Napim ben bu yaşta elimden ne gelir ?

Durumuna üzüldüm canım sorunlu bir baba kiz çocugu için ozellikle felaket olabiliyor.yanliş kararlar verme iyi düşün derim okuyosan okulunu bitirip kendini kurtarmaya bakmalisin

Allah kimseye böyle düzensiz aile vermesin. Kurtuluş yolu görmüyorm kaldi ki ben okuyan biri olmama rağmen. Bu psikoloji tüm hayatımı etkileyecek tabi yaşarsam ömrüm varsa

Bence babanla konusmali birileri. buyukleriniz felan.
ya tedavi yada ayri eve cikma.
Sonucta tm baban birakmak istemiyorsun ama oyle bi ortamda buyuyen kardesinin psikolojisi ne olucak?
Senin? Annenin??
ayrica Allah sabir versin, insallah rahata erersiniz.

Bence babaniza birini ayarlayin sizi birakip gider belki
Şaka bir yana, gercekten de kendi istegiyle gitmesinin disinda bir cozum yolu yok. Benim babam da tipkisinin aynisi. Gorustugu kadinlar var biliyoruz ama iste adam annemin pesini birakmiyor. Ki bizimkiler aslinda bosandilar 5 ay falan once ama adam gitmiyor. Manyak oldugu icin bir sey de yapamiyoruz tabiki. Annemle espri yapiyoruz bazen iste babama birini ayarlayalim zenginmis gibi gosterelim o kadinla gitsin kurtulalim falan diyoruz tayin istedim gidicem diyor ama inanmiyorum ben blof yapiyor bence. Insallah hayirli bir vesileyle kurtuluruz su babalardan...

Bu sekilde mi evlendirecek sizi ben anlamis degilim. Kendisine gelmesi lazim babanizin

Bütün mesajların böyle senin
baban da baban..
ve ben senı cok ıyı anlıyorum anlattıkların az ve öz hepsinde aynı konu
ısmın aklımda kalmıs bak normalde unutkanımdır
burda yapabılecegın bırsey yok
oku devam et yılma
ama bı tavsıye askta arama o yalnızlıgı..gidermıyor aşk
aramakla bulunmuyor o senı buldugu zaman mutlu ol ama arayısta olma
bırılerınden gelecek msjları bekleme

ınan bana bırgun sen de mutlu olucaksın
kımısıne erken kımısıne geç bahşedilir böyle şeyler

O kadar iyi anlıyorumki sizi bende alkolik bi babanın kızıydım yaradana sonsuz şükürler olsun 15 yıl oldu babam içmiyor annemle sorunları çokdu ama şöyle bakıyorumda birbirlerini sevmekten hiç vazgeçmemişler babam çalışıyor kısmetse emeklilik yakında inş Allah babanızı ıslah etsin sizde rahatlayın

canm aile içindeki bu düzensizlik, huzursuzluk acayip kötü oluyor seni anlayabiliyorum

insanlar her şeyle sınanabiliyor. malıyla, evladıyla, ana babasıyla.. sabret dua et canım

Allah tez vakitte feraha kavuştursun seni ve anneni babana da Rabbim Hidayet versin çok üzüldüm

bende alkolik bir babanın kızıyım ya sabredeceksin ya da anne kardeşlerini alıp gideceksin
çünkü böyleleri kendi isteği olmadan alkolü bırakmıyor
çevrenin konuşmasıyla falan olacak iş değil
Allah seninle olsun
babanında aklını başına getirsin inşallah

canım alkol ıcın kadeh duası var 7 tane okunuyordu sanırım canım..babana oku ıstersen..once alkolden vazgecsın..ıs ıcınde gece yarısı alı ımran suresı..denenmıstır ıs ıcınn canımm..oku ıstersennn

Bende alkolik bir babamın kızıyım.çocukluğumdan beri şiddet dışında birşey görmedim evde.annem tonla dayak yedi biz köşelere sıkışıp izledik.bazı geceler annemi dövmesin diye çığlık çığlığa dışarı fırlayıp bağırdığımı biliyorum.annem hiç ayrılamadı ondan.kaynana kayınpeder kahrı da çekti tonla.bir kez oğlum içme evlatlarına bunu yapma demedi kimse.erkektir içer denildi.senelerce annem saçını süpürge etti ona o aldattı içti dövdü her kötülüğü yaptı.yıprandı annem yıllarda.neden diye sorunca hayatımı yaşıyorum dedi babam.peki biz ne yaşadık bir.gün düşünmedi.bana bir kazak almış değildir 22 yaşındayım.yoksulluk içinde mahvetti bizi.evlendim mutluyum şükür.annem o zamanlar çalışmıyordu şimdi çalışıyor da en azından kardeşim istediğini alıp giyiyor ona seviniyorum.babamda hala içiyor.içmiyorum diyor içiyor.şiddet yok şükür artık cesaret edemez.ama insan üzülüyor.psikiyatrist çocukluğundan bahseder misin deyince eşimin yanında öyle kötü oldum ki...içimi dökeyim diye konu açacaktım ama konunu görünce yazmak istedim.gerçekten kötü bir durum.bununla büyümek çok kötü birşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…