Nancy Ajram

Link Silinmiştir.

Nancy Ajram,çok beğenerek dinlediğim bir sarkıcı.sesi çok hoşuma gidiyor.Dinlerken dinlenebiliorum umarım sizlerde beğenirsiniz.

bu hatunun estetıksız halını gorun bıde bence:D ey estetık sen nelere kadırsın

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonunu kullaniniz aksi takdirde mesajlariniz silinecektir

ya bu kadinin sesi guzel ama bu bizim sebnem ferah a benzemek istemis sanki http://www.youtube.com/watch?v=69Oan63OKhw bunun icin sevmedim bu kadini sebnemim bir numara bir

lrg-2496-lrg-96-kelimeler165.jpg

seni cooooooooooooook seviyorum canim

ben cok seviyorum nancy ajrami bayiliyorum o kiza, dinlemedigim sarkisi yoktur,hayraniyim yani:sm_cool:
69758nancyagramxz8.jpg

1272254126wx9.jpg

24458158471c4d0e5f4eyp6.jpg

nancy20ajram2002rh6.jpg

2446642304e07531ed72pm7.jpg

nancy20ajram2003di1.jpg

244982745607cd29c234ri6.jpg

nancyajramab5eb2.jpg

nancybak0.jpg

Son düzenleme:
ben de bu kadını ablamın arkadaşı arap kökenliydi ordan tanıma şarkılarını dinleme fırsatı buldum.

çok hoş şarkıları ve sesi cok güzel ve yumuşak.
en sevdiğim şarkıları;
- Yaay
-Ana yalli bahebbak

:lepi:

ya kadina bak nasilmis
nancy0gsjk1.jpg

nasil olmus vay be

1272254126wx9.jpg

diyecek soz bulamadim estetikciler iyi is basarmis yeniden dogmus olmali ben sevmiyorumm sebneme benziyor resmen sebnemden guzel olamaz

nancy bambaşka eed estetik onu çok değiştirdi değişmeyen tek yerleri gözleri kaldı sadece şimdi evli ve bir kız cocugu annesi ama hala fizigiyle güzeliğiyle aynı cok severim kendisini yakndan takip ederim bide konsere gelse türkiyeye çok ugrasıoruz ama olcak inşalllaj :)

bende nancy ajramın sarkılarını cok severek dinlıyorum çok güzel bır sesı var ayrıcada cok guler yuzlu ve tatlı bir kadın en sevdiğim şarkısıda meen da eli nseek:sm_cool:

estetik harikası yalnız gözler değişmemiş.işindeki başarısı ortada zaten şarkıları çok güzell :dance:

Ben dinlemedim şarkılarını ama bi tanesini dinlemiştim birazcık
O da Mien Da Eli Nesyik galiba.Nerden buldum onu da söyleyim:
Sagopa Kajmer-Ateşten Gömlek şarkısının beati bundan alıntı. sositososito
o sayede tanışmıştım kendileriyle :roflol:

Back
X