• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nane İle Tüylere Son!!!

Nasıl uygulanıyor? şimdi bu çayı kaç gün boyunca içicez?

Bilgi verinn yaaa...

Konuyu acan arkadas aciklamisya uygulamayi..

15 gün boyunca iceceksin, bir hafta ara vereceksin, sonra tekrar iceceksin 15 gün boyunca..

Acikcasi bende inanamiyorum, ama bugün nane aldim denemek icin..
Nane cayida alacam bakalim fark edecekmi..

Bu arada cinsel istegi azaltir diyinler olmus, bu sadece erkekler icin gecerli diye biliyorum ben..

Prof. Doktor Mehmet Numan Tamer'de Ibrahim Saracogluyla ayni fikirde.
Yalniz Ibrahim Saracoglu taze nane yenilmesini önerirken, Tamer cayinin icilmesinden bahsediyor.
Buyrun link : Nane çayı tüyleri döküyor

kızlar ben 1 ay boyunca içtim nane çayı ama paket olanlardan hazır çay yani :) günde bazen 1 bazen 2 bardak. yemeklerime de nane koydum hep kuru nane.kışın yapmıştım tazesi yoktu :) adet dönemimden hemen sonra sir yaptım ve nerdeyse 1.5 ay cıkmadı tüylerim :) lülülülülülü

kızlar ben 1 ay boyunca içtim nane çayı ama paket olanlardan hazır çay yani :) günde bazen 1 bazen 2 bardak. yemeklerime de nane koydum hep kuru nane.kışın yapmıştım tazesi yoktu :) adet dönemimden hemen sonra sir yaptım ve nerdeyse 1.5 ay cıkmadı tüylerim :) lülülülülülü

normalde (sadece sir ağda yaptığında)ne kadar süre sonra çıkıyodu ki??

Kızlar nane ve nane çayının tüyleri döktüğü hatta zamanla yok ettiğini söyledi İbrahim Saraçoğlu....

Sanırım 15 gün kulllanıyormuşuz, sonra 1 hafta mola... Sonra bir 15 gün daha... Gitsin tüyler... :sm_cool:

Bunu da netten araştırdım :

Prof. Dr. Tamer, 2002 yılında Yenişarbademli ilçesinden hastaneye gelen yaşlı bir hastanın şikayeti üzerine, bu kişinin çok fazla nane çayı içtiğini ve erkeklik hormonlarının ölmeye başladığını tespit ettiklerini söyledi. Bunun üzerine fareler üzerinde nane çayıyla ilgili bazı deneyler gerçekleştirdiklerini dile getiren Prof. Dr. Tamer, daha sonra 21 yetişkin kadın ve 5 yetişkin erkek üzerinde araştırma yaptıklarını vurguladı. Prof. Dr. Tamer, düzenli olarak nane çayı içen yetişkin kadınlarda tüylerin azaldığını kaydetti.

Kullananız var mı? :utangac:

çalıştığım kurumda bir bayan da söylemişti bunu.ama bırakınca tekrar güçleniyor.zaten yazıda da düzenli olarak kullanımdan bahsediyor.hormonları direkt etkileyen çayları dikkatli kullanmak lazım,sonuçları hoşumuza gitmeyebilir,allah korusun.

Back