Napacağımı bilmiorum yardım

ayse445459

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
12
2
1
26
Merhabalar
Üniversitede 4 yıllık bi ilişkin oldu ve yanlışlıkla birlikte olduk ondan sonrasında geldi tabi daha sonra aldatıldım ve erkek arkadaşım ben senle evlenmem o kıza aşık oldum dedi benim hayatımı mahvettin dedim biz biraz tartıştık mesajda meğer kız yanındaymış mesajları görmüş ve bana Bidaha sevgilime yazarsan senin ailenle iletişime geçip bozulduğunu söylerim diye ara ara mesaj atıyor ve ben kıza hakaret ettim erkek arkadaşım ise kıza hakaret ettiğim için kız ondan ayrılmış diye bana demediğini bırakmadı senin yüzünden ayrıldık diye küfürler yağdırdı bana ailem böyle şeylere çok ama çok karşı ve öğrenirse ben biterim 1 haftadır yemek yemeden uyumadan tavana bakıyorum bi arkadaşım yanıma geldi destek olmak için olanları anlattım ve bana eğer sen en çok bozulduğun için üzülüyorsan diktirelim dedi ama benim hiç param da yok telefonumu sarıcam ve annemin hediyesi bir kolyem var aştın ince ama işe yarar sanırım 30 bin istiyorlar parayı biriktirdikten hemen sonra ameliyat olucam çok korkuyorum zaten çok ağlıyorum biri bana bişey desin ben kafayı yemek üzereyim

yanlışlıkla sevişmek nasıl oluyor ya hu?

ne diyelim. diktirseniz ne olacak ya.. aylık komtrolü mü var bunun? kim nerden bilecek sizin oranıza giren çıkanı. tövbe estagfurullah

Diktirip evime gidicem her aileme baktığımda aklıma gelior bin kat daha üzülüyorum
Tamam ama diktirmeniz bir şeyi değiştirmeyecek. Ailenize diyemez kıcı yemez merak etmeyin. Dese de yok öyle bir şey sallıyor diyin. Hatta siz ona beni bu şekilde tehdit edersen senden şikayetçi olurum diyin.

Tamam ama diktirmeniz bir şeyi değiştirmeyecek. Ailenize diyemez kıcı yemez merak etmeyin. Dese de yok öyle bir şey sallıyor diyin. Hatta siz ona beni bu şekilde tehdit edersen senden şikayetçi olurum diyin.
Dedim bana diyorki senin şikayet etmen benim saha hızlı söylememe sebep olur

Lütfen dikkatli konuşun şu an hangi psikolojide olduğumu bilmiorsunuz
askım tamam belki yaptığım benzetme yanlış ama düsüncen çok saçma. diktirsen ne değişecek ki? annen oraya bakıp kontrol mü edecek? yani derdinin çözümü diktirmek mi sence?

ayrıca tehditlere neden inanıyorsun ki? gelsin söylesin ailene. bunu söyleyip de yapanı hiç görmedim bosuna takıyorsun bence. he de gec.

nasıl yanlışlıkla sevistiğinizi çok merak ediyorum ama

Olay çok yeni kendinizi kötü hissetmeniz normal ama zaman herşeyin ilacı hayatta ki tek önemli şey o yaptğınız olay değil unutmaya çalışın aileniz sağlıklı ve hayatta onlarla güzel vakit geçirin kendinize hayatı zindan etmeyin lütfen sena yemeden içmeden kesilirlen o şerefsiz başkası için seni kırıyor inşallah onunda ilerde evleneceği kadın bakire olmaz ki sanmam olmaz hak etmez uzun lafın kısası ondan uzak dur sakın barışma ondan hayat arkadaşı olmaz yaşadğın mutlu anları yanınaa kâr say yaşandı bitti saygısızca.. büyük tecrübe edindin ilerde seçimlerini ona göre yap hayatım

Siz bu çocukla iletişimi şak diye kesin. Yazmayın aramayın. Ailenize demez merak etmeyin klasik laf işte. Herkese de anlatmayın bu durumu
Zaten o beni kızı seviyorum sen git başının çaresine bak benden uzak dur dedi ve her yerden engelledi bende engelledim

Zaten o beni kızı seviyorum sen git başının çaresine bak benden uzak dur dedi ve her yerden engelledi bende engelledim
Heh tamam söylemez ailene. Bir daha ulasirsa de ki senin demene gerek kalmadi ben aileme her seyi anlattim eger bana bir daha yazarsan ailem senin ailene ulaşacak haberin olsun bu korku ona yeter aklima başka da bir sey gelmiyor

Klavye yanlış yazmış bi yanlış yaptık olucaktı

Heh tamam söylemez ailene. Bir daha ulasirsa de ki senin demene gerek kalmadi ben aileme her seyi anlattim eger bana bir daha yazarsan ailem senin ailene ulaşacak haberin olsun bu korku ona yeter aklima başka da bir sey gelmiyor
Şu anlık ses yok inşallah bi daha beni tehtit etmez ederse dediğinizi yapıcam

Tamamen psikolojim çökmüş durumda kendi kendimi telkinleyemiyorum ve acı verior

Kimse zorla muayeneye götüremez sizi. Korkmayın. Zorla gitseniz bile muayene istemiyorum deyince muayene yapılmaz. Savcılık kararı olmadan aaa gidelim baktıralım gibi birşey söz konusu olamaz.18 yaşından küçük isen durum değişir o zaman erkek arkadaşın da yargılanır. Sen sakin ol ilişkiler biter beden senin nasıl istersen öyle yaşarsın. İlişki yaşandığında tek kişi olmuyorsun suçlanıcaksa diğer kişi de suçlansın. Kendini üzmeyi,suçlamayı bırak. zaman geçer hayatına sana değer veren kişileri seçerek devam edersin. Bu belli ki öyle değilmiş kendi kaybetmiş. Yeni sevgilisi de tam ona layık gibi anlattıklarına göre.

Klavye yanlış yazmış bi yanlış yaptık olucaktı
umursama hiç. böylelerinden korkarsan daha da azıtır. hiç muhatap olma. he he aynen de gec. olmus bitmis.. değiştiremezsin artık. ama dediğim gibi muhatap olma daha.. hatta engelle ikisini de her yerden ulaşmasınlar sana. stres de yapma. bir sey yapacakları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…