- Konu Sahibi FikirAdasi
kızlar gebelık planlayanlara nane veya nane cayı onerılmıyo dıye bılıyorum yumurtlamayı olumsuz etkılıyomus.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki canım sen hangi çaylardan içtin:1hug:her hormonu, hormon üreten bezleri, organları düzgün çalışan ama testesteronu 2 kat fazla olan biri olarak eğer hormonlarınız bozuksa kesinlikle naneydi adaçayıydı ve cesitlı aktarların hazırladıgı ozel hormon çaylarını kesinlikle tüketin..ama hormonları duzgun calışan ırsı olarak tüylenmeyi bünyesinde barındıranlar ıcın iyi bir bitki uzmanına danışın derim..
ben 15 yaşımdan beri jinekologlarımın verdiği doğum kontrol haplarını antrucour diye bilinen hormon takviyelerini kullanıp her tedavi, kürümden sonra mahvolurdum.2 yıl önce birkileri arastırdım ve kesinlikle sonuc aldım o sırada yuzum gozum kıldan yumaktan gecılmezdı lazere gıttım aktarımın verdiği bitki caylarını içtim 1,5 yılda bır seans ıdare ettı benı sıyah goruntum yok oldu.şimdide karınca yumurtası yagını denıcem bu sene lazere gıdemedığim için.eger hormonal sebeblerden tüylenmeniz varsa hormonları düzenleyici çaylar içerek tüylerinizi almaya devam edin ınanılmaz sonuçlar elde edersınız.çünkü içinizde bir şeyleriniz yola gırıyordur sadece tuylere savaş acıp bozuk bunyenızı duzene sokacak takviyeler almazsanız ne lazer ne karınca yumurtası yagı kesın sonuc verır..hormonları sağlam olan ve kıl derdıne bıtkı reçeteleri deneyenlere şunu derim inanın adet olmamanın verdiği sıkıntıyı cildinizdeki sivilcelenmeleri sacınızdaki dökülmeleri aşırı şişmanlık yada kilolara sahip olmayı çocuk yapmak ıcın binlerce zahmete girmeyi göze alıyorsanız buyrun sormadan soruşturmadan duydugunuz herseyi ıcın..
Güzel arkadaşlarım bi tıp öğrencisi olarak söylüyorum hormonlarınızla oynamayınyasakkelimeSonra pişman olursunuz iki kıl uğruna yaptığınız şeye:1closedeyes:
Ya çok abarttılar artık bence.eğer öyle bişey olsa bogün biçok yaşlı insan bunu bilir ve söylerdi gençlere ben inanmıyorum.