Napacağımı bilmiorum yardım

Evet kız beni tehtit edior oda öğrendi başta kıza kızdı sonra beni arayıp öfkelendi işte kız üzülmüş ağlamış vs diye birsürü hakaret etti canım çok yandı

Peki bu işlemi yapsam biraz olsa kafam rahat olurmu psikolojikmen yani bunun için telefonumu satmam ve kolyemi satmam gerekior başka çarem yok ama bunu yapmak istiyorum sanırım şu an öfkeyle mi ğzüntüylemi bilmiorum sadece artık kurtulmak istiyorum herşeyden

Evet kız beni tehtit edior oda öğrendi başta kıza kızdı sonra beni arayıp öfkelendi işte kız üzülmüş ağlamış vs diye birsürü hakaret etti canım çok yandı
Boşver, hayat devam ediyor. Sen onları takmayıp kafanı dağıtacak şeyler bul kendine. Yoluna da değer gördüğün kişilerle devam et ileride. Hepimiz çok değerliyiz.

Ve gerçekten bu işlem işe yarıyormu
Şuan için öyle bir işleme ihtiyacın yok tamamen psikolojikman kendini iyi hissetmek için istiyorsun önceliğin bu yaşadıklarını unutmak daha sonra ilerde çalıştığın zaman kendi paranla yaparsın hiç bi şeyi satma bence heleki annenin hediyesini bu işlem için satman ilerde hep aklına gelir yapma

Diktirmek ne ya, sakin öyle bir sacmalik yapmayin.
Devamli beraberlik olmadigi surece kizlik zari varmi yokmu belli olmaz zaten.
Herkezde kanama yirtilma olmuyor, bazilari esnek oluyor vs.
Neden kendine bu eziyeti yapacaksin anlamiyorum
Kime ne, olmus bi kere, yapcak birsey yok.

Ve gerçekten bu işlem işe yarıyormu
Canım benim şu an çıkmazda hissettiğin için çözüm arıyorsun anlıyorum fakat böyle birinden kurtulduğun için öncelikle şükretmelisin. Özel yaşadığınız anları kıza anlatıp üstüne tehdit eden biri zaten senin hayatında olmamalı. Şu an kaygı bozukluğu yaşıyorsun ailenin öğrenme durumuna karşılık ama kimse de kalkıp bunu söyleyemez o kadar uzun boylu değil. Velev ki söyledi. İnkar et yalan söylüyor falan de. Hiçbir şekilde kızla da çocukla da muhatap olma cevap verme. Kendini bu konuda kontrol etmeye çalış. Diktirme konusuna gelince, inan evlendiğinde ilk gece kan gelmeyen ve hiçbir ilişki yaşamamış arkadaşlarım var. Eşleri de muhafazakarlar ama aralarında hiçbir sorun yaşanmadı sormadılar bile. Çocukları var şu an. Ben insanların geçmişini anlatmaması taraftarıyım bu arada. Evlenirken eşime de sormadım eşim de bana sormadı. Sen bu konuda rahat ol ve karşındaki senin değerini buna göre belirlemesin. Okulunu oku işe gir ve mümkünse hayatına girecek erkekleri daha düzgün seçmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…