• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nane İle Tüylere Son!!!

kızlar gebelık planlayanlara nane veya nane cayı onerılmıyo dıye bılıyorum yumurtlamayı olumsuz etkılıyomus.............

ben ara sıra içerdim bu haberleri duyunca düzenli içmeye başladım hergün 2kupa içiyorum 4-5gün bişey oldu daha ama arkadaşlar biz içiyoruz öyle dökülme azalma yok demişler hevesim kaçtı sanki :(

Güzel arkadaşlarım bi tıp öğrencisi olarak söylüyorum hormonlarınızla oynamayınyasakkelimeSonra pişman olursunuz iki kıl uğruna yaptığınız şeye:1closedeyes:

başka bi sitede bi bayan öğlen 2 den önce tok karnına günde iki bardak nane ve ada çayı içtiğini yazmış ve normale döndüğünüde yazmış ben yaklaşık 1 ay nane çayı içtim 5 gündür adaçayı nane çayı karışık içiyorum. ben şöyle düşünüyorum bazılarının hormonal bazılarının genetik oluyo ee zaten doktora gittiğinizde hormonalse doktor ilaç veriyo değilse de başka bi yol öneriyo bence eğer hormonlarda bi sorun varsa nane çayı etki eder yoksa da zarar verir onun için denedim bırakmayı düşünüyorum gerçekten iki tane kıl için değmez bioder karınca yağı falan kullanırız artık napalım

Tüyleri erkeklik hormonu uyarır ama tüylenmenin fazla olması genelde hormonun fazla olmasına değil kıl köklerinin fazla duyarlı olmasına bağlı.Eğer hormon fazlaysa sadece tüylenme artmaz, sesiniz kalınlaşır kas kitleniz artar vs.Papatyanın dediği gibi duyarlılık genetik.Ama nane çayı olması gereken hormonları da azaltıp tüylenmenin azalmasına yol açabilir.Bu da sağlıklı bi durum değil testosteron kadında da gerekli az da olsa sonuçta hiç bişe boşuna deil

her hormonu, hormon üreten bezleri, organları düzgün çalışan ama testesteronu 2 kat fazla olan biri olarak eğer hormonlarınız bozuksa kesinlikle naneydi adaçayıydı ve cesitlı aktarların hazırladıgı ozel hormon çaylarını kesinlikle tüketin..ama hormonları duzgun calışan ırsı olarak tüylenmeyi bünyesinde barındıranlar ıcın iyi bir bitki uzmanına danışın derim..
ben 15 yaşımdan beri jinekologlarımın verdiği doğum kontrol haplarını antrucour diye bilinen hormon takviyelerini kullanıp her tedavi, kürümden sonra mahvolurdum.2 yıl önce birkileri arastırdım ve kesinlikle sonuc aldım o sırada yuzum gozum kıldan yumaktan gecılmezdı lazere gıttım aktarımın verdiği bitki caylarını içtim 1,5 yılda bır seans ıdare ettı benı sıyah goruntum yok oldu.şimdide karınca yumurtası yagını denıcem bu sene lazere gıdemedığim için.eger hormonal sebeblerden tüylenmeniz varsa hormonları düzenleyici çaylar içerek tüylerinizi almaya devam edin ınanılmaz sonuçlar elde edersınız.çünkü içinizde bir şeyleriniz yola gırıyordur sadece tuylere savaş acıp bozuk bunyenızı duzene sokacak takviyeler almazsanız ne lazer ne karınca yumurtası yagı kesın sonuc verır..hormonları sağlam olan ve kıl derdıne bıtkı reçeteleri deneyenlere şunu derim inanın adet olmamanın verdiği sıkıntıyı cildinizdeki sivilcelenmeleri sacınızdaki dökülmeleri aşırı şişmanlık yada kilolara sahip olmayı çocuk yapmak ıcın binlerce zahmete girmeyi göze alıyorsanız buyrun sormadan soruşturmadan duydugunuz herseyi ıcın..

