel beraber içelim falan..gerisini yazmıyım.kızda ne diyon sen falan demiyo aaa olurmu falan yazmış sade bunu gördüm kapattım geldi sizi mahvedicem yarın sonrad istanbula gidicem dedim.yok yapma etme çok sarhoştum sana kızdım diye yazdım ben seni aldatmam bi şans tanı bize dedi.
ben aramadı sormadı sanmıştım pişman olmadı sanmıştım öyle anlatınca hadi dedim tmm.ananemde çok üzüldü 2 3 gün bize.
tmm dedim ama içim içimi yiyo kızlar ben yanlışmı yaptım onlar hala beraber çalışıyolar.kız konuşmuyomuş hiç buda konuşmuyomuş iş için konuşuyolarmış sadece inanıyorum ama aklımdanda çıkmıyo eşimede habire hatırltmak istemiyorum daha kötü olacak.kıza gelince ya bozuldu eşimin yaptıklarına ters geldi.yada beni kandırdın hesabı yapıyo.yanlışmıyımm
olay bu ben kızla konuşmam gerektiğini düşünüyorum artık.eşimin oldugu kadar onunda etkisi var bu olaylarda sonuçta.birde bnm bilmediğimi kocamın beni uyuttuğunu düşünüyo buda beni delirtiyo.sizce ne yapmalıyım.
haklısın cnm ailem arkamda ve bidaha asssla bi şansı yok sondu.oda kızım zor bi dönemdeydi onun içindi.anne olunca herşey farklı oluyo.bakalım zaman göstercek herşeyi.herkes bu hikayeden iş arkadaşı kız ve aldatma kısmını mı önemli görüp cevap yazdı? ben tuhafım herhalde, bu arkadaşımız daha önce dayak yemiş, en son yumruk yemiş!!! kocası bırak başka bir kadına mesaj atmak, gözü isterse ondan başkasını görmese bile ne farkeder ki. kocam aldatmıyor diye sevinip dayak mı yesin? yuva yıkmak tabi ki zor, ama dayakla da bir ömür geçmez. aileniz arkanızda durmuyor mu? kocanızla bu kadının arasında ne var araştırın tabii ama öncelikle bu dayak olayını çözmeniz lazım. büyük konuşmayayım ama parmağıyla bile vursa ben dakika durmam.