İlayda bencede senin gözlerin çok güzel maşallah.Buna yakın bir renk biliyorum.resmi bulursam ekliycem.o zaman markasınıda söylerim.
cnmm sanırım mavi değilde gri tonlarında bi lens daha uygun olur gibime geldi bu ton için ..
ama bak solotica da grafite diye bir renk varya .. 4.fotoda renk benziyor aslında ..
bir ara kullandığım rainbow elite line gri ye benzettim. bu gri diye geçiyor ama bende açık mavi durmuştu.
teşekkürler daphne geçen sene kullandığım lensti. miyadı doldu artık. batmaya başlamıştı.. şimdi solotica topazio kullanıyorum.
Topazio rainbowa oranla daha mavi duruyor de mi gözlerinde?Renk olarak hangisi daha güzel duruyor acaba.Ama rainbowda çok hoşuma gitti.Çok belirgin bir renk.Kataloglarda çok açık duruduğu için kimse cesaret edemiyor bu rengi almaya.Ama bayaa güzelmiş.:1hug:
bir ara kullandığım rainbow elite line gri ye benzettim. bu gri diye geçiyor ama bende açık mavi durmuştu.
[B]İlaydacım bende söylediğim resmi bulabildim.
Bende nette gezinirken bu rengi ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti.Sanırım beyaza yakın bir renk ama mavi duruyor gözde.
Bu arada nancy ajramın gözlerini bende gerçek sanıyordum ama hare yok gözlerinde cidden.Yani böyle açık bir göz rengine sahip olupta haresinin görünmemesi imkansız.Lens mi acaba?Bir ara onunla ilgili bir haberde gözlerinin güzelliğinden falan bahsetmişti hatta.Lens olsa niye böyle söylesinler.Ama lensse eğer inanılmaz doğal duruyor.[/B]
seninkide güzelmiş sanada çok yakışmış canım
benim gözlerim açık ela resminide ekledim zaten sendeki gibi dururmu bilmiyorum senin kendi gözlerin ne renk canım nancy nin kendi gözleriymiş galiba bu kimi resimlerde farklı çıkmış ışık yansımalarındanda öyle çıkmış olabilir çerçeveli olaması için harelimi almak lazım ama bende hareli lensleri pek sevmiyorum şöyle canlı bi mavi istiyorum tabi çok yapayda durmasın beyaz tenliyim saçlarımda çikolata kahve
beğendiğin için,teşekkür ederim.
benim bal rengi gözlerim. koyu değil sende de,.bendeki gibi durur sanıım.
ama mutlaka bir dene derim. bu tonlar çok riskli tonlar. bazen bembeyaz bile durabiliyor. hoş, o daha koyu gözlerde olan bir şey sanırım.
bencede nancy'nin kendi gözleri. bayağı bir inceledim,öyle geldi bana... çerçeveli olmamaması için haresiz lens alacaksın. benim elite line lensim çerçevesizdi. yani haresiz.bu rengin aynısı ,fantasy serisinde hareli yani çerçeveli olarakta mevcut. bu renk açık mavi. yani çok canlı bir mavi değil. buz mavisi derler ya, aynı o ton...