her hormonu, hormon üreten bezleri, organları düzgün çalışan ama testesteronu 2 kat fazla olan biri olarak eğer hormonlarınız bozuksa kesinlikle naneydi adaçayıydı ve cesitlı aktarların hazırladıgı ozel hormon çaylarını kesinlikle tüketin..ama hormonları duzgun calışan ırsı olarak tüylenmeyi bünyesinde barındıranlar ıcın iyi bir bitki uzmanına danışın derim..
ben 15 yaşımdan beri jinekologlarımın verdiği doğum kontrol haplarını antrucour diye bilinen hormon takviyelerini kullanıp her tedavi, kürümden sonra mahvolurdum.2 yıl önce birkileri arastırdım ve kesinlikle sonuc aldım o sırada yuzum gozum kıldan yumaktan gecılmezdı lazere gıttım aktarımın verdiği bitki caylarını içtim 1,5 yılda bır seans ıdare ettı benı sıyah goruntum yok oldu.şimdide karınca yumurtası yagını denıcem bu sene lazere gıdemedığim için.eger hormonal sebeblerden tüylenmeniz varsa hormonları düzenleyici çaylar içerek tüylerinizi almaya devam edin ınanılmaz sonuçlar elde edersınız.çünkü içinizde bir şeyleriniz yola gırıyordur sadece tuylere savaş acıp bozuk bunyenızı duzene sokacak takviyeler almazsanız ne lazer ne karınca yumurtası yagı kesın sonuc verır..hormonları sağlam olan ve kıl derdıne bıtkı reçeteleri deneyenlere şunu derim inanın adet olmamanın verdiği sıkıntıyı cildinizdeki sivilcelenmeleri sacınızdaki dökülmeleri aşırı şişmanlık yada kilolara sahip olmayı çocuk yapmak ıcın binlerce zahmete girmeyi göze alıyorsanız buyrun sormadan soruşturmadan duydugunuz herseyi ıcın..
peki canım sen hangi çaylardan içtin:1hug:

Güzel arkadaşlarım bi tıp öğrencisi olarak söylüyorum hormonlarınızla oynamayınyasakkelimeSonra pişman olursunuz iki kıl uğruna yaptığınız şeye:1closedeyes:

2 kıl mı? arkadaşım sende sorun yok galiba hormonel veya tüylerle ilgili, oyüzden 2 kıl diyorsun. Ama Allah affetsin başa bela birşey ve insanın psikolojisini bozuyor..Normal olarak çıkan tüyler bile uğraştırırken bir de çıkmaması gereken yerlerde çıktığını düşündüğünde normal karşılayabilmek ve uğraşmak için çaba sarfetmemek imkansız :=)Allahım yardımcımız olsun.

Tamam sizi anlıyorum gerçekten büyük bi sorun ama önce bi doktora gidin.Bunun altında bi hastalık olabilir.Duymuşsunuzdur polikistik over sendromunu bazen bu neden oluyor fazla kıllanmaya.Her tüylü insanda pcos yoktur tabi yanlış anlaşılmasın.Nedeni bilinmeyen tüylenme artışı denen bi durum da var hormonlarla alakasız.Eğer hastalık varsa tedavi edildiği zaman bu sorunlar da geçer ama siz sorunun kökenini bilmeden yüzeysel olarak bi şeyler yapmaya çalışırsanız asıl sorunu farkedemezsiniz.Jinekoloğa gitmek istememenizi anlarım ama sağlığınız daha önemli tabi.Ultrason yapıp kan testi istiyolar bildiim ekstra bişe yok.Bekar kızlarda ultrason zaten karından yapılıyo.Çekinecek bi durum yok gerçekten.Eğer testler normal çıkarsa içmeyin diyorum çayları, normal dengeniz bozulur eğer hormonal bi durum varsa doktorunuz zaten gerekli tedaviyi verir.Çayları da takviye olarak kullanabilirsiniz bu durumda doktorunuza sorup

ayy inanmıyorumm müjdee müjdeee içtiğim nane ve adaçayı gerçekten etki etti üst bacağımın iç tarafında çok vardı şu anda inanılmaz derece seyrek tamamen çıkmasını bekledim size yazmak için çıktılar ve inanılmaz derecede az sürekli içmeyi düşünmüyorum 1 hafta ara verip 1 hafta içicem ama üstte yazdığım gibi ilk günlerde hergün içtim biraz fazla yüklendim sanırım :))

arkadaşlar peki biz bu naneyi devamlı kullanmak zorundamı kalıcaz yoksa bir süre kullanmamız yeticekmi eğer yeticekse ne kadar kullanıcaz?

augen_auf çok güzel anlatmış, zaten işinin ehli.
erkeklik hormonu kadında istek artırıcı hormondur, her nane konusunun altına yazdım buraya da yazıyorum. evliler KULLANMASIN. bu hormonun ben sadece bu yönünü biliyorum, ama cinsi hormonlar üreme için varlar neticede, ileride çocuk sahibi olamamanıza bile etki edebilir bu tür yanlış kullanımlar.
onun yerine doktora gidin, epilasyon yaptırın daha sağlıklı ve kesin çözümler.

Ya çok abarttılar artık bence.eğer öyle bişey olsa bogün biçok yaşlı insan bunu bilir ve söylerdi gençlere ben inanmıyorum.

Ya çok abarttılar artık bence.eğer öyle bişey olsa bogün biçok yaşlı insan bunu bilir ve söylerdi gençlere ben inanmıyorum.

katılıyorumm :D
1yes2.gif

Back